ZARA map

ZARA

7 ยท 627 recensies

binnenhof 10-11, Amstelveen

ZARA
ZARA ZARA
ZARA ZARA
ZARA

Over ZARA

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Aan de binnenhof 10-11 in het gebied 'Stadshart' in Amstelveen ligt ZARA. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 627 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ZARA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 48 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadshart hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

cecilia holthuijsen
Google Maps Logo

Te weinig pashokjes, ik moet altijd in de rij staan om te passen.

cecilia holthuijsen 1 maand geleden
Ferry Zevenhoven
Google Maps Logo

Lijkt de Efteling wel de rijen voor de paskamers en kassa zijn nog langer!

Ferry Zevenhoven 1 maand geleden
Mir Verkaaik
Google Maps Logo

Ik houd van de Zara maar ik vind de service er altijd vreselijk als het om de rijen gaat. Ze laten de mensen erg lang wachten en nemen goed hun tijd met het afrekenen.

Mir Verkaaik 2 maanden geleden
Ron Smit
Google Maps Logo

Soms leuke kleding, zelfs voor heren. Jammer, sta je een half uur voor de kassa wegens tekort aan personeel.

Ron Smit 2 maanden geleden
Schiphol Taxi 24h
Google Maps Logo

Afgelopen week kleren gekocht en netjes afgerekend met PIN. Medewerker zei dat het niet is gelukt terwijl het wel van mijn rekening is afgeschreven van. Bankafschrift laten zien maar ze geloofde me niet. Manager kwam erbij en verhaal uitgelegd maar die vroeg me om het nog een keer te betalen en dan zou ze het controleren en beloofde me dat ik mijn geld 10minuten later terug gestort zou krijgen. Ik heb daar 1.5 gewacht (met een pas geboren baby) tot ik mijn geld zou terug krijgen.Daarna zei ze dat ik het binnen 3 dagen zou krijgen. We zijn nu 2 weken verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Jammer dat het zo moet gaan op deze manier.

Schiphol Taxi 24h 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ZARA

Alle ZARA modewinkels

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Benieuwd naar andere ZARA modewinkels in Nederland? ZARA heeft in totaal 26 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Stadshart) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ZARA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ZARA modewinkels
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast ZARA nog meer in of rondom Amstelveen (Stadshart) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadshart.