Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent gelegen aan de Hertog Eduardplein 4 in Nijmegen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is één van de 6 locaties in Nijmegen op CardMapr.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Hertog Eduardplein 4 in Nijmegen

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent in Nijmegen

In Nijmegen aan de Hertog Eduardplein 4 bevindt zich Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Nijmegen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

024 792 0200
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent?

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 2523 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mijn vrouw had een arrangement geboekt voor 2 overnachtingen inclusief 2x voor beide personen een driegangen dineer. Door een fout van Van Der Valk kwamen echter alle mails bij mij terecht! In een van die mails stond schijnbaar dat het arrangement was aangepast waardoor we in een keer geen driegangen dineer meer kregen maar wel dezelfde prijs moesten betalen! Schijnbaar vanwege corona, maar restaurant is gewoon open voor takeaway en tussen de tijd van boeken en de overnachting is er qua regels wezenlijk niks veranderd. Door de fout in het mails systeem Van Der Valk kwamen hier pas achter toen we al in het hotel stonden(krijg regelmatig reclame mails van Van Der Valk, die ik niet open als ik niet boek. Op geen enkele manier kon er compensatie geboden worden en ook geen enkele vorm van excuses gekregen! Dus maar met lege maag weer naar huis gegaan, want we hadden geen zin om het dubbele te moeten betalen. Voor ons in ieder geval nooit meer Van Der Valk.

Lees verder

1/5

Prima, prettig en goed restaurant. Mooi hotel, 13 hoog; uitzicht uitstekend. Dit was 2 jaar geleden. Nu, blijkt voor de 5e maal, weer aanwezig. 12 hoog met uitzicht op Nijmegen. Ondanks coronamaatregelen prima.

Lees verder

4/5

Super mooi hotel ik zat met mijn vriendin op kamer 1309 lekker hoog met een super mooi uitzicht over heel nijmegen. Met goed ontbijt. De kamer mag wel wat beter schoon gemaakt worden. De bad kamer had wat vieze plekjes en op de vensterbank zag je overal kringen van waar glazen hebben gestaan. Maar voor de rest genoten van het verblijf.

Lees verder

3/5

Mooi hotel met mooi uitzicht , was er al eerder geweest , ondanks alle covid regels wordt er van alles aan gedaan om het verblijf aangenaam te maken

Lees verder

5/5

Goed te vinden naast de snelweg. Overdekte parking met voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren. Vriendelijk personeel die je duidelijk antwoord geven waar je moet zijn.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent in Nijmegen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Nijmegen

Benieuwd naar andere locaties in Nijmegen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nijmegen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nijmegen
Kruidvat Nijmegen Drogisterij

Kruidvat

Lange Hezelstraat 16

Sumo Nijmegen Restaurant

Sumo

Molenstraat 63

ICI PARIS XL Nijmegen Verzorging

ICI PARIS XL

Plein 1944 146

Proeflokaal Bregje Nijmegen Nijmegen Restaurant
Primark Nijmegen Mode

Primark

Plein 1944 No 136

HEMA Nijmegen Warenhuis

HEMA

Grote Markt 5

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent in Nijmegen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel