Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp gelegen aan de Energieweg 2 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Energieweg 2 in Rotterdam

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp in Rotterdam

In Rotterdam aan de Energieweg 2 bevindt zich Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp. Bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 298 8777
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam
Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam
Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp?

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1870 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kamer is netjes en schoon, parkeerplaats voor het hotel is gratis mits je een plekje vind, anders kost het je 4 euro voor een uitrijkaart als gast van het hotel, daar kun je gauw al een patatje oorlog van kopen. Hotel ziet er keurig uit. Het had 5 sterren kunnen krijgen maar had een woordenwisseling met de manager van het restaurant, en voor mij mocht hij het vriendelijker overbrengen, manneke met zwart haar en een brilleke die een avonddienst draaide, ik voelde mij na een hele lange zware dag achter de rug niet thuis in zijn bar/restaurant, ik zat met mijn vriendin waar eigenlijk helemaal niemand zat en had uit vermoeidheid mijn benen opgetild waardoor ik mijn "KUITEN" bewust had laten leunen op tafel, vind het zelf erg onbeschoft om mijn schoenen waar mensen aan tafel eten te laten rusten, toen kwam de desbetreffende persoon met een embleem waar manager op stond naar ons toe en vroeg of wij wat wilden drinken, daarop zeiden we dat we dat niet wilden, we waren beiden op en wilden nog even bijkletsen, daarop vroeg hij of ik mijn voeten van tafel kon halen omdat hij dat niet prettig vond omdat mensen daar aan tafel eten, en hij melde of we ergens anders konden gaan zitten omdat t gebied waar wij aan tafel zaten niet in gebruik is, ik heb met alle respect en gehoorzaamheid gehoor gegeven en waren toen vertrokken, nogmaals vind ik het zelf erg onbeleefd om mijn schoenen op tafel te laten steunen, maar dat was dus niet zo, het waren mijn kuiten, mijn schoenen hingen buiten de tafelrand, tsja, en dat na een hele zware vermoeiende dag, wat en verhaal ;-(.. Bedden waren heerlijk, lieve hard werkende personeel die dit hotel fijn draaiende houden.

Lees verder

2/5

Hoi, Dinsdag 09-02-2021 kreeg mijn zoon (8 jaar) ontbijt op de Emmausschool. Hij en zijn klasgenoten hadden voortreffelijk gesmuld van het beschuit, de cracker, het brood, de appel en nog veel meer lekkers wat er in het zakje zaten. Mijn neefjes en nichtjes zitten ook op de Emmausschool. Ook zij vertelden super enthousiast, helemaal vrolijk en vol trots aan mij wat ze allemaal hadden ontbeten op school. Wat zijn we trots op Van Der Valk Hotel die dit mogelijk maakte. Super! Hartelijke dank. Mw R.R.Alladien

Lees verder

5/5

Vele hotels bezocht in mijn leven. Nog nooit zulke onbekwame en onbeschofte personeelsleden gezien. Ze zijn totaal niet oplossingsgericht denken alleen in obstakels. Na uren reizen wordt je als een hond behandeld. Mijn advies hier niet boeken!!

Lees verder

1/5

Restaurant en bar is prachtig. Voor een 'superior' kamer was deze wel erg oud. Tapijt vol vlekken is nodig aan vervanging toe. Was verder wel goed schoon.

Lees verder

3/5

Ondanks de Corona genoten van ons verblijf. Heerlijk geslapen en 's morgens een heerlijk ontbijt op de kamer met wat wij de avond daarvoor bij de receptie hadden besteld. Alles prima geregeld...!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Goed nieuws! Bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel