Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden map

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

8.6 ยท 2617 recensies

Warmonderweg 8, Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Over Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden geniet je volledig.

Aan de Warmonderweg 8 in het gebied 'Klinkenberg' in Sassenheim ligt Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.617 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 7 locaties in Sassenheim waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Klinkenberg hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Ruud Snoek
Google Maps Logo

Restaurant, onlangs in het restaurant gegeten met vijf personen was verschrikkelijk slecht twee personen hebben het eten gewoon terug gegeven aan de keuken en kregen een alternatief we komen hier nooit nooit meer. Ze hadden een schnitzel met een steakmes kon je er misschien door komen wat een verschrikkelijk slecht restaurant is dit geworden. Wij kwamen hier regelmatig ook met de kinderen voor het buffet maar dit doen we nooit meer sprak laatst kennissen die hier geweest waren en hebben dezelfde ervaring daar moet snel wat gebeuren.

Ruud Snoek 1 maand geleden
Sandra K.
Google Maps Logo

Fijne locatie, alleen de deuren slaan zo hard dicht door drangers die niet goed afgesteld zijn. Heerlijk ontbijtbuffet, maar qua diner weinig keus in het restaurant. Vooral erg veel vlees, jammer.

Sandra K. 2 maanden geleden
Busybee
Google Maps Logo

Wij komen hier regelmatig en blijven tevreden. De north suite is voortreffelijk. Wat een luxe en ruimte! De service is 'van der Valk' vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. De roomservice valt wat tegen, beetje standaard en niet zo bijzonder. Locatie is wat saai, maar er is genoeg vermaak in het hotel/kamer.

Busybee 2 maanden geleden
Cees van Bale
Google Maps Logo

Ivm een fout bij ons zelf konden we niet overnachten in dit hotel. De receptioniste heeft ons geweldig geholpen om ergens anders onderdak te krijgen, vol lof over deze dame ze heeft na veel bellen een ander van der valk hotel gevonden. Daarom kan ik dit hotel niet beoordelen.

Cees van Bale 3 maanden geleden
Martin Simonis
Google Maps Logo

We hebben geen hotelkamer gezien, maar geluncht in restaurant Nest. Een vlotte bediening en twee lekkere gerechten. De menu kaart is uitgebreid en redelijk luxe. Als voorbeeld het lunchgerecht van zes oesters, maar ook andere gerechten. Verder alles strak op Van der Valk manier geregeld. Verder een mooi ingericht restaurant. Met een ruim terras.

Martin Simonis 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden in Sassenheim kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Van der Valk

Alle Van der Valk restaurants/ hotels

Bij Van der Valk kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk geniet je volledig.

Benieuwd naar andere Van der Valk restaurants / hotels in Nederland? Van der Valk heeft in totaal 60 vestigingen waaronder deze in Sassenheim (Klinkenberg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Van der Valk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Van der Valk restaurants / hotels
Van der Valk Hotel Sneek
Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht
Van der Valk Hotel Breda
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
Van der Valk Hotel Dordrecht
Van der Valk Hotel Hengelo
Van der Valk Hotel Arnhem
Van der Valk Hotel Uden - Veghel
Van der Valk Hotel Utrecht
Van der Valk Hotel Ridderkerk
Van der Valk Hotel Tiel
Van der Valk Hotel Houten
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond
Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie
Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
City Guide

Wat te doen in Sassenheim

Benieuwd wat je naast Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden nog meer in of rondom Sassenheim (Klinkenberg) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Klinkenberg.