Van der Valk Hotel Wieringermeer map

Van der Valk Hotel Wieringermeer

8.2 · 2188 recensies

Terpstraat 49, Wieringerwerf

Van der Valk Hotel Wieringermeer
Van der Valk Hotel Wieringermeer Van der Valk Hotel Wieringermeer
Van der Valk Hotel Wieringermeer Van der Valk Hotel Wieringermeer
Van der Valk Hotel Wieringermeer

Over Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Wieringermeer kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk Hotel Wieringermeer geniet je volledig.

Aan de Terpstraat 49 in het gebied 'Wieringerwerf Centrum' in Wieringerwerf ligt Van der Valk Hotel Wieringermeer. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.188 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van der Valk Hotel Wieringermeer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 5 locaties in Wieringerwerf waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wieringerwerf Centrum hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Wieringermeer

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Wieringermeer. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

j reitsma
Google Maps Logo

Op weg vanuit Oegstgeest naar Friesland. Ik stop hier altijd even om de benen te strekken en koffie. Goeie plek om te stoppen, vlak voor de Afsluitdijk.

j reitsma 2 weken geleden
Anne
Google Maps Logo

Ik kwam er om te lunchen met mijn vader. Alles was op zich prima. Ik bestelde toast met avocado en gepocheerd ei voor 10 euro. Er kwam toen één klein sneetje boterham, 5 plakjes avocado en een gepocheerd ei wat half gestold was. Voor TIEN EURO! Ik heb er een foto van gemaakt, want anders denken mensen dat je vast overdreef. Die kan hier helaas niet geplaatst worden. Verder prima en wat je van een Valk kunt verwachten, maar dit viel echt tegen.

Anne 2 weken geleden
gerard de Gerard
Google Maps Logo

Wordt er vriendelijk geholpen door het personeel het eten smaakte goed. Ik heb geen kamer geboekt. Dus geen oordeel over.

gerard de Gerard 3 weken geleden
Paul Blaak
Google Maps Logo

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Niet lang hoeven wachten, wel plezierig als je op doorreis bent.

Paul Blaak 3 weken geleden
Erik van Bergen
Google Maps Logo

Diner gegeten. Het eten smaakte goed maar wat opviel is dat de vegetarische gerechten volgens de menukaart geserveerd worden met stokbrood en boter maar in de praktijk bij ons niet. Serveerster had haar dag niet. Bij de dameswc’s was het toiletpapier op. Bij parkeren viel op dat er geen elektrische laadpalen zijn op het parkeerterrein van Van der Valk. Er is wel een Fastned faciliteit nabij maar dat is duur. Kan me ook voorstellen dat als je in het hotel overnacht je niet de hele nacht je auto bij Fastned wilt laten staan. Tip: laadpalen plaatsen op het Van der Valk parkeerterrein net zoals bij andere Van der Valks.

Erik van Bergen 4 weken geleden
Mri-k
Google Maps Logo

Vrijdag in dit restaurant gegeten. Vriendelijk geholpen door een jonge serveerster bij het uitzoeken wat ik met mijn dieet (met intoleranties voor o.a. gluten en melkproducten) kon bestellen. Bij het voorgerecht was er keuze uit twee. Prima. Alleen werd uiteindelijk het niet bestelde (overigens ook prima) gerecht geserveerd. Bij het hoofdgerecht werd bij het uitserveren keurig gemeld dat er met de dieetvoorwaarden rekening was gehouden. Halverwege de maaltijd bij een hapje van een stukje garnituur deed de smaak vermoeden dat deze vrij niet van melkbestandelen was. De jonge serveerster die aan onze tafel kwam (een ander als degene die eerder had geholpen) kwam na 2x heen en weer lopen uiteindelijk met het verlossende woord. Excuses, er was iets fout gegaan. Ze had dit met de kok en haar leidinggevende besproken. En daar bleef het bij. Het lijkt erop dat er bij dit restaurant weinig besef is van wat de gevolgen zijn van het eten van op zich normale voedingsmiddelen voor mensen die daar niet tegen kunnen. Uit eten gaan is een (in)spannend gebeuren en dat is er zo niet beter op geworden.

Mri-k 1 maand geleden
Jaap Schaap
Google Maps Logo

Het restaurant heeft een menu met gevarieerde gerechten die lekker en smakelijk zijn. Ook op een drukke weekendavond maakt het personeel plaats voor niet gereserveerde gasten.

Jaap Schaap 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Wieringermeer in Wieringerwerf kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Van der Valk

Alle Van der Valk restaurants/ hotels

Bij Van der Valk kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk geniet je volledig.

Benieuwd naar andere Van der Valk restaurants / hotels in Nederland? Van der Valk heeft in totaal 60 vestigingen waaronder deze in Wieringerwerf (Wieringerwerf Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Van der Valk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Van der Valk restaurants / hotels
Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek
Van der Valk Hotel Emmen
Van der Valk Hotel Middelburg
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Van der Valk
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht
Van der Valk Hotel Purmerend
Van Der Valk Hotel Stein-Urmond
Van der Valk
Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk
Van der Valk Hotel Ridderkerk
Van der Valk Hotel Sneek
Van der Valk Hotel Wieringermeer
Van der Valk Hotel Middelburg
Van der Valk Hotel Venlo
City Guide

Wat te doen in Wieringerwerf

Benieuwd wat je naast Van der Valk Hotel Wieringermeer nog meer in of rondom Wieringerwerf (Wieringerwerf Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wieringerwerf Centrum.