Xenos Amsterdam Oostpoort map

Xenos Amsterdam Oostpoort

8 · 140 recensies

Waldenlaan 179, Amsterdam

Xenos Amsterdam Oostpoort
Xenos Amsterdam Oostpoort Xenos Amsterdam Oostpoort
Xenos Amsterdam Oostpoort Xenos Amsterdam Oostpoort
Xenos Amsterdam Oostpoort

Over Xenos

Aan de Waldenlaan 179 in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Xenos Amsterdam Oostpoort. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 140 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Xenos Amsterdam Oostpoort accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Wahid Broer
Google Maps Logo

Ik.ziet.bei.juli.heel.goet.want.wei.zein.bueren.....veeeel.kusjes....wahid.chaouni

Wahid Broer 5 maanden geleden
Yolanda Wanrooy
Google Maps Logo

Te klein om met me scootmobiel binnen te rijden

Yolanda Wanrooy 6 maanden geleden
Bouchra
Google Maps Logo

Ik wil de dames die aan het werk waren op 24/12/21 complimenteren. Ze waren zeer behulpzaam en geduldig. Ondanks de kerstdrukte in de lockdown toch zeer vriendelijk blijven. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Bouchra 7 maanden geleden
Chaimae Mankachi
Google Maps Logo

Een hele nette en vooral mooie winkel. Xenos heeft een breed assortiment met mooie artikelen. Zeker niet te vergelijken met de spullen en de kwaliteit van de Action. Werknemers zijn heel vriendelijk en denken goed mee naar verschillende mogelijkheden of alternatieven. Ook denken zij en de bedrijfsleider heel lief mee met het krijgen van de artikelen thuis, aangezien sommigen best groot en zwaar kunnen zijn. Kortom, een fijne winkel waar je al had je bij binnenkomst de insteek om niks te kopen je vervolgens toch nog wel met iets de deur uitgaat!

Chaimae Mankachi 9 maanden geleden
Peter Stoop
Google Maps Logo

Wanneer ik hier binnen ben, voel ik mij echt welkom. Een grote verscheidenheid aan artikelen en ook voor een ieder wat te krijgen. Het maakt het winkelen hier compleet, door het personeel. Altijd vakbekwaam en zoeken naar een oplossing voor de klant. Complimenten ervoor 😊

Peter Stoop 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Xenos

Goed nieuws! Bij Xenos Amsterdam Oostpoort in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #fed500 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #fed500 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #fed500 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #ccab00 !important; }
Xenos

Alle Xenos woonwinkels

Benieuwd naar andere Xenos woonwinkels in Nederland? Xenos heeft in totaal 22 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oostpoort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Xenos lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Xenos woonwinkels
Xenos
Xenos Alkmaar De Mare
Xenos Almere Buiten
Xenos Amsterdam Plein '40-'45
Xenos Apeldoorn De Eglantier
Xenos Assen
Xenos Alkmaar De Mare
Xenos Alkmaar Zuid
Xenos
Xenos Almere Buiten
Xenos Alphen aan de Rijn
Xenos Amsterdam Oostpoort
Xenos
Xenos
Xenos Amstelveen
Xenos Amsterdam Oostpoort
Xenos Apeldoorn Mariastraat
Xenos Arnhem Presikhaaf
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Xenos Amsterdam Oostpoort nog meer in of rondom Amsterdam (Oostpoort) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oostpoort.