VAN HAREN map

VAN HAREN

8 · 27 recensies

Burgemeester D. Kooimanweg 16A, Purmerend

Open

VAN HAREN
VAN HAREN VAN HAREN
VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN VAN HAREN
Bekijk meer
VAN HAREN

Over vanHaren

Moderne schoenenketen met bekende merken en schoenen van eigen label, voor dames, heren en kinderen.

Door haar persoonlijk advies en service, zal je bij VAN HAREN de deur uitlopen met een paar schoenen die perfect bij jou passen.

Aan de Burgemeester D. Kooimanweg 16A in het gebied 'Stationsbuurt' in Purmerend ligt VAN HAREN. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 27 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, VAN HAREN accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 39 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij vanHaren

Goed nieuws! Bij VAN HAREN in Purmerend kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
vanHaren

Alle vanHaren modewinkels

Door haar persoonlijk advies en service, zal je bij vanHaren de deur uitlopen met een paar schoenen die perfect bij jou passen.

Benieuwd naar andere vanHaren modewinkels in Nederland? vanHaren heeft in totaal 141 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Stationsbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van vanHaren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle vanHaren modewinkels
vanHaren schoenen
VAN HAREN
VAN HAREN
Van Haren
vanHaren schoenen
Van Haren
VAN HAREN
Van Haren
vanHaren schoenen
vanHaren schoenen
vanHaren
VAN HAREN
VAN HAREN
VAN HAREN
VAN HAREN
VAN HAREN
vanHaren schoenen
vanHaren schoenen
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast VAN HAREN nog meer in of rondom Purmerend (Stationsbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stationsbuurt.