Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam Oostzaan

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam gelegen aan de Stellingweg in Oostzaan kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam is één van de 3 locaties in Oostzaan op CardMapr.

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Stellingweg in Oostzaan

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam in Oostzaan

In Oostzaan aan de Stellingweg bevindt zich Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam. Bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Oostzaan

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 820 7600
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam Oostzaan
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam Oostzaan
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam Oostzaan

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam?

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2660 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Lieve personeels leden van Van der Valk , wij verbleven vanaf zondag t/m dinsdag in jullie hotel en waren 1 dag eerder vertrokken zeker niet vanwege jullie hospitaliteit en service maar meer omdat de kamer tapijt had dit was mijn zus vergeten aan te geven omdat wij daar niet tegen kunnen tijdens het reserveren en allergisch hiervoor waren. Desondanks wist de receptie de jongeman met de zwarte oorbellen (en de andere lieve dames/heren ) mij vandaag te verassen naam weet ik niet anders had ik die benoemd met een cappuccino voor mij en mijn zus en en yokidrink voor mijn neefje ivm was nog vroeg en voor het ongemak omdat hij precies wist dat ik avond hiervoor niet kon slapen ivm allergie van het tapijt. Ik heb nog nooit zo een service en hospitaliteit beleefd in weinig hotels als van der Valk guys you rock it ! Zowel de jongeman bij de bar die doorgang heeft naar terras en zijn vrouwelijke collega waren zeer gastvrij big smile deed mij ondanks dat we even in stress waren vanwege mijn neefje zeer goed bleef zeer kalm en had begrip voor onze situatie terwijl wij al drankjes hadden besteld , wat een wauw ervaring thanx you guys. Tevens vergeet ik het restaurant personeel niet ,zeer meedenkend en attent als cheeseburger niet doorbakken was kregen wij een cheeseburger die wel doorbakken was en colaatje van het huis en men kwam vragen of alles naar wens was zeer top jongens en last but not least de ontbijt medewerkers die zeer vriendelijk waren en vroegen of alles naar wens was en achteraf nog praatje met mij maakte en elke ochtend ondanks corona crisis dit zo goed wisten inhoud te geven voor de gasten toppers zijn jullie ! Mijn zus heeft vaker bij jullie geboekt en ik kom zeker x terug en de schoonmaak ook zeer belangrijk die op aanwijzingen van receptie personeel een x extra gingen stofzuigen dus dames/heren jullie hebben mij die hier voor eerst kwam een totale wauw ervaring laten beléven keep up the good work en ben zeer tevreden met jullie ondank minpuntje met het tapijt in de kamer thanxs voor de goede zorgen allemaal groet Familie Faiz.

Lees verder

4/5

Prima hotel. Na een vervelende start met de lunch dacht balie (manager?) Bas mee en bood ons zelfs de mogelijkheid de tweede nacht te annuleren. Na een gratis consumtie (de gratis lunch sloegen wij af, dat vonden we onnodig) en een heerlijk toetje bij de bar gingen we tevreden naar bed. Uitstekende bedden, goed ontbijt en een prachtig zwembad deden de rest. We zijn gebleven, hebben waanzinnig lekker gegeten de volgende dag. Goed om te zien dat we zo serieus werden genomen. Dikke plus voor dit hotel.

Lees verder

5/5

Momenteel kleine kaart door Corona. Dame blanche als dessert, maar chocolade saus was koud waardoor het effect van een smeltende bol weg was. Waren met gasten en helaas was het leuke idee van het dessert verdwenen. De chocolade was daardoor net een reep. Was ook niet opgelost of in de prijs verdisconteerd

Lees verder

3/5

Qua eten toch een ietsepietsjes minder dan ik van vd Valk gewend ben. Uitstraling, ambiance, parkeergelegenheid allemaal top. Een goed vd Valk Hotel in alle aspecten alleen het eten, dat wij besteld hadden toch iets minder. Zal een persoonlijk iets zijn maar vergelijkbare gerechten gegeten in hotel Apeldoorn en daar was het toch beduidend beter.

Lees verder

4/5

Super broodje zalm gehad. Zo'n lekker broodje zalm heb ik nog nooit ergens gehad. Zelfs thuis niet😘 echt onwijs veel zalm zat erop

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam in Oostzaan kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Oostzaan

Benieuwd naar andere locaties in Oostzaan waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oostzaan zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oostzaan
HEMA Oostzaan Warenhuis

HEMA

Kerkbuurt 1

Dirk van den Broek Oostzaan Supermarkt

Dirk van den Broek

Hannie Schaftplein 1

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam in Oostzaan kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel