Van Gogh Museum map

Van Gogh Museum

10 · 75.999 recensies

Museumplein 6, Amsterdam

Gesloten

Van Gogh Museum
Van Gogh Museum Van Gogh Museum
Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum Van Gogh Museum
Bekijk meer
Van Gogh Museum

Over deze locatie

Museum met 's werelds grootste verzameling schilderijen van Van Gogh, tekeningen en brieven.

Aan de Museumplein 6 in het gebied 'Museumplein' in Amsterdam ligt Van Gogh Museum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 75.999 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van Gogh Museum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Museumplein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Van Gogh Museum is geopend van maandag t/m zondag. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn de openingstijden van 09:00 tot 18:00.

In het weekend zijn er geen aangepaste openingstijden. Op zowel zaterdag als zondag kan men het museum bezoeken tussen 09:00 en 18:00.

Tickets voor Van Gogh Museum

Opzoek naar entreetickets voor Van Gogh Museum? Bestel je tickets veilig online en skip alle wachtrijen! Online kun je met alle creditcards betalen én heb je vaak een gratis annuleringsoptie.

Bekijk goedkoopste tickets
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van Gogh Museum

Goed nieuws! Bij Van Gogh Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.