Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp gelegen aan de Energieweg 2 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Energieweg 2 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp in Rotterdam

In Rotterdam aan de Energieweg 2 bevindt zich Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp. Bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 298 8777
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam
Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam
Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp?

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1805 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Schoon en net hotel met moderne uitstraling, maar met verbeterpunten. Suite voor 2 nachten was bij binnenkomst niet gereedgemaakt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Wel netjes opgelost na melding bij receptie. Bedden zijn goed. Kamers zijn schoon. Keuken is middelmatig in vergelijking tot andere Valk hotels. Bij diner zijn gerechten wisselend van kwaliteit. Mosselen niet te lang doorkoken graag, ze veranderen dan in kleine harde gummiballetjes. Biefstuk medium rare besteld, maar bijna doorbakken geserveerd. Biefstukporties kunnen met de dag verschillen (lees: kunnen soms aan de kleine kant zijn). Andere gerechten wel voldoende tot goed. Warme gerechten bij ontbijt (roerei, worstjes, bacon en witte bonen in tomatensaus) waren de eerste dag lauw tot bijna koud, terwijl we redelijk vroeg aan het ontbijt zaten. Wel voldoende keus. Bediening is correct en vriendelijk. Bartender dient in deze tijd handschoenen te dragen bij contact met drinkglazen, schijfjes citroen (zeker niet met blote vingers!) en contant geld bij het wisselen. Of een regelmatige desinfectie van handen en vingers doen, wat niet te zien was.

Lees verder

3/5

Kamer is netjes en schoon, parkeerplaats voor het hotel is gratis mits je een plekje vind, anders kost het je 4 euro voor een uitrijkaart als gast van het hotel, daar kun je gauw al een patatje oorlog van kopen. Hotel ziet er keurig uit. Het had 5 sterren kunnen krijgen maar had een woordenwisseling met de manager van het restaurant, en voor mij mocht hij het vriendelijker overbrengen, manneke met zwart haar en een brilleke die een avonddienst draaide, ik voelde mij na een hele lange zware dag achter de rug niet thuis in zijn bar/restaurant. Bedden waren heerlijk, lieve hard werkende personeel die dit hotel fijn draaiende houden.

Lees verder

4/5

Ons zie je voorlopig niet meer terug. Altijd goede ervaringen gehad bij vd Valk, echter nu niet. Bij aankomst werdt mede gedeeld dat het aangeschafte arrangement niet meer waar gemaakt kon worden. Dat wij het het geld van het diner dat in het arrangement zat terug zouden krijgen. Het ontbijt werd uitgedeeld in zakjes, we hebben wel de volle mep betaald voor het ontbijt. Het heeft te maken met verwachtingen, had vd Valk het voor de tijd netjes verteld (een of 2 dagen daarvoor gereserveerd) was het geen geen probleem, nu wel een tegenvaller, anders waren wij wellicht niet gekomen. Niet gewend, normaal altijd goed bij vd Valk

Lees verder

2/5

Luxe is een ander woord de grootte van de kamers is goed en de lunch is uitstekend in elk geval ik geniet van mijn kort verblijf in Rotterdam. Moet zeggen van zonnige dagen in Griekenland naar regen en hagel en overstromende straten hier in Rotterdam is een wereld van verschil. Alhoewel je in Griekenland ook overstromende straten. Mooi Rotterdam je oude buurten zijn prachtig.

Lees verder

5/5

We zijn de afgelopen tijd bij een aantal vd Valk hotels geweest maar deze staat zeker niet in de top 10. Wij zaten in een kamer boven de ingang waar het behoorlijk stonk van het roken wat ze daar beneden deden. Het parkeren wat je moet betalen vind ik ook niet zo netjes voor zo'n grote hotelketen. Ook het buitenterrein ligt bezaaid met afval. Het klinkt misschien allemaal negatief maar voor €65,- per nacht heb je wel bepaalde verwachtingen. Verder zijn de kamers behoorlijk aan een opknapbeurt toe.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

Goed nieuws! Bij Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel