Van Haren map

Van Haren

8 · 111 recensies

Waldenlaan 126, Amsterdam

Open

Van Haren
Van Haren Van Haren
Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren Van Haren
Bekijk meer
Van Haren

Over vanHaren

Moderne schoenenketen met bekende merken en schoenen van eigen label, voor dames, heren en kinderen.

Door haar persoonlijk advies en service, zal je bij Van Haren de deur uitlopen met een paar schoenen die perfect bij jou passen.

Aan de Waldenlaan 126 in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Van Haren. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 111 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van Haren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Van Haren zijn de openingstijden als volgt: op maandag geopend van 12:00 tot 18:00, terwijl op zondag geopend is van 12:00 tot 17:00. Op alle andere dagen - dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - zijn de openingstijden van 09:30 tot 18:00.

Of het nu gaat om een bezoek op een doordeweekse dag of in het weekend, Van Haren staat klaar om te helpen bij het vinden van de perfecte schoenen. Kom gerust langs tijdens deze openingstijden voor een uitstekende winkelervaring.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij vanHaren

Goed nieuws! Bij Van Haren in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
vanHaren

Alle vanHaren modewinkels

Door haar persoonlijk advies en service, zal je bij vanHaren de deur uitlopen met een paar schoenen die perfect bij jou passen.

Benieuwd naar andere vanHaren modewinkels in Nederland? vanHaren heeft in totaal 141 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oostpoort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van vanHaren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle vanHaren modewinkels
VAN HAREN
vanHaren schoenen
VAN HAREN
vanHaren Schoenen
vanHaren schoenen
Van Haren
VAN HAREN
VAN HAREN
vanHaren Schoenen
VAN HAREN
vanHaren Schoenen
vanHaren schoenen
VAN HAREN
vanHaren Schoenen
vanHaren
vanHaren schoenen
vanHaren schoenen
vanHaren
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.