Van der Valk Hotel Utrecht Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht

Bij Van der Valk Hotel Utrecht gelegen aan de Winthontlaan 4 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Utrecht is één van de 82 locaties in Utrecht op CardMapr.

Van der Valk Hotel Utrecht

Winthontlaan 4 in Utrecht

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Utrecht in Utrecht

In Utrecht aan de Winthontlaan 4 bevindt zich Van der Valk Hotel Utrecht. Bij Van der Valk Hotel Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Utrecht een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Utrecht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Utrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Utrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 800 0800
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Utrecht Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht Utrecht

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Utrecht?

Van der Valk Hotel Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 3125 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De zondag brunche een feest voor groot en klein..De bediening zeer vriendelijk.Niets is teveel voor hun..De gerechten geweldig. Voor een ieder zijn er heerlijke voor gerechten hoofd gerechten na gerechten..Je zot comfortabel..ruim genoeg en er heerst een blijde sfeer. Aanrader! De menu's zijn sapjes vers geperst jus orange en bier en wijn all in...Niets ontbreekt...Mijn fiat geef ik...aan v/d Valk..dat is er een lid van mijn gezin jarig vieren we dat tijdens de zondag brunche voortaan. Weg streche..niet met boodschappen sjouwen...en vooral geen twijfel of je niemand op de verjaardag te kort hebt gedaan. Dank je wel van den Valk..wij hebben genoten. uw bent UITMUNTEND. ijke

Lees verder

5/5

Heel vriendelijk en net personeel. Heerlijk gebak en koffie. ' s Avonds lekker gegeten Top!!!

Lees verder

5/5

. Was er met familie omdat mijn kleindochter een diploma uitreiking had in Utrecht. Daarna moest er wat gegeten worden dat was dus bij jullie in t restaurant. Iemand van ons zij dat we een gezellig zitje met z' n alle wilde i.v.m.. Daarna lekker gegeten en tot onze verbazing kreeg Micky nog een leuke verrassing met een felicitatie. Vriendelijk en correct personeel dank jullie

Lees verder

5/5

Hier een bijscholingsdag gevolgd die zeer goed gefaciliteerd was. Uitgebreide lunch en koffie, thee, frisdrank en smoothies ruim aanwezig. Schoon en keurig onderhouden gedurende de workshops.

Lees verder

5/5

Opleidingsdag gehad. Ongeveer 300 deelnemers. Mooie, ruime ruimtes. Drinken voldoende. Tussendoor meer dan genoeg versnaperingen. Lunch was meer dan prima en lekkere drankjes volop aanwezig. Goede locatie.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Utrecht

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 82 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt