Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn

Bij Van der Valk Hotel Hoorn gelegen aan de Westfriese Parkweg 1 in Hoorn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Hoorn is één van de 6 locaties in Hoorn op CardMapr.

Van der Valk Hotel Hoorn

Westfriese Parkweg 1 in Hoorn

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Hoorn in Hoorn

In Hoorn aan de Westfriese Parkweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Hoorn. Bij Van der Valk Hotel Hoorn kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Hoorn een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Hoorn

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Hoorn. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Hoorn

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Hoorn. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Hoorn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0229 799 060
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn
Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn
Van der Valk Hotel Hoorn Hoorn

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Hoorn?

Van der Valk Hotel Hoorn wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2976 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vanmiddag bij Van der Valk Hoorn iets gedronken en gegeten. Buiten begonnen in de zon. Al met al 20 minuten op een broodje zalm moeten wachten. Wel een gratis cola gekregen omdat de serveerster per ongeluk het glas om stootte. Toen het weer omsloeg kon de overkapping niet dicht omdat hij stuk was en werd ons door een norse kelner te kennen gegeven dat ivm de dreigende onweer de overkapping ook niet dicht zou gaan als hij niet stuk.zou zijn. Op onze vraag of er binnen plaats was werden wij naar een plek achterin verwezen. Onze pas uitgeserveerde hapjes en drinken hebben we zelf in diverse malen lopen naar binnen moeten verhuizen. Personeel was druk met alles naar binnen verhuizen zou je wellicht denken echter toen we het pand verlieten moesten we door glasscherven manoeuvreren om bij de auto te komen. Oftewel : deel van het personeel sfeer bepalend negatief met een slechte service. Slechte prijs kwaliteit verhouding en niet voor herhaling vatbaar.

Lees verder

2/5

Wij eten wel vaker bij VD Valk in Hoorn en zijn altijd zeer tevreden (live cooking). Dit keer deden we a la carte. We kregen een mooie zitplaats met 7 personen en vrij snel ons voorgerecht. Daarna werd de vraag gesteld of wij een pauze wilden of gelijk door. Wij wilden gelijk door. Na een uur toch maar eens gevraagd of wij nog eten kregen....waren ze het handmatig vergeten door te zetten!!! Toen kwam het eten vrij snel, met uitgedroogde salade en lauwe patat. De ribeye was erg goed. Vervolgens moesten werd onze dessertkeuze niet opgenomen. Kregen we heel soms een drankje. Uiteindelijk kregen we een drankje aangeboden, maar die stond wel op de rekening!!! Deze werd aangepast en als nog stonden er 2 drankjes teveel op😤. Het meisje dat ons elke keer hielp, waar wij zaten viel niet onder haar zone, was top. Dit zijn we niet gewend van VD Valk. Jammer. Mogelijk was dit ook de laatste keer

Lees verder

2/5

De sfeer en uitstraling van Van der Valk heb ik altijd al zeer positief ervaren. Het eten is al jaren heerlijk maar nu is ook de snelheid van de bediening Top. Zowel snelheid en scherpte van de simpele vraag; "wilt u nog iets drinken?" is nu, in tegenstelling tot voorheen, goed te noemen. Door het bestelsysteem is ook de uitgifte super snel. Wellicht dat deze recensie extra positief klinkt omdat het toetje heerlijk was!!

Lees verder

5/5

De lunch gebruikt. Wij hadden te hoge verwachtingen van een uitgebreide menukaart! Wilden eigenlijk warm eten. De sliptongetjes waren lekker. Niets op aan te merken maar weinig mogelijkheden w.b. warm eten. Plateservice i.p.v. wat we gewend zijn van de Van der Valk restaurants bij ons in de buurt!

Lees verder

3/5

Binnen 5 minuutjes stond ons eten al op tafel! Bij de Mc D moet je zelfs nog langer wachten op je eten. Kan niet anders dan dat het eea al klaar stond. Tijd opgenomen bij anderen. Tussen aangeven en opdienen nog geen 10 minuten tijd. Jammer, maar hier komen wij niet meer!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Hoorn

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Hoorn in Hoorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hoorn

Benieuwd naar andere locaties in Hoorn waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoorn zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoorn
Hans Anders Opticien Hoorn Hoorn Opticien
Parfumerie Douglas Hoorn Verzorging

Parfumerie Douglas

Nieuwsteeg 8

Blokker Hoorn Woonwinkel

Blokker

Gouw 15

C&A Hoorn Mode

C&A

Grote Noord 25-29

Aktiesport Hoorn Sportwinkel

Aktiesport

Grote Noord 73

Rituals Hoorn Verzorging

Rituals

Grote Noord 55

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Hoorn in Hoorn kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel