Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht Vianen

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht gelegen aan de Prins Bernhardstraat 75 in Vianen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht is één van de 6 locaties in Vianen op CardMapr.

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Prins Bernhardstraat 75 in Vianen

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht in Vianen

In Vianen aan de Prins Bernhardstraat 75 bevindt zich Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht. Bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Vianen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0347 325 959
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht Vianen
Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht Vianen
Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht Vianen

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht?

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 4828 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooie suite (flowers suite) genomen. Mooie kamer. Alles er op en eraan, hottub, sauna, stoomcabine. Super chill. Waarom 2sterren vragen jullie af? Dus wij gebruikten kamer 403. Zodra de douche gebruikt werd, begon er uit de bubbelbad ook water uit te komen! Alle kranen dicht en toch blijft het water komen.. nu is dit niet zo héél erg.. Maar wat wél storend was, als dit gebeurt, dan hoorde je ook een bonkend geluid, en hard ook! Hier een medewerker op aangesproken, en ze is komen kijken. Ook de dame vond het niet normaal. Toch had ik niet kritisch geweest als dit een normale kamer was geweest, maar aangezien dit een luxe kamer is, vindt ik dat alles tiptop in orde moet zijn! Zeker voor de prijs die we betalen voor een kamer die nét niet de presidentiële suite is, maar eentje er onder. Voor nieuwe gasten als wij had ik wel iets geregeld. Maar niks, geen discount, geen voucher voor een drankje, he-le-maal NIKS! Jammer als je een van de luxe kamers heb. En een grote naam draagt als Van Der Valk. Technisch dienst zou er naar kijken... oké? Daar hebben we veel aan als we weg zijn...NOT... Eerste keer vdvalk Vianen. Tevens laatste keer. Jammer hoor! Goeie klanten kwijt!

Lees verder

1/5

Gisteren wezen eten (live cooking buffet) - eten was redelijk (veel was al lauw, borden afhalen werd slecht gedaan terwijl hier niet druk was etc) maar wat het meeste opviel was dat er vrijwel niets gedaan werd aan de Corona maatregelen (meer dan wat pijlen op de grond) - dit kan echt niet meer in deze tijd. Veel andere restaurants houden zich er wel netjes aan, maar vd Valk live cooking buffet op de 2e etage heeft hier blijkbaar geen aandacht voor. Op de site staat wat ze er aan doen, maar in praktijk wordt dit hier gewoon niet gedaan - sterker nog; de bediening gaf zelfs aan dat hij corona eigenlijk maar overdreven vond.

Lees verder

1/5

Ik had een zeetong met warme vruchten besteld. De zeetong kostte ca. 45,00 en dan de vruchten er nog bij voor een paar euro. Eigenlijk mag dit geen zeetong heten, want deze was iets groter dan een slibtong. Prijs/kwaliteit/hoeveelheid volledig uit verband. Vroeger kreeg je bij v/d Valk veel voor weinig. tegenwoordig is het weinig voor veel.

Lees verder

1/5

Prachtige interieur. Aardig personeel. Kamer mooi en schoon. Zwembad en wellness wel reserveren nu met de carona maar dat is prima. Eten geweldig. En ze houden zicht keurig aan de carona regels. Kom zeker nog keer boeken. Ps parkeren gratis voor van de valk gasten

Lees verder

5/5

Erg genoten van de safari suite, mooie kamer! Wat ik jammer vond was dat de airco niet werkte. Waterkoker zat van een lange tijd kalkaanslag in. Lege cups in het nespresso apparaat van de vorige gasten. Koelkast werkte niet/nauwelijks. Het zijn kleine punten en het mocht de pret gelukkig niet drukken. Toch ben ik van mening dat wanneer een suite geboekt wordt ook deze punten nagekeken dienen te worden en waar nodig verholpen worden. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht in Vianen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Vianen

Benieuwd naar andere locaties in Vianen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vianen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vianen
ALDI Vianen Supermarkt

ALDI

Vijfheerenlanden 545-554

Tango Vianen Vianen Tankstation

Tango Vianen

Sportlaan 7

Makro Vianen Groothandel

Makro

Edisonweg 4

Kruidvat Vianen Drogisterij

Kruidvat

Voorstraat 24

HEMA Vianen Warenhuis

HEMA

Voorstraat 44

Pearle Opticiens Vianen Vianen Opticien

Pearle Opticiens Vianen

Voorstraat 46

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht in Vianen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel