Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster

Van der Valk Hotel Purmerend

Bij Van der Valk Hotel Purmerend gelegen aan de Purmerenderweg 232 in Zuidoostbeemster kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Purmerend is één van de 1 locaties in Zuidoostbeemster op CardMapr.

Van der Valk Hotel Purmerend

Purmerenderweg 232 in Zuidoostbeemster

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Purmerend in Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster aan de Purmerenderweg 232 bevindt zich Van der Valk Hotel Purmerend. Bij Van der Valk Hotel Purmerend kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Purmerend een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Purmerend

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Purmerend. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Purmerend

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Purmerend. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Zuidoostbeemster

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0299 436 858
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Purmerend?

Van der Valk Hotel Purmerend wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 661 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel ligt aan een vrij drukke weg en naast een manege. Als je een kamer aan de voorkant hebt zit je aan de weg kant en bij een kamer achter zit je naast de manege. Zeker met warm weer is het stikbenauwd in de gehavende matig onderhouden kamers. De deur van het Franse balkon kan ook alleen open of dicht, een kantelstand heeft deze niet ondanks dat de versleten deurhendel wel omhoog kan. Nadeel van de deur open in de nacht is de geur en de geluiden van de manege. Ook komt het personeel vroeg in de ochtend relatief luid onder het raam langs gezien de personeelsingang pal naast de kamers zit. Het eten in het restaurant maakte een hoop goed, zowel de aankleding van het restaurant als het eten was tegen het perfecte aan. Zeker de cheesecake was pure opium, bizar goed. Het ontbijt was ook meer dan compleet wat de vervelende ervaring in de nacht wat verzachte.

Lees verder

3/5

Soep komt volgens mij uit blik en daar betaal je dan 7 euro voor. Het brood bij de club sandwich is zacht, niet even geroosterd en de patat smaakt werkelijk nergens naar, zeer goedkope kwaliteit. Jammer want het restaurant ziet er wel knus uit. Maar door de slechte kwaliteit kom ik er niet meer.

Lees verder

1/5

Heerlijk hotel goede verzorging en lekker gegeten. Inrichting ietwat gedateerd. Tijdens de erge warmte weinig geslapen omdat er geen airco is.

Lees verder

4/5

Goede ligging t.o.v. het centrum, de ontvangst was goed en het diner ook. De bedden waren goed en de kamer was schoon. Helaas geen airco en n klein koelkastje zou ook fiin geweest zijn. Het ontbijt matig, droog brood en je kon zien dat alles er al lag vanaf half 8. jammer.

Lees verder

3/5

Douche te klein. Geen airco en dat bij temperaturen van 33 graden en meer 8 aug 2020. Eten slecht. Ontbijt redelijk. Bed goed. Vieze sokken van vorige cliënten op de kamer. Al met al Valk onwaardig. Jammerrrr......

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Purmerend

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Purmerend in Zuidoostbeemster kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Zuidoostbeemster

Benieuwd naar andere locaties in Zuidoostbeemster waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zuidoostbeemster zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zuidoostbeemster
Van der Valk Hotel Purmerend Zuidoostbeemster Restaurant

Van der Valk Hotel Purmerend

Purmerenderweg 232

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Purmerend in Zuidoostbeemster kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel