wagamama Max Euweplein map

wagamama Max Euweplein

8 · 1216 recensies

Max Euweplein 10, Amsterdam

wagamama Max Euweplein
wagamama Max Euweplein wagamama Max Euweplein
wagamama Max Euweplein wagamama Max Euweplein
wagamama Max Euweplein

Over Wagamama

Heerlijke teppanyaki, een goed gevuld bord curry of ramen met gemarineerde garnalen. Bij wagamama Max Euweplein ervaar je een uitgebreide Japans geïnspireerde keuken.

Aan de Max Euweplein 10 in het gebied 'Leidsebuurt Zuidoost' in Amsterdam ligt wagamama Max Euweplein. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.216 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, wagamama Max Euweplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Zuidoost hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Marco Smit
Google Maps Logo

Tien minuten na openen naar binnen gelopen, het was rustig en kreeg snel het bestelde eten. Ramen met rund was pittig, maar niet te pittig, beetje groen erbij, half eitje, prima. Smaak van de noodles was neutraal, niet zoals tonkotsu wat je in sommige toko's krijgt. Gyoza met kip, kan ik ook niet over klagen. Alleen de saus die bij de gyoza zat was rond het vriespunt, dat hoeft van mij niet.

Marco Smit 1 maand geleden
Wes VdV
Google Maps Logo

Met 2 gegeten ontvangst was vriendelijk en bleef hele tijd behulpzaam. We zijn ook snel bediend aangezien het zeer rustig was. Zaak was proper met open keuken dus kon je zien dat hygiëne in orde was. Voorgerecht bang bang prawnes waren zeer lekker, pittig krokant. Smaakte ons echt. Homemade lemonades waren ook in orde. Hoofdgerecht waren top en flop .... Ramen met Kip was ronduit flets, totaal gebrek aan kruiding en smaak van zowel kip als bouillon. Ook seizoensgroenten bleken vooral verloren groenten te zijn ...maar dan iets te letterlijk want nog niet gevonden. De tepenyaki steak bulgogi viel dan wel weer goed in de smaak. Steak mooi a point, goede kruising, veel smaak in noodles. Voldoende beet in groenten. Dit gerecht was wel in orde. Maar gezien de miskleun van de ramen houden we het op een 3.

Wes VdV 1 maand geleden
Rene Hoogenboom
Google Maps Logo

Heerlijk en snel gegeten. Vriendelijk personeel en een gezellige in zich zelf zingende manager.

Rene Hoogenboom 3 maanden geleden
Shirley Tan
Google Maps Logo

Jaren geleden was het een leuk adresje voor snel, goed en relatief goedkoop eten. Nu was het alleen maar snel😔. Rijst was niet geheel gaar, karige porties voor het geld. En het eten werd niet tegelijk geserveerd. Dat is blijkbaar hun filosofie maar voor ons niet gezellig.

Shirley Tan 6 maanden geleden
Jhc Clement
Google Maps Logo

Prima eten met verse ingrediënten. Aardige bediening. Lekker op terras gezeten in de zon van 17 tot half 8. Geen haast, maar als je dat wel wil, kan t ook.

Jhc Clement 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Wagamama

Goed nieuws! Bij wagamama Max Euweplein in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Wagamama

Alle Wagamama restaurants

Heerlijke teppanyaki, een goed gevuld bord curry of ramen met gemarineerde garnalen. Bij Wagamama ervaar je een uitgebreide Japans geïnspireerde keuken.

Benieuwd naar andere Wagamama restaurants in Nederland? Wagamama heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Leidsebuurt Zuidoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Wagamama lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Wagamama restaurants
wagamama Rembrandtplein
wagamama Max Euweplein
wagamama Rotterdam
wagamama Utrecht
wagamama Zuidplein / Wtc
wagamama Roermond
wagamama Rembrandtplein
wagamama Amsterdam Centraal Station
wagamama Max Euweplein
wagamama Rotterdam
wagamama Utrecht
wagamama Roermond
wagamama Rembrandtplein
wagamama Amsterdam Centraal Station
wagamama Rotterdam
wagamama Utrecht
wagamama Zuidplein / Wtc
wagamama Roermond
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.