Wagamama Rotterdam Rotterdam

Wagamama Rotterdam

Bij Wagamama Rotterdam gelegen aan de Witte de Withstraat 83-85 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Wagamama Rotterdam is één van de 126 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Wagamama Rotterdam

Witte de Withstraat 83-85 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Wagamama Rotterdam in Rotterdam

In Rotterdam aan de Witte de Withstraat 83-85 bevindt zich Wagamama Rotterdam. Bij Wagamama Rotterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Wagamama Rotterdam een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Wagamama Rotterdam

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Wagamama Rotterdam. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Wagamama Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 236 2300
Routebeschrijving
Wagamama Rotterdam Rotterdam
Wagamama Rotterdam Rotterdam
Wagamama Rotterdam Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Wagamama Rotterdam?

Wagamama Rotterdam wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 788 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Lekker eten vlotte bediening.

Lees verder

4/5

Eten was wel lekker, niet per se bijzonder, (je betaalt wel premium prijzen!) service was slecht/matig. Er wordt weinig op je gelet, we moesten erg lang wachten op de kaart, niet gevraagd of we drankjes wilden, eten kwam niet tegelijk op tafel (dit onder het mom van een 'innovatief Japans concept'. Nu had de helft van de tafel zijn/haar hoofdgerecht al op terwijl de andere helft nog moest beginnen, dat is gewoon onhandig). Personeel komt onervaren over, komen vaak met verkeerde dingen langs, daarnaast waren ze niet beleefd (in gebiedende wijs werd ons gevraagd borden aan te geven). Daarbovenop verwacht je van een beetje ober dat je bestelling onthouden wordt. Hier werd per persoon je placemat beklad zodat ze wisten welk gerecht je had (we waren maar met vijf man!). Oordeel: niet voor herhaling vatbaar.

Lees verder

2/5

Slecht gegeten hier zeg! Curry zonder enige groenten en rijst die zacht gekookt was als pap. Verder Pad Thai gehad met groeten met verlopen houdbaarheidsdatum. Doe jezelf een plezier en ga ergens anders eten/afhalen!

Lees verder

1/5

Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten die goed bereid zijn. Niet duur, maar geen plek om 2-3 uur te zitten.

Lees verder

5/5

Besteld via UberEats. Eten is zoals altijd top, wel een beetje prijzig. Ik had gevraagd of zij konden laten weten of er lactose in zit i.v.m. intolerantie en ik kreeg dit bericht. Echt heel fijn!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Wagamama Rotterdam

Goed nieuws! Bij Wagamama Rotterdam in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 126 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41