Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum

Bij Van Gogh Museum gelegen aan de Museumplein 6 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Gogh Museum is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Van Gogh Museum

Museumplein 6 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Van Gogh Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Museumplein 6 bevindt zich Van Gogh Museum. Bij Van Gogh Museum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Musea, scoort Van Gogh Museum een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 570 5200
Routebeschrijving
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Van Gogh Museum?

Van Gogh Museum wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 61373 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Pluspunten + Grootste van Gogh collectie van de wereld + Prachtige vaste collectie + Kwalitatief hoogwaardige tentoonstelingen + Vriendelijk personeel + Ook aandacht voor voorbeelden en tijdgenoten van Vincent van Gogh. + Mooie werken van de periode in Nederland van Claude Monet. + Charmante representatieve museumdirecteur (Emilie Gordenker) Minpunten - Geen kluisjes buiten coronatijd dus soms lange wachtrijen. - Van sommige tijdgenoten zijn geen werken die recht doen aan de kwaliteit van het museum. Zoals bijvoorbeeld Delacroix en Manet. - Veel werken in het depot (Bijvoorbeeld het schilderij van de Zaanse periode van Claude Monet) Suggestie: Mooie tentoonstelling van Eduard Manet. Leen werken uit het depot uit aan andere musea binnen Nederland.

Lees verder

5/5

Hier voor de eerste keer geweest. Het was erg leuk museum. Het was ook goed geregeld met de corona regels. We waren hier zo een 1,5 uur. Je kan hier wel iets langer vol maken maar je kan hier niet de hele dag zijn. Dus je kan hier naast ook nog iets anders doen. Het was erg leerzaam. Ik vond dat je veel over sommige werken leerde en over Vincent van Gogh zijn leven. Het is zeker weten een aanrader

Lees verder

5/5

Binnenkomen alsof je door de douane op schiphol gaat...de sfeer is enorm koud, de indeling is absoluut niet inspirerend, het is er slaapverwekkend, onduidelijk en het is ook heel vervelend en overbodig (alles zit onder de 1,5m stickers) om naast dit alles nog even keihard in 4 talen omgeroepen te krijgen tot het houden van 1,5m afstand enz...dit museum had Berlijn zeker niet misstaan...Oost-Berlijn wel te verstaan...ik kom echt nooit meer terug, voor geen goud...wat een grafzerk...

Lees verder

1/5

Collectie op zich prima maar die in het Kroller Moller doet daar zeker niet voor omder. Man die gisteren buiten de gasten in de rij begeleidde was onbeschoft zonder duidelijke reden. Geen beste binnenkomer. Het 1,5 meter beleid binnen is zeer slecht. Coronamaatregelen worden niet gehandhaafd doornpersoneel en buitenlanders houden zich er nagenoeg niet aan. Het Rijksmuseum deed dit uitstekend

Lees verder

2/5

Mooi, compact museum. In de coronatijd geven ze gratis familierondleidingen. Onze gids was erg aardig en heeft ons in één uur meer kennis geschonken dan we zelf in vier uur met 'bordjes lezen' hadden kunnen verwerven.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Gogh Museum

Goed nieuws! Bij Van Gogh Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting