Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk gelegen aan de Parallelweg Zuid 185 in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk is één van de 4 locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel op CardMapr.

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Parallelweg Zuid 185 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Parallelweg Zuid 185 bevindt zich Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk. Bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Nieuwerkerk aan den IJssel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0180 321 103
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel
Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel
Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk?

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2083 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij zijn op 27-03-2020 getrouwd en hadden voor 1 nacht de bruidssuite gereserveerd. Eigenlijk zouden wij ook nog een feest geven in een van de zalen, maar gezien alle gedoe rondom Corona kon dit niet doorgaan. Toen wij in het hotel aankwamen, werden wij zeer vriendelijk ontvangen (wij waren volgens mij een van de weinige in het hotel aanwezig). De hotelkamer was super mooi en heel schoon. Ze hadden rozenblaadjes op het bed neergelegd en het was heel romantisch. Omdat het restaurant ook gesloten was, konden wij zonder extra kosten roomservice bestellen. Wij hebben genoten van een drie-gangen menu en de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt. Precies om 10.00 uur, zoals aangevraagd. Wij zouden iedereen aanraden om naar dit hotel te gaan voor een heerlijke overnachting na een mooie trouwdag. het maakt de dag helemaal af. Mochten wij nog een feest geven voor de bruiloft, wanneer dit allemaal voorbij is, zullen wij zeker gaan voor van der Valk Nieuwerkerk! Jullie zijn top!

Lees verder

5/5

Op 28_-01-2020 uitgenodigd voor buffet inmiddels met meerdere personen 2 dagen ziek geweest.met meerdere personen.daar het voor een 60 jarig huw,was niet tegen dit echtpaar verteld, toataal waren er 25 personen, wij hebben meerdere keren een buffet meegemaakt bij van dr valk duiven,Dordrecht,Arnhem,leeuwarden enz.en dat was buitengewoon goed, nu voor de eerstemaal nieuwekerk aan de ijssel buitengewoon slecht.oesters voor25 personen 10 stuks, rauwezalm glibberig oud, salades summier gevuld,visschotel overgaar bah.enz enz Wij hadden met 1 overnachting een kleine veeeel te warme kamer en geen mogelijkheid om de verwarming uit tezetten dus raam open en nog te warm.Het ontbijt was niet van der valk waardig.met fabrieksbroodjes, geen afgebakken hele broden. Enz niet in vergelijking met met de andere van der valks.nb qua prijs mag je zelfs wat meer verwachten toch,of in ieder geval de zelfde kwaliteit..maar ziek thuiskomen voor verschillende personen niet aan ieder gevraagd om het 60 jarig te sparen

Lees verder

1/5

Hier in de avond naar binnen gegaan om een drankje te doen aan de bar in het restaurant. De barman had ons redelijk snel voorzien van ons eerste drankje. Echter was de barman opeens verdwenen en de medewerkster die nu aan de bar stond had 3 kwartier lang enkel oog voor de glazen die ze aan het opruimen was. Zodoende hebben wij in 1,5 uur maar 2 drankjes kunnen drinken. Tevens werd er bij binnenkomst niet gevraagd of wij er nog iets te eten bij wilden. Toen de borrelkaart eenmaal door een passerende collega aan ons was gegeven, is vervolgens nooit iemand op het idee gekomen om de bestelling op te nemen. Belabberde service!

Lees verder

2/5

Deze kabouter was even van gedachten om eens lekker bij vdValk eens een dineetje te doen met andere bewoners van het "Wilde Westen" bos. Mijn hemeltje nog aan toe zeg. Heeeel de parking en andere plekken stonden reetevol met blik op wielen. Binnengekomen heerste er toch een goede sfeer zonder herrie of vervelende dingen . En het restaurant binnenkomende waren van muur tot muur en van raam tot raam mensen die lekker aan het eten en keuvelen waren. Ondanks de drukte die deze kabouter niet gewend is was er een ontspannen en gezellige sfeer. Met 4 kabouters neergestreken op 2 tafeltjes om wat te drinken en mochten later ergens toen een tafel vrij kwam aan t raam achterin plaats nemen. Top plekkie. Wat gedronken en we kozen voor gerecht 1 de hertebiefstuk. 2 sukadebiefstuk en sate. Ik had gedacht dat hertebiefstuk een specifieke smaak had. Maar misschien had ik dat mis. Was goed gebakken en verzorgd. De bediening was door de jongelui die aan tafel kwamen goed vlot en beleefd. Chapeau voor het bedienend personeel om zoveel gasten zo vriendelijk te bedienen en te woord te staan. Het toetje citroen met ijs en meer was heerlijk. Koekje bij de koffie was vers. Top. Gaan we vaker even langs. Volgende keer eens de lunch.

Lees verder

5/5

Goed hotel De gekregen kamer rook naar muffe rook. Dit aangegeven en kregen zonder probleem een andere kamer. Restaurant (a la carte) wat minder. Lang op drankjes moeten wachten, er om moeten vragen, de bestelling was 'doorgeschoten'. Dichtbij zat een stel met een hond, deze hond poepte bij hun tafel op de grond en later ging de hond ook nog erg blaffen. De rekening die we vroegen kwam maar niet. Moesten we 2x om vragen! Eten was wel lekker zoals we van vd Valk gewend zijn.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er nog 4 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Laan van Avant-Garde 1

HEMA Nieuwerkerk aan den IJssel Warenhuis

HEMA

Reigerhof 145