ZARA map

ZARA

7.8 ยท 2413 recensies

Kalverstraat 66-72, Amsterdam

ZARA
ZARA ZARA
ZARA ZARA
ZARA

Over ZARA

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Aan de Kalverstraat 66-72 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt ZARA. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.413 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ZARA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Max Jonkers
Google Maps Logo

Lange wachttijden bij de kassa (1 uur!)terugbrengen met foto van bonnetje niet mogelijk. 2e kassa dame ging kleerhangers sorteren zodat er maar 1 bij de kassa stond. Waardeloze mentaliteit daar.

Max Jonkers 2 weken geleden
Canisha Burger
Google Maps Logo

Echt verbaasd hoe slecht het hier geregeld is. Ik was ook aan het haasten, dus ik ben me bewust dat ik ook niet het geduldigste was. Maar de kassa duurde oprecht bizar lang (20 min). En daarna kreeg ik pas te horen dat ik voor te ruilen naar de 1e verdieping moest. Het bordje waar het op stond aangegeven stond achter een pilaar uit het zicht. Eenmaal aangekomen op de 1e verdieping kon ik mijn item toch niet ruilen vanwege een systeem fout. Medewerker zei "ga niet uit van wat er op ZaraOnline staat vermeld, dat is vaak incorrect". Hoe moest ik dat van te voren weten? Enfin, 35 min verder, niet geholpen en zonder te kunnen ruilen naar huis. Yeay :)

Canisha Burger 3 weken geleden
Hayat Antar
Google Maps Logo

Wat een slecht organiseert zooitje bij de zara. Wegens personeel tekort geen kleedkamers. Gooi dan gewoon de kleedkamers open want op deze manier word het lastig om wat te kopen. Heb alles maar terug gehangen. Jammer! Zara wordt met de dag slechter

Hayat Antar 3 weken geleden
Mared Bunsee
Google Maps Logo

Ruime aanbod, prima winkel. Maar de paskamers zijn niet te doen.... Vies, gebroken gordijnen, chaos. Beter online bestellen en thuis rustig passen - wel jammer voor het milieu.

Mared Bunsee 3 weken geleden
Lisa Van Gompel
Google Maps Logo

Paskamers gesloten op elk verdiep. Hoe kan je nu kleding kopen zonder het aan gezien te hebben? Als toerist kom ik hier ook niet zomaar morgen terug binnen lopen om te retourneren.

Lisa Van Gompel 3 weken geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ZARA

Alle ZARA modewinkels

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Benieuwd naar andere ZARA modewinkels in Nederland? ZARA heeft in totaal 26 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Begijnhofbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ZARA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ZARA modewinkels
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.