Van der Valk Hotel Volendam Katwoude

Van der Valk Hotel Volendam

Bij Van der Valk Hotel Volendam gelegen aan de Wagenweg 1 in Katwoude kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Volendam is één van de 1 locaties in Katwoude op CardMapr.

Van der Valk Hotel Volendam

Wagenweg 1 in Katwoude

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Volendam in Katwoude

In Katwoude aan de Wagenweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Volendam. Bij Van der Valk Hotel Volendam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Volendam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Volendam

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Volendam. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Volendam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Volendam. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Katwoude

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0299 365 656
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Volendam?

Van der Valk Hotel Volendam wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2338 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij aankomst 18 dec jl werden wij vriendelijk ontvangen. Echter, hadden wij de dag voor vertrek een email ontvangen, dat het hotel veiligheidsmaatregelen had getroffen; restaurant, fitness en zwembad waren open. Natuurlijk hadden wij ook naar de conferentie gekeken en dat er een totale lockdown was. Deze mail had nooit in die vorm gestuurd moeten worden. Geen welkomstdrankje etc en de koeler was leeg. Voorts vond ik het onbijt schandalig. Keuze uit 3 bruine of 3 witte bolletjes met óf kaas óf salami óf ham. Op een bolletje was slechts een halve plak ham. Boter op 1 kant? Er kon geen eens een hard gekookt eitje af. Het hotel had beter een mcDonald ontbijt kunnen bestellen. Het hotel moest blij zijn dat er nog gasten waren tijdens de lockdown. Wat betreft de kamer. Er is een doorlopende veranda. Onze deur stond op kierstand en onze buren gingen naar buiten om een strootje te roken. Strootje?? Ze waren aan het blowen. 'S nachts alleen maar last gehad van bovenburen die tot 02.00 uur rond renden en lawaai maakten. In de hal stond een snackautomaat. Een mars €1,50??? Al met al viel het toch tegen dat het management het de gasten niet aangenamer had gemaakt.

Lees verder

3/5

Via een Social Deal kwamen we spontaan hier terecht bij Van Der Valk Volendam. Geen hoge verwachtingen maar wat was het top geregeld! Kamer was schoon en ruim. Personeel was uiterst vriendelijk en bood goede oplossingen omtrent het diner en ontbijt in tijden van Corona. Binnen 5 minuten ben je op Volendamse haven en gratis parkeren bij hotel. Aanrader!

Lees verder

5/5

Net hotel, (oudere stijl) heel vriendelijk personeel, schone kamer, ruime badkamer, corona proef gedacht tafel in je kamer om aan te dineren, ontbijt in shifts af te halen, ruime keus ontbijt.

Lees verder

4/5

Erg prettig verbleven, ook tijdens deze corona periode alles erg goed geregeld. Diner netjes in etappes gebracht zodat je rustig kon genieten.

Lees verder

5/5

Zeer nette hotel en vriendelijk personeel. En ivm corona was alles goed geregeld zowel de diner als het ontbijt.een tafel was gedekt op je kamer. Diner kon je bestellen via afhalen en werd voor de kamer neergezet en het ontbijt kon je in tijdstippen ophalen. We hadden de luxe kamer en was zeer netjes met bad en regendouche🙂🙂🙂🙂

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Volendam

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Volendam in Katwoude kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Katwoude

Benieuwd naar andere locaties in Katwoude waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Katwoude zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Katwoude
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude Restaurant

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Volendam in Katwoude kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel