Willicroft Store & Kelder map

Willicroft Store & Kelder

9.6 · 71 recensies

Spiegelgracht 30, Amsterdam

Willicroft Store & Kelder
Willicroft Store & Kelder Willicroft Store & Kelder
Willicroft Store & Kelder Willicroft Store & Kelder
Willicroft Store & Kelder

Over deze locatie

Aan de Spiegelgracht 30 in het gebied 'Leidsebuurt Noordoost' in Amsterdam ligt Willicroft Store & Kelder. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 71 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Willicroft Store & Kelder accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Noordoost hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lavendel19
Google Maps Logo

Heerlijke kazen! De lekkerste vegan kazen die ik ooit geproefd heb!Een keer wel een wat bedorven kaas ontvangen, na wat moeite en contact toch een nieuwe, verse, kaas mogen ontvangen.

Lavendel19 6 maanden geleden
Ingmar Van der Meijden
Google Maps Logo

Producten vaak uitverkocht en niet bereikbaar via social media, mail of telefoon. Erg jammer kaas is heerlijk.

Ingmar Van der Meijden 7 maanden geleden
Vincent Mes
Google Maps Logo

Beloofde bezorgdag wordt niet gehaald. Op die bezorgdag komt er wel een (tweede) mail dat de bestelling is ontvangen. Alsof ik op die dag pas heb besteld ipv drie dagen eerder. Geen telefoonnummer vermeld op de website. Bij gevonden gelinkte mobiele nummer situatie ingesproken. Niets meer gehoord. Betaling van 50 euro hebben ze wel keurig geïncasseerd.

Vincent Mes 7 maanden geleden
Esmee Van Den Berg
Google Maps Logo

Na bij de veggiebeurs de cheesefondue geproefd te hebben, direct mee naar huis genomen! Helaas bij thuiskomst bleek de verpakking niet luchtdicht te zijn en was het product niet bruikbaar. Na een berichtje te hebben geplaatst is er direct contact opgenomen en dezelfde dag heb ik zelfs het aankoopbedrag retour ontvangen, zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen. TOP!

Esmee Van Den Berg 2 jaar geleden
Alexandra
Google Maps Logo

Zo grappig 😀 Als je binnen komt ruikt het echt naar een kaaswinkel. Ik had geen kaas van henzelf gekocht maar eentje van Mr & Mrs Watson 🤤 maar de volgende keer ga ik de kaasfondue uitproberen! Een aanwinst voor vegan Amsterdam 💕

Alexandra 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Willicroft Store & Kelder

Goed nieuws! Bij Willicroft Store & Kelder in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.