Wagamama Zuidplein / Wtc Amsterdam

Wagamama Zuidplein / Wtc

Bij Wagamama Zuidplein / Wtc gelegen aan de Zuidplein 12 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Wagamama Zuidplein / Wtc is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Wagamama Zuidplein / Wtc

Zuidplein 12 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Wagamama Zuidplein / Wtc in Amsterdam

In Amsterdam aan de Zuidplein 12 bevindt zich Wagamama Zuidplein / Wtc. Bij Wagamama Zuidplein / Wtc kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Wagamama Zuidplein / Wtc een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Wagamama Zuidplein / Wtc

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Wagamama Zuidplein / Wtc. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Wagamama Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 620 3032
Routebeschrijving
Wagamama Zuidplein / Wtc Amsterdam
Wagamama Zuidplein / Wtc Amsterdam
Wagamama Zuidplein / Wtc Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Wagamama Zuidplein / Wtc?

Wagamama Zuidplein / Wtc wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 609 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima tent, prima eten, maar bediening had geen oog op de bestellingen die ze moesten opnemen. Teamleider peptalk was belangrijker. Prima opzich heb er geen problemen mee voor paar minuten maar 15 a 20 min kletsen in een hoek?

Lees verder

3/5

Helaas helaas. Afgelopen vrijdag met m’n gezin gegaan rond 19:30. Het was druk in de zaak maar vooral gasten die bijna klaar waren. Vervolgens, leest u mee: 2 v/d 3 kids namen hetzelfde, ik nam het zelfde als m’n oudste, en nog wat side dishes. Het eten vd kleinste kids werd als eerste geserveerd, prima. Vervolgens m’n vrouw. Een flinke tijd later die van mn dochter en die van mij niet, terwijl we hetzelfde hadden. Ik wacht en wacht, ondertussen is de bediening al een paar keer langs geweest: extra water bestelt, geen servetjes, geen bestek, ik moest om alles zelf vragen. En al die tijd wordt er niet even gechecked of ik al m’n eten had. Nadat m’n geduld opraakt vraag ik naar m’n eten. Serveerster doet navraag maar ik krijg geen feedback. Vervolgens komt een paar minuten later iemand en die geeft aan dat het er aan komt. Ondertussen raak ik verzadigd omdat het zo lamg heeft geduurd. M’n vrouw en jongste kids moeten weg dus van een gezellig etentje met t gezin is er geen sprake meer van. Gerecht komt dan uiteindelijk en omdat er zoveel tijd voorbij is gegaan ben ik gehaast en ben daarom loei hete kip en rijst aan het eten. Van lekker eten is er ook geen sprake meer. M’n dochter krijgt haar eten niet op en we vragen om een to go doosje zodat het mee kan. Komt maar niks dus ik vraag het nog een keer. Maar waar het in bijna alle andere restaurants door het personeel in het bakje gedaan wordt is het bij Waga Mama niet het geval. Sarcastisch “naïef” vraag ik of het de bedoeling is dat gasten zelf het eten moeten inpakken. “Ja als u dat fijner vindt mag u dat doen” is het antwoord. M’n bek valt open. Ik geef aan de dame aan dat het maar beter is dat zij het doet. Kortom: het is chaotisch, gastvrijheid lik me vestje en de bediening is van het niveau “omdat het moet”. Jammer, ze kunnen een voorbeeld nemen van andere Waga Mama vestigingen waar ik veel betere ervaringen mee heb. Natuurlijk zijn er ergere dingen in het leven. Ik hoop echter dat het management dit leest en wat verbeteringen doorvoert.

Lees verder

1/5

Eten is lekker, al vond mijn vriendin dat haar gerecht iets aan smaak leek te ontberen. Zitten is ongemakkelijk op harde banken aan lange gedeelde tafels. Personeel niet altijd even handig, de mensen naast ons, aan dezelfde tafel, kregen bij het serveren de volle laag over zich en glas kapot. Wel vriendelijk. Mijn eten kwam een ruime 10 minuten nadat mijn vriendin al haar gerecht had gekregen. De ruimte is heel luid. Het galmt en gonst. Een gesprek is soms niet te voeren. Blij als je weer naar buiten gaat.

Lees verder

3/5

Absoluut een aanrader. Lekker eten en vriendelijk personeel!

Lees verder

5/5

Van de gezelligheid moet Wagamama het niet hebben. Wel van de overheerlijke kipcurry. Daarom vier sterren. Dus stoor je niet aan de uitstraling van een kantine (als je daar zoals ik gevoelig voor bent). Ga naar binnen en beleef de heerlijke smaak. Desnoods met je ogen dicht ;-)

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Wagamama Zuidplein / Wtc

Goed nieuws! Bij Wagamama Zuidplein / Wtc in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17