Woonexpress Amsterdam Zuidoost map

Woonexpress Amsterdam Zuidoost

7.2 · 252 recensies

Sijsjesbergweg 10a, Amsterdam

Woonexpress Amsterdam Zuidoost
Woonexpress Amsterdam Zuidoost Woonexpress Amsterdam Zuidoost
Woonexpress Amsterdam Zuidoost Woonexpress Amsterdam Zuidoost
Woonexpress Amsterdam Zuidoost

Over Woonexpress

Woonexpress Amsterdam Zuidoost is verassend betaalbaar, heeft de laatste woontrends en heeft voor elke woonruimte de meubels die jij zoekt! Woonexpress Amsterdam Zuidoost heeft het!

Aan de Sijsjesbergweg 10a in het gebied 'Amstel III deel C/D Zuid' in Amsterdam ligt Woonexpress Amsterdam Zuidoost. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 252 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Woonexpress Amsterdam Zuidoost accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstel III deel C/D Zuid hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jasper van der Voorde
Google Maps Logo

Onlangs een 3 zitbank gekocht bij de Woonexpress. Professioneel geholpen met verstand van het vak. Betaling en levering ging soepel en gemakkelijk. Afhandeling zeer vriendelijk en attent.

Jasper van der Voorde 2 maanden geleden
Huug van Eijk
Google Maps Logo

Wij hadden via de landelijk site een afspraak gemaakt bij deze winkel voor interieur advies. Op een zaterdag om 09.30. Komen we daar aan gaat de winkel pas om 10.00 open. Na een half uur wachten bleek ook nog eens dat onze afspraak niet doorgekomen was in de winkel. Uiteindelijk wel een soort van advies gekregen maar niet wat we verwacht hadden. Winkel zag er wel schoon en goed uit.

Huug van Eijk 2 maanden geleden
Özer Jongen
Google Maps Logo

Stoelen zijn van ronduit zeer slechte kwaliteit! En service nog slechter! Zie de foto, dit is slijtage die al na 3 jaar zichtbaar met echt geen intensief gebruik terwijl de stoelen ook niet een lage prijsrange hebben. De klantenservice maakt zicht hier vrij gemakkelijk vanaf door te zeggen dat het buiten de garantie om valt wat erg jammer is. Voor een dergelijk korte gebruiksperiode is dit gewoon bagger slechte kwaliteit en service..

Özer Jongen 2 maanden geleden
Alex
Google Maps Logo

Erg fijne winkel. Je wordt er vakkundig geadviseerd

Alex 3 maanden geleden
Arjan Meijer
Google Maps Logo

Leuke winkel, ik heb hier een bankstel gekocht en deze is keurig bezorgd.

Arjan Meijer 3 maanden geleden
Tom
Google Maps Logo

Slechte service en belabberde info. Je mag de hele winkel doorlopen zonder een medewerker te zien om aan het eind bij de infobalie te horen dat het artikel dat wel op de site werd gepubliceerd niet in de winkel aanwezig is. Hier waren we klant maar nu dus niet meer.

Tom 4 maanden geleden
Fam. Hoeksma
Google Maps Logo

Ik voel mij ontzettend oneerlijk behandeld door Woonexpress en verkoper én bedrijfsleider Rolf van Someren in het bijzonder. Vooral het bewust afleggen van een onjuiste verklaring door Rolf van Someren vind ik zeer kwalijk. Wij wilden dezelfde bank met een vulling van koudschuim als die wij in 2015 bij Woonexpress kochten en hebben dat met Rolf besproken. Rolf wees ons op een goedkoper alternatief: polyether. Dat zou alleen minder lang meegaan dan koudschuim. Ik appte mijn vriendin en zij was akkoord. De bank bleek echter veel te hard te zitten. Heel anders dan de bank die wij in 2015 hebben gekocht en waarop wij in de showroom hebben gezeten. Daarop met Rolf gebeld en wat schetste mijn verbazing: hij wist zich alle details van ons gesprek nog te herinneren en Rolf gaf aan dat wij in de winkel álle eigenschappen van polyether zouden hebben besproken, waaronder de hardheid. Hij wist het zeker, ondanks dat ik aangaf dat dit nooit is besproken en het appje aan mijn vriendin. Later die week opnieuw met Rolf gebeld en toen stelde hij zijn verklaring bij: hij wist niet meer wat wij in de winkel hadden besproken. We moesten het maar met de klantenservice uitzoeken. Rolf is zich er echter niet van bewust dat we de telefoongesprekken met hem hebben opgenomen. Het afleggen van twee tegenstrijdige verklaring is niet slechts een misverstand; doordat Rolf alle details van ons winkelbezoek kon noemen moet hij zich hiervan bewust zijn van het afleggen van een onjuiste verklaring. Voor ons is het duidelijk dat Woonexpress en Rolf niet alleen ernstig tekort zijn geschoten in hun productadvisering, zij zijn bovendien aantoonbaar onbetrouwbaar. En dan heb ik nog niet eens de slechte telefonisch bereikbaarheid gehad.

Fam. Hoeksma 6 maanden geleden
.block-infinite { background: #e96e04 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e96e04 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e96e04 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #bb5804 !important; }
Woonexpress

Alle Woonexpress woonwinkels

Woonexpress is verassend betaalbaar, heeft de laatste woontrends en heeft voor elke woonruimte de meubels die jij zoekt! Woonexpress heeft het!

Benieuwd naar andere Woonexpress woonwinkels in Nederland? Woonexpress heeft in totaal 9 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amstel III deel C/D Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Woonexpress lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Woonexpress woonwinkels
Woonexpress Almere
Woonexpress Amsterdam Zuidoost
Woonexpress Barendrecht
Woonexpress Duiven
Woonexpress Utrecht
Woonexpress Waalwijk
Woonexpress Almere
Woonexpress Amsterdam Zuidoost
Woonexpress Barendrecht
Woonexpress Breda
Woonexpress Son
Woonexpress Waalwijk
Woonexpress Almere
Woonexpress Barendrecht
Woonexpress Beverwijk
Woonexpress Breda
Woonexpress Duiven
Woonexpress Utrecht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.