Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum

Bij Van Gogh Museum gelegen aan de Museumplein 6 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Van Gogh Museum

Museumplein 6 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Van Gogh Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Museumplein 6 bevindt zich Van Gogh Museum. Bij Van Gogh Museum kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Musea scoort Van Gogh Museum een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Van Gogh Museum

Voor de actuele openingstijden van Van Gogh Museum in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Van Gogh Museum nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 570 5200
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Van Gogh Museum?

Van Gogh Museum krijgt een beoordeling van 9.2/10 gebasseerd op 63192 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Van Gogh museum in Amsterdam is de plek om alles over Van Gogh en zijn inspiratiebronnen te weten te komen. Van Gogh museum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of parkeren in de parkeergarage onder het Museumplein. De entree is niet helemaal duidelijk maar eenmaal binnen wijst alles zich wel vanzelf. Het museum heeft diverse thema's zoals zelfportretten en de verschillende perioden waarin Van Gogh schilderde. Door deze opzet is het zeer interessant om dit museum te bezoeken en nog meer te weten te komen over Van Gogh. Naast de vaste tentoonstelling is er ook een tijdelijk tentoonstelling, wat nu zeker de moeite waard is. Zijn er ook nadelen, helaas wel. Neem je de lift dan word je door het personeel raar aangekeken, zo van dat is niet de bedoeling. Maar ook het personeel is niet kindvriendelijk ingesteld, als je de kinderspeurtocht doet en probeert iets aan te wijzen word je regelmatig op je vingers getikt. Jammer, hier kan het Van Gogh museum nog wat leren van het Mauritshuis. Het ontvangst de balie voor de kinderspeurtocht was wel super. Op de benedenverdieping kun je voor een redelijke prijs koffie kopen, dat wat je bij andere musea het dubbele betaald.

Lees verder

4/5

Wat was dit een prachtige dag ( gezin van 4 volwassenen) in het van Gogh Museum... Onder de indruk van hóe het opgezet is, hoe het leven van Vincent in woord en beeld werd gebracht.. We wilde bijna het laatste stukje niet doen, omdat we zó ontroerd, zo geraakt waren, en wisten dat we zijn laatste stukje gingen doen...alsof hij in emotie meeliep met ons.....zó bijzonder dat we er nog lang op terug kwamen.. Dank voor zoveel moois......

Lees verder

5/5

De gratis familie tour gedaan en wij waren de enige, wat dus betekende dat we een privé rondleiding kregen. Mijn twee meiden (8 en 10) vonden het museum, en zeker met de rondleiding erbij, geweldig. Gids nam echt alle tijd om alles op een begrijpelijke manier uit te leggen en kinderen konden dan er ook geen genoeg van krijgen. Absolute aanrader.

Lees verder

5/5

Museum met een leuke collectie Van Gogh schilderijen waaronder ook die van de aardappeleters. Er hangen ook nog een aantal andere schilderijen van andere schilders dan Van Gogh. Zeer vriendelijk personeel, voorbeeld voor ieder ander bedrijf. Faciliteiten zijn erg goed. Garderobe waar je jas op kunt hangen, lockers om je waardevolle spullen in te doen, lift om mee naar boven te gaan. Shop heeft een zeer diverse collectie spullen te koop. Van koffers tot kopjes.

Lees verder

5/5

Geweldig museum in het centrum van Amsterdam. In het museum loop je via meerdere verdiepingen het leven van Van Gogh langs, van het begin van zijn carrière als kunstschilder, t/m zijn tragische einde. Ik heb helaas nog niet alles kunnen zien, maar zou hier (daarom) zeker nog een keer komen!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Gogh Museum

Goed nieuws! Bij Van Gogh Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Van Gogh Museum nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556