Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn

Bij Van der Valk Hotel Hoorn gelegen aan de Westfriese Parkweg 1 in Hoorn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Hoorn is één van de 8 locaties in Hoorn op CardMapr.

Van der Valk Hotel Hoorn

Westfriese Parkweg 1 in Hoorn

Over Van der Valk Hotel Hoorn

In Hoorn aan de Westfriese Parkweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Hoorn. Bij Van der Valk Hotel Hoorn kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Hoorn een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Hoorn

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Hoorn. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Hoorn

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Hoorn. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Hoorn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0229 799 060
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn
Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn
Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Hoorn?

Van der Valk Hotel Hoorn wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2873 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

heel druk kon niet iets kleins bestellen in het restaurant ben naar de bar verwezen daar was nauwelijks plek en toen ik eindelijk een plekje had heb ik half uur gewacht er kwam geen bediening. Tenslotte ben ik vertrokken zonder iets genuttigd te hebben. Ook betaald parkeren valt tegen.

Lees verder

3/5

Tijdebs het superchargen moest de 9-jarige even naar de wc. Helaas alleen beschikbaar voor hotelgasten. Uiteindelijk de bosjes maar uitgezocht. Lekker schofertig receptie.

Lees verder

1/5

Tja, hoe moet men dit zien. Wij gingen spontaan een hapje eten, ff bellen, ja het was mogelijk om te eten bij live cooking. Bij aankomst is het heel indrukwekkend en de mensen zijn stuk voor stuk vriendelijk. Wat opviel, was dat je nadat je naar je tafel was gebracht, dat je het zelf maar mocht uitzoeken. Voldoende eten, alles zag er tip tip uit. Kom je terug bij je tafel, is er nog steeds niemand te vinden voor drinken. De dame die bij ons aan het werk was, was alleen maar bezig met de tafels te dekken. Toch maar een vraagje gedaan, en @0 min later het drinken gekregen. Nog maar een keer eten halen, en bij terug komst stonden de borden nog gewoon op hun plek. Waar moet je die nou weer laten. De dame was nog steeds bezig. Zo ging het de hele avond. Dit is jammer voor zo een concept waar je best veel meer moet betalen dan bij een wok. Jaja de vergelijking gaat niet helemaal op, maar toch. Waarom krijg je bij een versfruit salade ook fruit gesneden dat nog niet eetklaar is. Meloen wat nog niet rijp is. Dit is jammer. Je moet er voor twee personen toch bijna €80 voor betalen. Ik denk dat ik de volgende keer toch 500 meter aan voorbij ga, en dat we gaan wokken. Jammer, het concept is goed,

Lees verder

3/5

Laatst ala carte gegeten ,uiensoep €8,50 nou dat moet wat wezen...lauw bakje soep niks bijzonders.hoofdgerecht robe eye met knolselderijpurwe en broccoly,180gr vlees nou nee nog geen 150gr puree was niet te vinden oh lag wat onder t stooflapje .3 stukjes puree.patat was tegen rauw aan ,bloemkool strijdbaar en sla was niet om over naar huis te schrijven .op de vraag of alles naar wens was.heb ik geantwoord ,mag ik heel eerlijk zijn ik vind t zwaar onder de maat ,ik geef t door kreeg ik als antwoord.dan verwacht je toch een tegen reactie .nou nee dus .wij zijn de genezen van van de valk Hoorn

Lees verder

2/5

Eten was erg goed. De bediening onder bezet. Aquistiek vreselijk, een kakofonie aan geluid van gesprekken van andere bezoekers, en af en toe deed het pijn aan m'n oren als ze bij de bar de chocolademelk warm stoomde. Dit laatste is gewoon niet nodig en het bijzondere was nog dat we echt niet dicht bij de bar zaten. Bij normale bedrijven wordt er op dit geluid aandacht besteed omdat het voor het personeel (barman) zeker boven de geldende norm kwa geluidbelasting uitkomt. Dus de arbeidsinspectie zou hier toch werk van moeten maken. Voor de gasten is het gewoon storend!

Lees verder

3/5

Betaal met American Express bij Van der Valk Hotel Hoorn

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Hoorn

Naast Van der Valk Hotel Hoorn zijn er nog 8 andere locaties in Hoorn waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Parfumerie Douglas Hoorn Verzorging

Parfumerie Douglas

Nieuwsteeg 8

Rituals Hoorn Verzorging

Rituals

Grote Noord 55

Pearle Opticiens Hoorn Hoorn Opticien

Pearle Opticiens Hoorn

Grote Noord 111