Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum

Bij Van Gogh Museum gelegen aan de Museumplein 6 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Gogh Museum is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Van Gogh Museum

Museumplein 6 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Van Gogh Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Museumplein 6 bevindt zich Van Gogh Museum. Bij Van Gogh Museum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Musea, scoort Van Gogh Museum een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 570 5200
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Van Gogh Museum?

Van Gogh Museum wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 61952 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat was dit een prachtige dag ( gezin van 4 volwassenen) in het van Gogh Museum... Onder de indruk van hóe het opgezet is, hoe het leven van Vincent in woord en beeld werd gebracht.. We wilde bijna het laatste stukje niet doen, omdat we zó ontroerd, zo geraakt waren, en wisten dat we zijn laatste stukje gingen doen...alsof hij in emotie meeliep met ons.....zó bijzonder dat we er nog lang op terug kwamen.. Dank voor zoveel moois......

Lees verder

5/5

De gratis familie tour gedaan en wij waren de enige, wat dus betekende dat we een privé rondleiding kregen. Mijn twee meiden (8 en 10) vonden het museum, en zeker met de rondleiding erbij, geweldig. Gids nam echt alle tijd om alles op een begrijpelijke manier uit te leggen en kinderen konden dan er ook geen genoeg van krijgen. Absolute aanrader.

Lees verder

5/5

Museum met een leuke collectie Van Gogh schilderijen waaronder ook die van de aardappeleters. Er hangen ook nog een aantal andere schilderijen van andere schilders dan Van Gogh. Zeer vriendelijk personeel, voorbeeld voor ieder ander bedrijf. Faciliteiten zijn erg goed. Garderobe waar je jas op kunt hangen, lockers om je waardevolle spullen in te doen, lift om mee naar boven te gaan. Shop heeft een zeer diverse collectie spullen te koop. Van koffers tot kopjes.

Lees verder

5/5

Collectie op zich prima maar die in het Kroller Moller doet daar zeker niet voor omder. Man die gisteren buiten de gasten in de rij begeleidde was onbeschoft zonder duidelijke reden. Geen beste binnenkomer. Het 1,5 meter beleid binnen is zeer slecht. Coronamaatregelen worden niet gehandhaafd doornpersoneel en buitenlanders houden zich er nagenoeg niet aan. Het Rijksmuseum deed dit uitstekend

Lees verder

2/5

Heel groot museum met veel werk van Van Gogh en ook van andere kunstenaars. De Guide Tour (3 euro) is een aanrader (je krijgt bijzondere feitjes te horen). Voor 4 uur lang zie je en hoor je hoe Van Gogh heeft geleeft en hoe hij de Nederlandse kunst verrijkt en beïnvloedt heeft.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Gogh Museum

Goed nieuws! Bij Van Gogh Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting