Van der Valk Hotel Volendam Katwoude

Van der Valk Hotel Volendam

Bij Van der Valk Hotel Volendam gelegen aan de Wagenweg 1 in Katwoude kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Volendam is één van de 1 locaties in Katwoude op CardMapr.

Van der Valk Hotel Volendam

Wagenweg 1 in Katwoude

Over Van der Valk Hotel Volendam

In Katwoude aan de Wagenweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Volendam. Bij Van der Valk Hotel Volendam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Volendam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Volendam

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Volendam. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Volendam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Volendam. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Katwoude

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0299 365 656
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Volendam?

Van der Valk Hotel Volendam wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2090 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer keurig en netjes hotel, goed voorbereid op corona, zeer aardig personeel, een rustig en mooie omgeving, goed verzorgd ontbijt en diner alles netjes geserveerd met een trolley bij de tafel, mooi terras waar de drankjes worden geserveerd alleen voor de hotelgasten is beslist een aanrader

Lees verder

5/5

Lekker getafeld ala carte, met de familie voor de lunch allemaal lekkere dingen om de lunch kaart en hier en daar wat aanpassingen ivm persoonlijke voorkeuren was helemaal geen probleem.

Lees verder

4/5

Een beetje gedateerd en muffig, maar het lijkt erop dat ze de boel wel aan het aanpassen zijn. Kortom, een prima hotel voor een overnachting.

Lees verder

4/5

Mijn zoontje en ik hebben heel erg genoten van ons uitje naar Volendam, ook het hotel was prima alleen de kamer was jammer , de schuifliuken die niet goéd dicht gingen, matrassen waren doorgelegen en heel lang op het eten moeten wachten, toen we op de kamer aankwamen was het al koud, ik had kipfilet besteld was of rauw en het zwembad was vies we hebben hier toen bij vertrek een melding van gemaakt en het zou genoteerd worden en er zou dan contact worden opgenomen ,heb al een aantal keer z w lf gebeld en word er dan ook nog gezegd u moet geduld hebben we hebben meer.mesme die we te woord moeten staan, volgens mij is er nooit een melding van gemaakt want we hebben tot de dag van vandaag niks meer gehoord, heel jammer ben altijd heel erg te spreken over van der valk!

Lees verder

3/5

Een mooi Hotel met keurige kamers een heerlijke gerechten.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express bij Van der Valk Hotel Volendam

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Katwoude

Naast Van der Valk Hotel Volendam zijn er nog 1 andere locaties in Katwoude waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Van der Valk Hotel Volendam Katwoude Restaurant