Wagamama Utrecht

Wagamama

Bij Wagamama gelegen aan de Stationsplein 12-14 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Wagamama is één van de 81 locaties in Utrecht op CardMapr.

Wagamama

Stationsplein 12-14 in Utrecht

Betalen met creditcards bij Wagamama in Utrecht

In Utrecht aan de Stationsplein 12-14 bevindt zich Wagamama. Bij Wagamama kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Wagamama een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Wagamama

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Wagamama. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Wagamama Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 760 5030
Routebeschrijving
Wagamama Utrecht
Wagamama Utrecht
Wagamama Utrecht

Recensies

Wat zeggen anderen over Wagamama?

Wagamama wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 813 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Eten was duur voor wat je kreeg, de smaak was matig, de hoeveelheid was wel in orde. Ik had eendenborst met noedels maar er was her en der maar een kruimeltje eend te vinden, als ik 17 euro nog iets betaal verwacht ik toch wel wat meer dan dat. De kruiden waren simpel en de erg zoete saus overheerste het gerecht. Mijn vriendin had onder andere een soort gestoomd broodje met vlees maar daar zat zoveel mayonaise op dat dat het enige was dat je kon proeven. Bediening was traag waarbij ik tot 4x toe probeer iemand naar onze tafel te roepen (maar ze letten niet op en zitten op hun telefoon) voor er daadwerkelijk iemand onze kant op komt ondanks dat het restaurant op dat moment erg leeg was en er voldoende bediening aanwezig waren. Toen ik contant wilde betalen wisten ze ook niet of dat wel zou lukken ondanks dat het maar om 3 euro wisselgeld ging (lijkt me dat je toch iedere dag wat wisselgeld in je kassa laat zitten?)... Genoeg punten voor verbetering denk ik zo.

Lees verder

2/5

Het eten was heerlijk en vriendelijke personeel.. Kwaliteit prijs verhouding iets aan de hoge kant..., althans de gerechten die ik heb besteld.. Oh een tip voor degene die nog gaan stappen na het eten : de keuken is open, je kleding ruikt wel stevig naar de kook-en bakgeuren uit de keuken.. Misschien eerst maar even omkleden als je veel geeft om de geur van je wasverzachter😉 Enfin, de moeite waard om nog eens terug te komen..

Lees verder

4/5

Gegeten met mijn dochter maar was erg slecht. Ik had zelf 3 hele dunne droge plakjes buikspek met wat pasta, groente en bouillon voor € 14.70 !!!!! Mijn dochter de Yaki Soba met droge harde mini garnaaltjes en droge kip voor € 14.60 !!!!! Aziatische bediening die gebrekkig engels sprak die wij probeerde uit te leggen dat wij zwaar op de tocht zaten....... NOOIT MEER, gelukkig zat febo om de hoek. Reactie van de eigenaar; toch hopen we jou weer een keer te zien. Dan snap je er als eigenaar ook helemaal niets van. Deze mensen maken de horeca Kapot!!

Lees verder

1/5

Service is vriendelijk, eten is prima voor de prijs. Verwacht geen hoge kwaliteit maar je kunt wel leuke dingen combineren en je kunt een halfuurtje zitten of 2 uren, maakt niet uit want de sfeer is goed.

Lees verder

3/5

Lekker!!! Porties zijn niet al te groot maar het is wel super lekker!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Wagamama

Goed nieuws! Bij Wagamama in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 81 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt