Van der Valk Hotel Leusden Leusden

Van der Valk Hotel Leusden

Bij Van der Valk Hotel Leusden gelegen aan de Philipsstraat 18 in Leusden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Leusden is één van de 6 locaties in Leusden op CardMapr.

Van der Valk Hotel Leusden

Philipsstraat 18 in Leusden

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Leusden in Leusden

In Leusden aan de Philipsstraat 18 bevindt zich Van der Valk Hotel Leusden. Bij Van der Valk Hotel Leusden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Leusden een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Leusden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Leusden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Leusden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Leusden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Leusden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

033 434 5345
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Leusden Leusden
Van der Valk Hotel Leusden Leusden
Van der Valk Hotel Leusden Leusden

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Leusden?

Van der Valk Hotel Leusden wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 1602 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De hotelkamer was erg goed. Netjes, schoon, mooie look, niks op aan te merken. Hiervoor geven we 5 sterren. Het eten, arrangement, was in alle opzichten matig. De ramen waren vies, dat viel direct op bij het binnenlopen. De volle zon stond er ook op. De tafel was niet schoon, wijnglas was niet schoon(lekstrepen). De pepermolen zat nog in de folie. Eerst kregen we de verkeerde kaart. Bestelling van drankje kwam laat. We werden steeds dubbel gevraagd of we een keuze hadden gemaakt of nog een drankje wilden. Structuur in bediening was er niet. Op de carpaggio zat heel veel pesto en heel veel kaas. Smaak was nog redelijk. Schnitsel was droog, wel krokant. Smaakte redelijk. Toetje werd geserveerd met een vuile servet op de arm. Dame Blanche was verder lekker. Ondertussen zie ik een medewerker voor de derde keer bij een verkeerde tafel iets afgeven. Geen structuur in de bediening. Harde stukjes (waterijs) in het vanille-ijs. En wat me stoorde was de sterke branderige kookgeur die in de zaal hing. Net of de afzuiging niet aan was. De medewerkers waren wel erg vriendelijk. Ze deden hun best. Maar de liefde voor eten en bediening die we bij vd Valk gewend zijn ontbrak volledig op 22 juli.

Lees verder

2/5

*Check-inn was vriendelijk. *De kamer vreselijk gehorig. Ieder geluid hoor je. *De televisie deed het niet. Raar beeld dat bleef hangen. *Bij het ontbijt was het schandalig. 1 dame die gefrustreerd heen en weer rende met haar mobiel. Geen koffie te bekennen, toen we daarna vroegen gaf ze aan: komt er zo aan, even geduld! Zo praat je niet tegen gasten ! Vervolgens vroegen we naar de lepels voor de yoghurt. De dame gaf een geïrriteerd geluid, rende weg en kwam terug met een groot rek dat waarschijnlijk net uit de vaatwasser kwam. Midden in hey restaurant ging ze get kletterende bestek staan uitzoeken en kwam ze de lepels brengen. Ondertussen boos klagend tegen de gasten dat een collega te laat was, dus dat ze alles zelf moest doen. Kortom: Echt een schandalige ervaring. We hebben al heel wat verschillende vd Valk hotels bezocht, maar dit hotel mag de naam " van de Valk" niet dragen

Lees verder

1/5

Overnachting in dit hotel was super! Wij hadden wel de upgrade naar een Superior kamer erbij geboekt. Kamer 115, zeer ruim, heerlijke douche en bedden. Goed te zien dat deze kamers nieuw zijn. Kamerdeur sluit wel lastig, moet je dus zelf hard dicht trekken. Wat wij ook onprettig vonden was dat er geen mogelijkheid is om, alles wat je nuttig tijdens het verblijf, op rekening kamernummer kunt laten zetten als je niet in t bezit bent van een creditcard. Als je dus 5 keer een drankje gaat doen moet je steeds opnieuw afrekenen ipv alles in een keer bij de uitcheck. Diner en ontbijt waren goed. Geen rijen gezien zoals hier eerder benoemd wordt. Ook prima maatregelen omtrent Covid. Op diverse plekken handalcohol, looproutes op de vloer, en nette uitleg door t personeel etc. Maar er blijven natuurlijk altijd mensen die lak hebben aan de regels en de 1,5 meter afstand.

Lees verder

4/5

Onze eerste kennismaking met van de Valk Hotel totaal volgeboekt, volgens personeel en daardoor m.i. niet corona veilig. Een totale chaos bij het ontbijt. Iedereen loopt doorelkaar alsof corona niet bestaat. Wij voelden ons echt niet veilig Aantal mensen voor ontbijt per uur veel te hoog en wordt slecht geregeld. Ontbijt is in buffetvorm wat m.i. eigenlijk niet kan. Iedereen gebruikt dezelfde vork, lepel en knijper om op te scheppen. Kamer om 18.00 uur nog niet schoongemaakt en handdoeken ververst. Dus voor het diner niet kunnen douchen na een inspannende middag. Temperatuur in de kamer is aan de frisse kant, onbehaaglijk. Temperatuur is niet te regelen, omdat er alleen een airco aanwezig was. Hebben we dus uitgezet. Balkon zonder privacy. Het positieve: Een mooie ruime kamer en douche. Het personeel was vriendelijk en het diner was prima. De drankjes, thee, koffie enz. worden persoonlijk voor je bereid. Zonder de corona zou het hotel een ruime voldoende krijgen

Lees verder

2/5

Verouderde kamer.. veel te warm en geen airconditioning. Totaal geen privacy op het balkon loopt allemaal in elkaar over. Heel erg gehorig kamer. Kamers echt verouderd met houten schrootjes. Een scheve toilet bril en stof op de scheer spiegel. Voldoende handdoeken voor mij alleen...4 persoons kamer. Restaurant erg druk ophoping van mensen die stonden te wachten om plaats te nemen. Kan met corona niet Gelukkig kon ik in het aparte gedeelte gaan zitten buiten het Restaurant. Lieve vriendelijke ober. Eten was op zich prima. Echter aangeven allergieën te hebben voor oa radijs en dat lag op mijn bord. Het hotel bestaat uit 2 zgn torens. De route is onduidelijk

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Leusden

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Leusden in Leusden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Leusden

Benieuwd naar andere locaties in Leusden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leusden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leusden
Bakker Bart Leusden Bakker

Bakker Bart

't Plein 5

Pearle Opticiens Leusden Leusden Opticien

Pearle Opticiens Leusden

't Plein 8

Jumbo Leusden Supermarkt

Jumbo

't Plein 29

Blokker Leusden Woonwinkel

Blokker

't Plein 42

Kruidvat Leusden Drogisterij

Kruidvat

De Biezenkamp 166

Jumbo Leusden Supermarkt

Jumbo

De Biezenkamp 5

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Leusden in Leusden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel