Werkspoorcafé De Leckere Utrecht

Werkspoorcafé De Leckere

Bij Werkspoorcafé De Leckere gelegen aan de Tractieweg 43 in Utrecht kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Werkspoorcafé De Leckere is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

Werkspoorcafé De Leckere

Tractieweg 43 in Utrecht

Betalen met creditcards bij Werkspoorcafé De Leckere in Utrecht

In Utrecht aan de Tractieweg 43 bevindt zich Werkspoorcafé De Leckere. Bij Werkspoorcafé De Leckere kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Werkspoorcafé De Leckere een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Werkspoorcafé De Leckere

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Werkspoorcafé De Leckere. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Stad

Utrecht

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

085 273 3455
Routebeschrijving
Werkspoorcafé De Leckere Utrecht
Werkspoorcafé De Leckere Utrecht
Werkspoorcafé De Leckere Utrecht

Recensies

Wat zeggen anderen over Werkspoorcafé De Leckere?

Werkspoorcafé De Leckere wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 536 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Met een klein beetje pijn in m’n hart moet ik deze review schrijven na een bezoek aan De Leckere afgelopen donderdag. Het was een enorm chaotische en onvriendelijke bedoeling tijdens het hele bezoek (18u - 20.30). We hebben meerdere malen ontzettend lang moeten wachten op biertjes en bij overmaat was het ook nog eens geoxideerd. Vervolgens aangewezen op borrelhapjes omdat we vergeten waren “diner” aan te vinken bij onze reservering, our bad. Maar om vervolgens gedeeltelijke aangegeten hapjes geserveerd te krijgen van een andere tafel was echt de druppel. Dit kan écht niet! Kom op jongens, train je personeel, zorg voor méér personeel en laat je gasten zich op hun gemak voelen. Oh en check even de houdbaarheid, open-datum op de yanks want geoxideerd bier vindt niemand lekker. ✌️

Lees verder

2/5

Gerechten zijn van prima kwaliteit, prijzen zijn hoog. Dat in combinatie met het personeel een wat ongeïnteresseerde indruk maakt. Weinig interesse in de bezoeker, personeel doet zijn/haar werk en lijkt zo snel mogelijk weer weg te willen zijn bij de tafel. Terras was absoluut niet vol, dus drukte kan het niet zijn geweest. Na het hoofdgerecht (wat voor één van ons aan tafel foutief werd geserveerd, maar wel werd opgelost met een kleine vertraging) moesten we na een half uur zelf ons vingertje opsteken om nog iets te 'mogen' bestellen. De prijzen doen een ander serviceniveau vermoeden. Prima voor een keertje, maar niet de moeite waard om terug te komen.

Lees verder

2/5

Onvriendelijk en niet-gastvrij personeel. Wij wilden met z'n tweeën een snel bakkie drinken (gaven duidelijk aan zo weer weg te zijn) en mochten gaan zitten aan elke tafel. 5 min later moesten wij plots verhuizen naar een tafeltje, in de loop bij de ingang. Vrijwel alle overige tafels waren onbezet (medewerker gaf aan dat er later die dag wel reserveringen waren). Niet zo netjes en onprettig benaderd door de medewerker. Vervolgens zijn wij maar weg gegaan.

Lees verder

1/5

Mooi ingericht en sfeervol. Wel afgezonderd. Menukaart is divers en eigentijds, de zeewierburger was lecker. Bierkaart is beperkt tot eigen brouwsels, maar keuze genoeg en voor elk wat wils.

Lees verder

4/5

De locatie, het bier en het eten is echt super! Verder mocht de bediening zeker een stuk vlotter. Om ons heen zijn er zelfs wat mensen vertrokken omdat de bediening lang op zich ziet wachten.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Werkspoorcafé De Leckere?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Werkspoorcafé De Leckere, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien