Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster

Van der Valk Hotel Purmerend

Bij Van der Valk Hotel Purmerend gelegen aan de Purmerenderweg 232 in Zuidoostbeemster kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Purmerend is één van de 1 locaties in Zuidoostbeemster op CardMapr.

Van der Valk Hotel Purmerend

Purmerenderweg 232 in Zuidoostbeemster

Over Van der Valk Hotel Purmerend

In Zuidoostbeemster aan de Purmerenderweg 232 bevindt zich Van der Valk Hotel Purmerend. Bij Van der Valk Hotel Purmerend kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Purmerend een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Purmerend

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Purmerend. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Purmerend

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Purmerend. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Zuidoostbeemster

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0299 436 858
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Purmerend?

Van der Valk Hotel Purmerend wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 628 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Verjaardag van onze oma hier gevierd zoals vele jaren ervoor. Eten was prima, m'n soep mocht wat warmer maar dat is het dan ook. Doorlooptijd tussen de gerechten varieerde, maar aangezien ik twee dochters mee had van 2 en 4 let je daarop. Voor de tweede gang (de soep) werd dan ook de patat met frikandel voor de dames geserveerd, dat lukt me niet in ieder restaurant, mijn dank hiervoor aan het personeel. De bediening was uitstekend, er werd goed voor ons als de kinderen gezorgd (kleurplaat met potloden, etc). Het restaurant is mooi aangekleed maar laat ook vermoeide plekken zien dat het al even geleden is dat dit gebouw de juiste aandacht heeft gehad (herentoilet is een mooi voorbeeld, wel schoon maar slecht onderhouden) Het pand is bereikbaar van een hoger gelegen weg en voor het uitrijden is een munt nodig om uitterijden. De inworp automaat is niet handig gesitueerd maar je hebt genoeg tijd om je auto de weg op te rijden. Tip is wel dat een verkeerslicht op deze enkele weg meer duidelijk zou scheppen, ik begreep pas later het 'asso' gedrag van de verlatende auto's met de slagboom te maken had.

Lees verder

4/5

Kwamen daar voor de lunch. Na 5 minuten werdt er gevraagd wilt u wat drinken, geen lunch kaart bij zich, terwijl dit aan gegeven was. Na ontvangst lunchkaart wordt er na 15 minuten gevraagd wilt u drinken, nee wat bestellen, ohhh we komen zo bij u? Na 5 minuten maar gaan vragen of we mochten bestellen en er maar bij verteld dat we wat haast hadden. Het eten kwam binnen 5 minuten, maar prijs/kwaliteit verhouding was heel erg slecht. Het 12 uurtje is niet veel bijzonders voor €12,50 en de salade bowl is helemaal een drama €19,50 voor 5 grote garnalen en wat sla met tomaat en komkommer. Geen olijfolie, geen bordje voor de garnalen, geen dressing, geen mosterd voor de kroket van 12 uurtje. Bediening zeer traag en niet oplettend. Er waren meerdere tafel in het restaurant die aan het mopperen waren. Bij het afrekenen werdt er gevraagd of het gesmaakt had, nee was het antwoord, hier werdt verder niets mee gedaan. Resultaat, kan je ergens anders lunchen moet je dit vooral doen. Jammer, maar niet van der Valk waardig.

Lees verder

1/5

Wij hadden een High thee voor 2 personen besteld die opgehaald moest worden i.v.m.corona. Ik heb echter nog nooit zo'n verschrikkelijke High thee genoten. Alles smaakte oud, het bakje fruit zag er werkelijk niet uit en was de hoeveelheid van een eierdop. Dit dus nooit meer! Wát een aanfluiting zeg!

Lees verder

1/5

Ontvangst was goed, zeer vriendelijk personeel. Hadden een overnachting geboekt met wf-deals. Kregen er een glas prosecco + bitterballen bij. Het ontbijt was een zesje waard. Geen bijzonderheden, gewoon normaal. De kamers zijn echter te oud, zeer toe aan vernieuwing. Hierdoor leek de badkamer namelijk erg viezig (voegen die loslaten, rondom spoelbak verf eraf etc.). Voor de rest fijn dat er zoveel parkeerplekken zijn voor de deur.

Lees verder

3/5

Grootste oplichters die ik ken, 2 keer moeten verplaatsen van kamers omdat ze niet weten hoe je een douche put en bad putje moet schoon maken. Vervolgens word er niet klantvriendelijk gehandeld en zit ik nog steeds in dezelfde vieze kamer. Hierbij moet ik wel zeggen dat andere van der valk hotels je nooit zouden naaien of Je je kamer laat entree terwijl ze vies zijn.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express bij Van der Valk Hotel Purmerend

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Zuidoostbeemster

Naast Van der Valk Hotel Purmerend zijn er nog 1 andere locaties in Zuidoostbeemster waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster Restaurant

Van der Valk Hotel Purmerend

Purmerenderweg 232