Vanderveen map

Vanderveen

10 · 268 recensies

Beethovenstraat 27A, Amsterdam

Gesloten

Vanderveen
Vanderveen Vanderveen
Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen Vanderveen
Bekijk meer
Vanderveen

Over deze locatie

Permanent gesloten

Vanderveen in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Beethovenstraat 27A in het gebied 'Beethovenbuurt' in Amsterdam ligt Vanderveen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 268 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Vanderveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Beethovenbuurt hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Op zoek naar de openingstijden van Vanderveen? Goed nieuws, de locatie is vijf dagen per week geopend. Doordeweeks, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, zijn de deuren open van 18:00 tot 00:00. In het weekend, op zaterdag, gelden dezelfde tijden.

Plan dus een bezoek aan Vanderveen op een van de genoemde dagen en geniet van alles wat deze locatie te bieden heeft. Houd er rekening mee dat Vanderveen gesloten is op zondag en maandag. Veel plezier bij het bezoek!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Vanderveen' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Vanderveen. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Vanderveen

Goed nieuws! Bij Vanderveen in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.