Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo Spier

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

Bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo gelegen aan de Oude Postweg 8 in Spier kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo is één van de 2 locaties in Spier op CardMapr.

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

Oude Postweg 8 in Spier

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo in Spier

In Spier aan de Oude Postweg 8 bevindt zich Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo. Bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Spier

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0593 564 800
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo Spier
Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo Spier
Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo Spier

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo?

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1881 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel bij binnenkomst was prima, zag er netjes uit en we werden verwelkomd door vriendelijk en capabel personeel bij de receptie. De rest van het hotel voelde iets minder spik en span aan en doet toch iets onder voor andere valk exclusief hotels. We hadden de junior suite welke op zich ruim genoeg was (maar niet ruimer dan comfort plus kamers op andere locaties) en vooral een grote open badkamer met bubbelbad had. Leuk, maar wat ons betreft de veel hogere prijs niet waard. We hebben gekozen voor een arrangement met bubbels, 3 gangen diner en ontbijt. De bubbels smaakte goedkoop, dus die hebben we gelaten voor wat het was en het terras opgezocht. Daar hebben we vooral veel gewacht. Gewacht tot we aan een tafeltje mochten zitten, tot we een eerste drankje mochten bestellen, tot de kaart gebracht werd, etc. Eventjes wachten hoort er bij natuurlijk, maar voordat we goed en wel een drankje en een hapje voor onze neus hadden waren we meer dan een uur verder. Bij het 3 gangen diner leken de keuzes wat schamel en outdated (tomatensoep met gehaktballetjes en schnitzel) maar er waren gelukkig ook wat andere opties en de uitvoering was erg goed! Het was wel ontzettend warm in het restaurant, de airconditioning was uitgezet omdat een andere gast het, ondanks de 32 graden buiten, wat fris had. De opties bij het ontbijt waren erg beperkt. Dat zal wellicht te maken hebben gehad met coronamaatregelen, maar ook dit was net als de rest van ons verblijf gewoon een stuk minder dan we van valk exclusief gewend zijn.

Lees verder

3/5

Van zaterdag tot maandag gelogeerd met ontbijt. Zaterdagavond heerlijk buiten gegeten en bediend door Marieke. Een super vriendelijke jonge dame die van aanpakken weet en werk ziet. Haar ogen houden alles in de gaten, hier zit wat mij betreft promotie in als wij het voor het zeggen hebben. Achter ons zat een opa, oma en moeder met kind, waarvan achteraf gezien papa hier in het hotel werkt. Een vreselijk hinderlijk en lastig kindje waar opa mee ging, moest, gaan wandelen. Da's dan weer minder. Verder een heerlijk verblijf in een mooie omgeving.

Lees verder

4/5

Wij verwachtten niet het nieuwste van vd valk en dat klopt. Kamer idd gedateerd maar staat denk ik op nominatie voor renovatie. Alleen wat wel echt tegenviel was het vieze stof in de badkamer wat ook na melden bij de receptie niet werd schoon gemaakt dus zelf maar gedaan 😏. Eten was prima hoor, personeel super vriendelijk, lobby keurig, grote fietsenstalling, heerlijk zwembad (waar het idd héél glad is 🤭). Alleen buffetruimte niet toereikend nu voor zoveel gasten in Coronatijd. Helaas het minste vd Valk hotel in vergelijking met alle andere die wij bezochten dus voor ons eenmalig.

Lees verder

2/5

Slechte bedden kamer 331 verouderde kamer vuil Om 21 uur tafel gereserveerd,om 22 u 30 toch eindelijk ons hoofdgerecht direct gevolgd door dessert want de keuken ging sluiten! Om 23.00 u nog een koffie gevraagd,kreeg als antwoord :de koffie is op Onvriendlijk personeel valk onwaardig Eten was wel lekker mooie omgeving

Lees verder

1/5

Heerlijk geluncht, wat een ruimte tegenwoordig, ik voel me daar sowieso heel prettig bij, als in een restaurant tafeltjes heel dicht op elkaar staan ga ik meestal door, wordt daar altijd onrustig van. Dus onder de nu gegeven omstandigheden zijn er vast veel mensen die het zo wel willen houden. Bediening was ook super aardig en attend. Buiten trouwens prachtig terras. Maar het was iets te fris helaas voor ons jasloze.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo in Spier kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Spier

Benieuwd naar andere locaties in Spier waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Spier zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Spier
Hotel De Woudzoom Spier Overnachting

Hotel De Woudzoom

Oude Postweg 2

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo Spier Restaurant

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo in Spier kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel