Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam map

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

8.6 · 3216 recensies

Stellingweg, Oostzaan

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Over Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam geniet je volledig.

Aan de Stellingweg in het gebied 'Zuideinde' in Oostzaan ligt Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.216 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 5 locaties in Oostzaan waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuideinde hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Eline Kuchar
Google Maps Logo

Overnachting hier gedaan. Prima locatie. Met de pendelbus naar de veerpont gebracht. We waren zo in Amsterdam. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Mooie en grote kamer. Vrij modern. Bed sliep ook heerlijk. Ontbijt was echt heel goed. Heel uitgebreid en alles vers. Als we weer naar Amsterdam gaan komen we hier zeker weer terug!

Eline Kuchar 2 weken geleden
Cees van Bochove
Google Maps Logo

Alleen gebruik gemaakt van het restaurant. Geen grote kaart maar wel culinair. Keurige bediening en men kent er nog service. Ruime parkeerplaats. Het hotel-restaurant staat dicht bij de snelweg in een industriegebied. Inpandig is ook een casino gevestigd.

Cees van Bochove 2 weken geleden
jim Maluku
Google Maps Logo

Altijd vriendelijk geholpen en erg geduldig eten is altijd perfect. Hele goeie keuken. Wij komen hier vaak lunchen en dineren, het blijft iedere keer heel goed .

jim Maluku 3 weken geleden
martina de jager
Google Maps Logo

We gaan altijd graag een bakkie doen daar en de service is altijd prima. Maar nu willen wij een feest geven en dus een zaal reserveren en wat blijkt, we moeten er dan 8 kamers bij boeken waarvan de prijs ook onduidelijk was dus je begrijpt onze verwarring. De kamers kunnen bezet worden hoor, geen probleem, maar het is het principe... dat als je een zaal wilt reserveren dat je VERPLICHT word om 8 kamers bij te boeken, dan praat je over minimaal 1500 euro, en dan nog de zaalhuur a 500 .... wij vinden dat een beetje jammer, alleen de kamers kosten al meer dan die hele zaal.

martina de jager 1 maand geleden
Martin Martosatman
Google Maps Logo

Slecht totaal geen aandacht lang wachten En dan komen het voorgerecht en hoofdgerecht tegelijk.Ongeïnteresseerd personeel.Dit gemeld voorgerecht van de bon eraf gehaald. Maar daarna alsnog geen aandacht konden niets bestellen en afrekenen duurde erg lang.

Martin Martosatman 1 maand geleden
Leontine Donkers
Google Maps Logo

Goede ligging, vriendelijk personeel, net hotel, lekker ontbijt

Leontine Donkers 1 jaar geleden
andre potters
Google Maps Logo

Goed ontbijt!

andre potters 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam in Oostzaan kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Van der Valk

Alle Van der Valk restaurants/ hotels

Bij Van der Valk kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk geniet je volledig.

Benieuwd naar andere Van der Valk restaurants / hotels in Nederland? Van der Valk heeft in totaal 60 vestigingen waaronder deze in Oostzaan (Zuideinde) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Van der Valk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Van der Valk restaurants / hotels
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
Van der Valk Hotel Wieringermeer
Van der Valk Hotel Breda
Van der Valk Hotel Middelburg
Van der Valk Hotel Avifauna
Van der Valk Hotel Houten
Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond
Van der Valk Hotel Hoorn
Van der Valk Hotel Utrecht
Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht
Van der Valk Hotel Schiphol
Van der Valk Hotel Volendam
Van der Valk Hotel Wieringermeer
Van der Valk Hotel Utrecht
City Guide

Wat te doen in Oostzaan

Benieuwd wat je naast Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam nog meer in of rondom Oostzaan (Zuideinde) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zuideinde.