Walhalla Brewery & Taproom map

Walhalla Brewery & Taproom

9.6 · 120 recensies

Spijkerkade 10, Amsterdam

Walhalla Brewery & Taproom
Walhalla Brewery & Taproom Walhalla Brewery & Taproom
Walhalla Brewery & Taproom Walhalla Brewery & Taproom
Walhalla Brewery & Taproom

Over deze locatie

Aan de Spijkerkade 10 in het gebied 'Bedrijventerrein Hamerstraat' in Amsterdam ligt Walhalla Brewery & Taproom. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 120 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Walhalla Brewery & Taproom accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijventerrein Hamerstraat hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Knults X
Google Maps Logo

Leuke brouwerij met taproom. Geweldige bieren

Knults X 1 maand geleden
Menno van Tartwijk
Google Maps Logo

Als ik ergens gelukkig van word dan is het wel van Walhalla. Waar anders?! Echt heerlijk bier. Pretentieloos. En heel fijne mensen, zowel achter als voor de bar.

Menno van Tartwijk 1 maand geleden
Gerard Jellema
Google Maps Logo

Leuke vibe, lekker bier!

Gerard Jellema 9 maanden geleden
The real HNIC
Google Maps Logo

Vandaag zag ik de blikjes staan bij de lokale super hier in Alkmaar. Ik besloot om Zeus te kopen. In een woord geweldig. Ga zo door aub.

The real HNIC 11 maanden geleden
Stefan Rijnders
Google Maps Logo

Ik ben fan van het bier van Walhalla. De plek zelf spreekt natuurlijk niet echt tot de verbeelding. Maar hé, zo in het zonnetje, met een mango IPA erbij is het toch vijf sterren

Stefan Rijnders 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Walhalla Brewery & Taproom

Goed nieuws! Bij Walhalla Brewery & Taproom in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.