Van der Valk Hotel Wieringermeer Wieringerwerf

Van der Valk Hotel Wieringermeer

Bij Van der Valk Hotel Wieringermeer gelegen aan de Terpstraat 49 in Wieringerwerf kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Wieringermeer is één van de 5 locaties in Wieringerwerf op CardMapr.

Van der Valk Hotel Wieringermeer

Terpstraat 49 in Wieringerwerf

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Wieringermeer in Wieringerwerf

In Wieringerwerf aan de Terpstraat 49 bevindt zich Van der Valk Hotel Wieringermeer. Bij Van der Valk Hotel Wieringermeer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Wieringermeer een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Wieringermeer

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Wieringermeer. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Wieringermeer

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Wieringermeer. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Wieringerwerf

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0227 601 717
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Wieringermeer Wieringerwerf
Van der Valk Hotel Wieringermeer Wieringerwerf
Van der Valk Hotel Wieringermeer Wieringerwerf

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Wieringermeer?

Van der Valk Hotel Wieringermeer wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1845 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De locatie van dit hotel is niet de mooiste maar als uitvalsbasis in de fraaie kop van Noord Holland is het ideaal. De hotelkamers zijn netjes ingericht, schoon en de bedden zijn zeer comfortabel. Het restaurant is goed en het ontbijt is zelfs uitstekend. Verse jus, lekkere koffie en het vers gebakken brood is om te snoepen. Afsluitend een pluim voor het personeel, gastvrij en hoffelijke jonge mensen, zo zie ik dat graag. Ik kom zeker een keer terug.

Lees verder

4/5

Voor de gesloten deur staan is naar. Het kwam ons erg slecht uit. En dan kan dat door corona komen. Maar we vonden het heel slecht.

Lees verder

1/5

Goed hotel maar weinig sfeer mede door de Corona regels . Het eten is goed maar een kleine kaart . Meer dan de helft is gevuld met wijnen.

Lees verder

4/5

Prima alles geregeld met mevrouw Corona. Alles op afstand, diner in kleine groepen met tijdslot en met 2 personen aan grotere tafels. Een serveerdeel eraan. Van de spareribs wilde ik een nette foto maken maar het zag er zo goed uit dat ik er meteen aan begon. Heerlijk en vandaar een foto van nog maar een deel. Een mooie afsluiting van een lang weekend. Voor herhaling vatbaar.

Lees verder

4/5

Waardeloos, dat ze het over een andere boeg gooien, d.m.v. kleinere portie vlees en meer groente, klopt totaal niet. Alleen een schaaltje rabarber als groente. Dat de restaurants van Van der Valk erg achteruit gaan wisten we al. Driemaal is scheepsrecht, Van der Valk van vreetschuur naar sterrenporties, volgens mij zit daar een groot verschil tussen. Geef een gevarieerd menu, voor dat geld mag je best wat meer verwachten. Wij gaan vaak uit eten en weten dat het zoveel beter kan. Voor ons nooit meer een Van der Valk menu.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Wieringermeer

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Wieringermeer in Wieringerwerf kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Wieringerwerf

Benieuwd naar andere locaties in Wieringerwerf waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wieringerwerf zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wieringerwerf
Kruidvat Wieringerwerf Drogisterij

Kruidvat

Terpstraat 5

Van der Valk Hotel Wieringermeer Wieringerwerf Restaurant
HEMA Wieringerwerf Warenhuis

HEMA

Brinkweg 13a

Expert Wieringerwerf Wieringerwerf Elektronicawinkel

Expert Wieringerwerf

Omtaplein 4

ALDI Wieringerwerf Supermarkt

ALDI

Schipperskade 3

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Wieringermeer in Wieringerwerf kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel