Vascobelo V-bar Stadionplein map

Vascobelo V-bar Stadionplein

8.6 · 482 recensies

Stadionplein 100, Amsterdam

Vascobelo V-bar Stadionplein
Vascobelo V-bar Stadionplein Vascobelo V-bar Stadionplein
Vascobelo V-bar Stadionplein Vascobelo V-bar Stadionplein
Vascobelo V-bar Stadionplein

Over deze locatie

Aan de Stadionplein 100 in het gebied 'Olympisch Stadion e.o.' in Amsterdam ligt Vascobelo V-bar Stadionplein. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 482 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Vascobelo V-bar Stadionplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Olympisch Stadion e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ouss Uchiha
Google Maps Logo

Service was alles behalve goed. Bij aankomst op terras 15 minuten gewacht en vervolgens zelf maar naar binnen gegaan en vervolgens weer eens 5 minuten gewacht voordat iemand kwam. Daarna nog eens ong 10 min gewacht voordat onze drankjes waren gearriveerd. Het ergste van allemaal de prijzen hier zijn over de top belachelijk! Voor 2 cappuccinos hebben we bijna 5 euro per kop betaald terwijl de koffie kwalitatief echt niet van hoge kwaliteit was en beide koffies lauw waren. Bij zulke prijzen verwacht ik kwaliteit maar helaas totaal niet het geval.

Ouss Uchiha 1 maand geleden
Richard Bon
Google Maps Logo

We hadden burgers besteld, ik had honger maar zo goed door gebakken was dat vlees niet. Heb ik hem opgegeten? Ja... Kom je nog eens terug?... Nee

Richard Bon 1 maand geleden
Leigh Cairo
Google Maps Logo

Ik heb oprecht nog nooit zo een slechte en lakse service meegemaakt op een terras. Totaal geen welkom bij aankomst en na het plaatsnemen 10 minuten gewacht aan een lege tafel. Uiteindelijk ben ik zelf maar naar binnen gelopen om te vragen naar een menukaart, die zou naar ons gebracht worden. Dit duurde vervolgens ook weer zeker 15minuten totdat het werd gebracht naar de tafel. Nadat we de bestelling hadden doorgegeven, 30+ min gewacht op één salade en 3 bijgerechten. Bij de caeser salade ontbrak het ei (hierover geen woord vanuit de bediening) en waren er ingredienten toegevoegd die niet op het menu staan. Dit hebben wij aangekaart bij de bediening en blijkbaar was het ei op (kan gebeuren). Het zou alleen wel fijn geweest zijn als dit van tevoren werd aangegeven, dan hadden we namelijk iets anders besteld. Maar opééns kon er een ei gekookt worden door de chef, wat ongv. 4min zou duren. Hier hebben we vervolgens wéér 20min op moeten wachten, zonder enkel pardon. Om niet te vergeten vroegen we simpelweg om bestek en zout: bestek kregen we na 10min en het zout hebben we nooit gezien. Uiteindelijk het eten half laten staan en maar om de rekening gevraagd. We hebben het geprobeerd met veel geduld, maar het mocht niet baten! Zonde ..

Leigh Cairo 3 maanden geleden
Peter Wybenga
Google Maps Logo

Buigengewoon slechte service en afrekenen duurde een eeuwigheid (zonder excuses). Dat was de laatste keer.

Peter Wybenga 3 maanden geleden
Kees Arends
Google Maps Logo

Vanmiddag 45 minuten zitten wachten op 3 salades. Niets gehoord van de keuken of de bediening. Navraag gedaan; sla was op..... Geen aanrader!

Kees Arends 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Vascobelo V-bar Stadionplein

Goed nieuws! Bij Vascobelo V-bar Stadionplein in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Vascobelo V-bar Stadionplein nog meer in of rondom Amsterdam (Olympisch Stadion e.o.) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Olympisch Stadion e.o..