Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum

Bij Van Gogh Museum gelegen aan de Museumplein 6 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Gogh Museum is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Van Gogh Museum

Museumplein 6 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Van Gogh Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Museumplein 6 bevindt zich Van Gogh Museum. Bij Van Gogh Museum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Van Gogh Museum een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 570 5200
Routebeschrijving
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh Museum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Van Gogh Museum?

Van Gogh Museum wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 60274 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Tja, de collectie is voor de liefhebber om geen genoeg van te krijgen, het zijn stuk voor stuk toverwerken, schitterend. De man wilde met zijn werken de mensen raken, troost brengen.. het is hem ruimschoots gelukt. Voor kinderen hebben ze een goede puzzeltocht, voor mijn 9-jarige zoon was die niet te kort en niet te lang, uur tot anderhalf uur ongeveer, precies goed voor een jong kind, en ondertussen erg veel leren over deze bijzondere kunstenaar. En daarna mocht ie een aardigheidje komen halen bij de balie. Mega jammer vind ik toch, zoveel bezoekers.. waarvan een groot deel continue foto's maakt van de werken (mag toch niet?).. wordt door de bewaking geen enkele aandacht aan besteed, ik snap het ook wel weer.. er zijn véél te veel bezoekers. Ik baal er enorm van dat ze tegenwoordig met een tijdslot werken, spontaan naar binnen lopen zoals wij vanouds vrij vaak deden is geen optie meer.. eerst reserveren. Iemand reageerde met het voorstel dat het van Gogh Museum 24/7 open zou moeten zijn.. of op z'n minst verruimd.. 24/7 is misschien wat teveel van het goede, maar een flinke verruiming van openingstijden is echt nodig. De drukte is nu echt véél te groot, eigenlijk niet meer leuk. Wil je nog een beetje op je gemak de werken bewonderen dan is alleen van 9 tot 10 nog te doen. Wat is dat toch met die zonnebloemen, begreep het nooit, mensen schijnt het zoveel te doen, mij doen ze niet zoveel.. de verschillende werken van perzikbomen des te meer, je voelt de hete zon van Zuid-Frankrijk op je kop, je ruikt de bloesem en voelt de insecten in je nek kriebelen.. man man, wat kon Vincent je zijn wereld in 'toveren'. Maar goed, ik draag het museum een meer dan warm hart toe.. 5 sterren.

Lees verder

5/5

We hadden ons verheugd en een tijdvenster gereserveerd. Toch geen succes. Waarom: 1. Het wordt oudere mensen, die vaak niet langdurig kunnen staan, niet makkelijk gemaakt. Er zijn in de zalen nauwelijks zitplaatsen. En als je een vrije zitplaats vindt om uit te rusten dan ontbreekt altijd de rugleuning. Ouderen en mensen die ruggesteun en zitmogelijkheden nodig hebben zijn best een grote en groeiende doelgroep. Onbegrijpelijk dat heel veel musea, niet alleen van Gogh, hier niet in voorzien. 2. Ondanks onze reservering was het drukker dan op het nabije Centraal Station. Desondanks was het op dat moment (januari '20) nog steeds mogelijk om kaartjes te krijgen. Wat is de oplossing? Verruim de openingstijden. Vele winkels zijn ook op alle zeven avonden van de week geopend. Elke avond tot 23 uur open is minimaal. Musea moeten de slag maken om hun personeel in shifts te laten werken. Kijk naar zwembaden en ziekenhuizen. Bij zo'n drukte, ook door goede marketing, moet het van Goghmuseum bij continue grote drukte deze verruimde openingstijden direct gaan toepassen. Nog beter is het dat topmusea 24/7 open zijn. Het argument om maar om 9.00 uur te komen is een non-argument. Wat een sfeer is het om 's avonds om 22.00 uur in rust te genieten van kunst. Kunst in overheidsbezit, dus nog niet verdwenen in particulier bezit of naar het buitenland. PS. Ik heb wel genoten van de voortreffelijke koffie in het restaurant. Mede door de stoelen met rugleuning.

Lees verder

1/5

Na een plezierig en gastvrij bezoek aan het Rijksmuseum en Stedelijk museum die dag hebben we een kater overgehouden aan de entree van het Van Gogh museum. Met een museumkaart zou het met een scan voor elkaar moeten zijn. Maar nee: in de rij staan, moeilijk intoetsen voor tijdslot, weer in een rijtje voor museum, toegangsbewijs en museumkaart gescand( in de juiste volgorde!), in de hal zijn aanwijzingen niet duidelijk, de uitgang vinden ook niet. Het personeel is uiterst koel, kortaf en ongastvrij. Klap op de vuurpijl: ik mocht geen foto’s nemen wat bij alle musea mag. Reden: dan staat u anderen in de weg ER STOND NIEMAND IN DE ZAAL want het museum ging bijna dicht. Wat is dit voor beleid? Wie is hier directeur? Van Gogh had een stoornis, maar dat hoeft toch niet over te slaan op directie en personeel. Voorlopig maar even geen Van Gogh museum, wat ik ten zeerste betreur!

Lees verder

4/5

Sinds 1973 niet meer in dit museum geweest, maar wat een kater om als oudere dit museum nu te bezoeken. Een hoop gedoe bij de ingang als je geen reservering hebt. Lange rijen bij de garderobe. Geen kluisjes waar spullen kunnen worden opgeborgen. Geen zitbanken. Een onduidelijke uitgang. Wat een verschil met de museale buren, waar deze zaken wel goed zijn georganiseerd.

Lees verder

1/5

Echt cool mooie schilderijen natuurlijk en tussendoor leuke opdrachten, jammer dat je geen foto's mag maken

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Gogh Museum

Goed nieuws! Bij Van Gogh Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17