Van Gogh Museum map

Van Gogh Museum

9.2 · 66175 recensies

Museumplein 6, Amsterdam

Van Gogh Museum
Van Gogh Museum Van Gogh Museum
Van Gogh Museum Van Gogh Museum
Van Gogh Museum

Over deze locatie

Aan de Museumplein 6 in het gebied 'Museumplein' in Amsterdam ligt Van Gogh Museum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 66.175 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van Gogh Museum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Museumplein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kevin Cox
Google Maps Logo

Het gebouw is heel groot en modern. Het was er tijdens ons bezoek echter heel erg druk waardoor je veel geduld moest hebben om de schilderijen goed te kunnen bekijken. Je moet ook van tevoren online tickets kopen, anders kom je niet binnen. Ze hebben veel van de beroemde werken van van Gogh, maar ook schilderijen van mensen die van Gogh inspireerden. Een van zijn beroemdste werken: het schilderij "de sterrennacht" hangt hier helaas niet, dat is op zich niet vreemd, maar het werd ook nergens genoemd of getoond. Er staat overal een leuk verhaal bij met zijn levensverhaal en hoe het zijn werk beïnvloed heeft.

Kevin Cox 3 maanden geleden
Bob van Werkhoven
Google Maps Logo

Ik ben eerder in het museum geweest. Het is relatief (!) klein maar prachtig. Ook fijn personeel. Ik kwam aan het eind van de dag om een buitenlandse vriendin te ontmoeten. Ik hoefde het museum niet in. De toegang was uitverkocht. Ik mocht toch de hal in (ja, en ik heb een museum jaarkaart). Super vriendelijk personeel. Geweldig museum. Je moet het bezocht, gezien hebben. ... This is a must have seen, must have been Museum. Go visit it. It's worth travelling to, from far, very far.

Bob van Werkhoven 3 maanden geleden
Milly van Laan
Google Maps Logo

Beveiliging is gemeen en heeft de hele ervaring van het museumbezoek verpest, blijkbaar mag je niet rondlopen als een groep van 6 mensen? Vraagt ons heel brutaal wat we nou precies aan t doen zijn in een museum, zijn wij minderwaardig voor een museum? Daarna snel proberen de discussie te sussen nadat je zelf de discussie begint meneertje, heel laag. Ik wil 0 sterren geven maar dat is niet mogelijk dus ik geef er 1! Verder is de kunst mooi maar neem normale beveiligers aan.

Milly van Laan 4 maanden geleden
Rein Mulder
Google Maps Logo

Rein Mulder Finalist 2015 125 variaties op Van Gogh.Doek geschonken directeur Pier K Hoofddorp Cultuurgebouw. 2015 125 jaar Van Gogh in Breda’s Museum was Van Gogh schilderwedstrijd 2015, was trots om finalist te zijn van over duizend inzendingen, van 125 finalisten werd ik 4 de Van Gogh jury bestond uit meerdere kunst historicus van Van Gogh. Geweldig leuk, als Amsterdamse jongen geboren en getogen gingen wij veel naar Van Gogh museum, Rijksmuseum, Stedelijk Museum,Tropen Museum, Anna Frank huis achter de nog originele staat er geweest. Maar Van Gogh veel indruk gemaakt, en natuurlijk Rijksmuseum, De Nachtwacht zo indrukwekkend. Maar na bezoek aan Van Gogh altijd op school al bij tekenen op school al landschappen maken en denken dat je het net zo kan als van Gogh. Rein Mulder art

Rein Mulder 6 maanden geleden
Anja Puts
Google Maps Logo

Wat was dit een prachtige dag ( gezin van 4 volwassenen) in het van Gogh Museum... Onder de indruk van hóe het opgezet is, hoe het leven van Vincent in woord en beeld werd gebracht.. We wilde bijna het laatste stukje niet doen, omdat we zó ontroerd, zo geraakt waren, en wisten dat we zijn laatste stukje gingen doen...alsof hij in emotie meeliep met ons.....zó bijzonder dat we er nog lang op terug kwamen.. Dank voor zoveel moois......

Anja Puts 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van Gogh Museum

Goed nieuws! Bij Van Gogh Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.