YOTELAIR Amsterdam Schiphol map

YOTELAIR Amsterdam Schiphol

8 · 1238 recensies

Vertrekpassage 118, Schiphol

YOTELAIR Amsterdam Schiphol
YOTELAIR Amsterdam Schiphol YOTELAIR Amsterdam Schiphol
YOTELAIR Amsterdam Schiphol YOTELAIR Amsterdam Schiphol
YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Over deze locatie

Aan de Vertrekpassage 118 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt YOTELAIR Amsterdam Schiphol. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.238 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, YOTELAIR Amsterdam Schiphol accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Overnacht en boek je hotelkamer bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

alie schaaf
Google Maps Logo

geweldig verheug me er op dat we er binnenkort weer overnachten.

alie schaaf 2 jaar geleden
Bert Harmsen
Google Maps Logo

Niet doen met ruimbagage vanuit Nederland. Het voordeel vervalt wanneer je ruimbagage voor de douane moet stallen. De volgende dag moet je dan terug sec om de ruimbagage in te checken en daaarna dus voor de tweede keer in de rij langs de douane. Ook tax free aankopen de avond ervoor kan dus niet zonder risico het de tweede ronde in te moeten leveren.. Premiumkamer zelf met douche toilet enz. is prima.

Bert Harmsen 2 jaar geleden
Marijke Koole
Google Maps Logo

Balen dat er geen kamer was (Wij geloofde de dame niet toen wij kwamen vragen)

Marijke Koole 2 jaar geleden
Frank Hoeks
Google Maps Logo

Lastig vinden als de incheckbalie nog niet open is, kunt je ruimbagage niet boarden!! Extra kosten én extra tijd nodig!!

Frank Hoeks 2 jaar geleden
Gertrude Abbring
Google Maps Logo

Prima overnachtingsplek voor een vroege vlucht, maar dan moet je wel alleen met handbagage reizen: een dag eerder je bagage al afgeven blijkt niet te kunnen. Dat was een flinke tegenvaller....

Gertrude Abbring 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Goed nieuws! Bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast YOTELAIR Amsterdam Schiphol nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.