VkusVill map

VkusVill

8.2 ยท 102 recensies

Ferdinand Bolstraat 88, Amsterdam

VkusVill
VkusVill VkusVill
VkusVill VkusVill
VkusVill

Over deze locatie

Aan de Ferdinand Bolstraat 88 in het gebied 'Hercules Seghersbuurt' in Amsterdam ligt VkusVill. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 102 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, VkusVill accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hercules Seghersbuurt hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

medk galema
Google Maps Logo

Stakkers die 1* review geven zoals Michiel van Est, moeten ze gelijk aan de hoogste boom opknopen. Dan snap je het echt niet he?! Waar ben je dan mee bezig.

medk galema 2 maanden geleden
Wouter Moekotte
Google Maps Logo

Goede service. Beetje klein maar leuke producten. Kijk eens bij BioFutura.com voor duurzame verpakkingen

Wouter Moekotte 8 maanden geleden
Lana R
Google Maps Logo

Lekker russische producten, behulpzaam personeel maar online bestelling en bestelling via Uber eats is een drama. Twee keer besteld en twee keer ging het mis. Kreeg mijn bestelling niet volledig en ook een dag later. Dat kan je niet maken. Doe ik niet meer bij Vkusvill.

Lana R 1 jaar geleden
Celine Wesselo
Google Maps Logo

Een super gezellige winkel waar je goed geholpen wordt! Veel nieuwe producten waar ik nog nooit van had gehoord maar zeker wil proeven na vandaag. Vooral de vegetable butcher producten vind ik geweldig, je proeft echt dat het vers is. Misschien niet voor al mijn dagelijkse boodschappen maar erg leuk op de wandeling door de buurt om te bezoeken!

Celine Wesselo 1 jaar geleden
Erich Schnoeckel
Google Maps Logo

Russisch supermarktje met een ontzettend lieve mevrouw die je zo ongeveer elk product waar je een vraag over hebt, laat proeven.

Erich Schnoeckel 1 jaar geleden
natacha onbevattelijk
Google Maps Logo

Vkusvill is een fijne buurtsuper. Ze hebben een paar Russische specialiteiten, zoals gebak op basis van kwark maar het fijnste vind ik hun formule met maaltijden waar je op in kan schrijven voor 3, 5 of 7x per week met de garantie dat je er je dagelijkse portie groenten mee krijgt. Daarbij zijn het vaak lekkere gerechten waar je zelf nog maar weinig aan hoeft te doen. Je kan er vis, vlees of niets aan toe voegen en je krijgt een recept mee. Ideaal als je geen tijd hebt om te koken en gezond doch lekker wil eten.

natacha onbevattelijk 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij VkusVill

Goed nieuws! Bij VkusVill in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.