Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden gelegen aan de Warmonderweg 8 in Sassenheim kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is één van de 3 locaties in Sassenheim op CardMapr.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Warmonderweg 8 in Sassenheim

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden in Sassenheim

In Sassenheim aan de Warmonderweg 8 bevindt zich Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Sassenheim

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 219 019
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden?

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1988 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Je komt binnen in een zeer sfeervolle ruimte. In de entreehal is de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Achter de balie staat een zeer vriendelijke medewerker. Vanwege de Corona hygiëne regels kon er geen glas met ijs naar de kamer gebracht worden. Ter compensatie werd ons 2 drankjes aangeboden. Op de hal staat een koffiezetapparaat waar gratis gebruik van gemaakt mag worden. De luxe kamer ziet er goed uit en wat voor mij zeer belangrijk is, de kamer rook fris bij binnenkomst. In de badkamer is shampoo, cremespoeling en badgel aanwezig in flacons aan de muur. Geen plastic verspilling met al die miniatuur wegwerp plastic! Op het nachtkastje staan 2 flesjes die je zelf met water kunt vullen. Ontbijt op de kamer zonder service kosten voor 13,00 euro. Het is Ook mogelijk om voor 1 persoon te bestellen. Je hebt 3 opties: healthy, Dutch een English breakfast. Ik kom terug voor de suite. Erg fijn hotel

Lees verder

5/5

Restaurant N’est heeft een erg moderne en gezellige uitstraling. Goede kwaliteit eten. Ivm hygiëne liever bestek op servet dan ‘bloot’ op tafel, maar verder een aanrader.

Lees verder

4/5

Bij aankomst in de kamer was het ontzettend koud. Verwarmen was eigelijk niet mogelijk, omdat de buitendeur van de kamer ontzettend tocht. Als je langs de deurpost voelde van de buitendeur voelde je de wind er doorheen. Verder lag er een vies plakkerig doorzichtige folie (ik denk van een toetje) vastgeplakt aan de vloer. Ook lag er een snoepje vastgeplakt aan de vloer. Gaf ons het gevoel dat er niet goed was schoongemaakt. Overigens was het sanitair wel netjes schoongemaakt! S’avonds gingen we in bad en eigelijk alle knoppen en kranen zaten los. Daarna in de douche om haren te wassen, maar die moesten we na 5 minuten uitzetten omdat de afvoer verstopt zat. Alle zooi van vorige hotelgasten dreef door de badkamer. Was te goor voor woorden. Normaal gesproken maak ik me niet snel vies van een vloer in een hotelkamer maar in dit hotel in deze hotelkamer heb ik toch mijn sokken iedere keer aangedaan om naar de wc te lopen bijv. Het restaurant NEST was super! We hebben fantastisch gegeten en vonden de bediening heel aardig en behulpzaam. Later op de avond nog roomservices besteld en ook die bediening was vriendelijk. Snachts hebben we amper kunnen slapen door de tocht (Waardoor de kamer heel erg koud was) in de kamer. De kamerdeur en buitendeur klapperden constant. Smorgens hebben we dit gemeld bij uitchecken en ons werd een kopje koffie aangeboden in het restaurant. Dit hebben we niet gedaan omdat we naar huis wilden. De baliemedewerker zou het doorgeven aan haar leidinggevende en dan zou er gekeken worden naar een passende oplossing voor ons volgende bezoek. Er is voor ons weinig rede om terug te komen tenzij we deze overnachting van €130 over mogen doen in een andere kamer zonder tocht en verstopte afvoer

Lees verder

2/5

we waren af gelopen woensdag met 10 personen waar van 2 kleine kinderen we hadden voor 18.00 geboekt ,toen hebben we ook persoonlijk door geven dat het een bruidspaar ging ze vertelde ons dat ze daar zeker rekening mee zouden houden. ik heb daar niets van gemerkt we hadden een plek heel dicht bij de bar en er werd ook niets gezegd jammer!!!! het duurde best lang voor dat we allemaal een drankje hadden zeker de bruid die graag een cocktail bestelde duurde dit erg lang zeker 30 min jammer ook het bier was lauw en toen hoorde we ook van het personeel dat dit al een poosje aan de gang was jammer!!! we bestelde voor 4 personen mix grill dat werd bij elkaar op 1 plank geserveerd en toen we aan de bediening door gaven dat dit niet handig was omdat we ver van elkaar af zaten krijgen we een andere plank er bij en moesten we zelf maar het eten verdelen jammer !!!en ook dit duurde heel lang. ook het pasta gerecht van de bruid was niet lekker ze liet ook een deel staan toen het personeel vroeg of het lekker was en zij aan gaf dat het niet zo lekker was ,kreeg ze als compensatie 1 kopje koffie aan geboden jammer!!! dit hebben we natuurlijk niet geaccepteerd we hebben toen ook geen na gerecht genomen ,en natuurlijk ga je niet zeggen dat het tegen valt waar de gene bij zitten die je hebben uit genodigd maar wel jammer het had ook al was het niet een groot en uit gebreid feest ,had het wel de avond voor hun moeten zijn om op terug te kijken,nogmaals erg JAMMER !!!!!!!!

Lees verder

2/5

Mooie kamers, vriendelijk personeel, goed eten, niks op aan te merken!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden in Sassenheim kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Sassenheim

Benieuwd naar andere locaties in Sassenheim waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Sassenheim zijn er nog 3 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Sassenheim
Dirk van den Broek Sassenheim Supermarkt

Dirk van den Broek

Wasbeekerlaan 63

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
HEMA Sassenheim Warenhuis

HEMA

Hoofdstraat 246