Van Der Valk Hotel Stein-Urmond Urmond

Van Der Valk Hotel Stein-Urmond

Bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond gelegen aan de Mauritslaan 65 in Urmond kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Der Valk Hotel Stein-Urmond is één van de 2 locaties in Urmond op CardMapr.

Van Der Valk Hotel Stein-Urmond

Mauritslaan 65 in Urmond

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond in Urmond

In Urmond aan de Mauritslaan 65 bevindt zich Van Der Valk Hotel Stein-Urmond. Bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van Der Valk Hotel Stein-Urmond een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Urmond

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

046 426 9030
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond Urmond
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond Urmond
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond Urmond

Recensies

Wat zeggen anderen over Van Der Valk Hotel Stein-Urmond?

Van Der Valk Hotel Stein-Urmond wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3148 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Onze suite ervaring viel helaas best wel tegen. Om toch even aan alle Corona sleur te ontsnappen boekten wij een suite bij Valk Hotel Stein-Urmond. Wij zijn in heel Nederland al vaak bij Valk geweest omdat we de standaard zo goed vinden. Deze keer een suite geboekt om echt even te ontspannen. Bij aankomst vonden we de suite erg mooi, wel een paar details die minder zijn: In het bubbelbad mist 1 van de dopjes op de bodem (van de jetstream) waardoor het scherp kan zijn aan je rug als je ligt. Er staat een houten plank voor de verwarming, heel slordig scheef die eraf valt. De climate control was zelf niet te besturen, er moest een raam/deur open voor frisse lucht. Los van bovenstaande was de kamer erg prettig, groot en mooi opgezet. Wij waren ook te spreken over het personeel, complimenten aan hen. Bovenstaande was ook niet noemenswaardig om het een slechte ervaring te noemen, het volgende wel: De suite (kamer 100) is onder de familiekamer gelegen. Bij aankomst hoorden wij al veel gebonk, dat hebben we even gelaten. Toen na 2 uur het gebonk niet ophield ben ik naar de kamer boven ons gegaan en heb ik gevraagd of het wat zachter kon, we komen immers voor onze rust. De kinderen waren tikkertje aan het doen op de kamer en hard aan het rennen. Een halfuur was het wat rustiger, maar na een uur begon het weer van voor af aan. Rennen, stampen en het schuiven met meubels zorgde voor veel lawaai. Ik heb hierna de receptie opgebeld, die hebben er een notitie van gemaakt maar gaven aan pas iets te kunnen doen na 22:00 uur (de portier langs sturen). Erg jammer dat er pas na zo'n tijd iets kan gebeuren, wij konden door alle herrie totaal niet ontspannen. Tegen 22:00 uur werd het nog een paar keer erg lawaaiig, helaas met teveel vlagen om hierom te klagen. S'ochtends werden we wéér wakker van de speeltuin boven ons, echt uitslapen zat er niet in. Dit heeft onze suite ervaring echt wel vervelend gemaakt. Ik betaal geen €148 voor 1 nachtje om in de herrie te zitten. Of pak het probleem meteen aan, of zorg ervoor dat de familie (lees speelkamer) niet direct boven de suite zit. Helaas werd onze verwachting niet waargemaakt

Lees verder

2/5

Het hotel is op een 2 tal jaar enorm slecht geworden,zelfs als je een klacht hebt duurt het eeuwen voor een antwoord. Van een goed hotel tot zeer ondermaats. Het geld niet waard. Personeel restaurant nog steeds wel vriendelijk dat mag gezegt worden

Lees verder

1/5

Goede menukaart met lekkere gerechten. Niet de standaard vd Valk gerechten. Handig om tijdens het opladen vd auto even wat te bestellen en mee te nemen tijdens de lockdown

Lees verder

4/5

Te druk

Lees verder

3/5

Wij hebben een heerlijke tijd gehad bij dit hotel! Je betaalt er wel aardig wat voor, het is dat we een giftcard hadden gekregen, maar dan heb je ook wat. Het personeel was zowel telefonisch als ter plaatse zeer vriendelijk. We hebben lekker gegeten en erg genoten van de whirlpool op onze suite. De suite had wel wat gebruikerssporen en de gang naar de suite toe was wat gedateerd, een beetje een kelder-idee. De ingang van het hotel is wel prachtig. Genoten!!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond

Goed nieuws! Bij Van Der Valk Hotel Stein-Urmond in Urmond kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Urmond

Benieuwd naar andere locaties in Urmond waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Urmond zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Urmond
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond Urmond Restaurant
Jumbo Urmond Supermarkt

Jumbo

Paalweg 14-15

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van Der Valk Hotel Stein-Urmond in Urmond kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel