ZARA Den Haag

ZARA

ZARA is één van de 155 bedrijven in de categorie kledingwinkels in de stadsgids van indebuurt Den Haag. ZARA is gevestigd aan de Wagenstraat in Den Haag
ZARA

Wagenstraat 9 in Den Haag

ZARA Logo

Betalen met creditcards bij ZARA in Den Haag

In Den Haag aan de Wagenstraat 9 bevindt zich ZARA. Bij ZARA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode, scoort ZARA een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 302 4820
ZARA Den Haag
ZARA Den Haag
ZARA Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over ZARA?

ZARA wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 1344 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gaan erg vervelend om met hun werknemers en vooral met de freelancers. Er werkt een valse n**ht ook daar die er niet tegen kan als zijn ongelijk wordt bewezen. Triest, zo slecht is de wereld echt niet. De meeste kleding hier is afgrijselijk ook. Wel gewoon eerlijk gemaakt door lieve kindjes uit Bangladesh.

Lees verder

1/5

Verschrikkelijk druk hier op zondag. Onmogelijk om 1.5 meter afstand te houden. Rijen tot aan de deur. Jullie moeten hier iets aan doen, anders raakt heel Den Haag binnen de kortste keren besmet. Wat deed ik hier dan, vraag je je af? Ik moest een broek ruilen, omdat passen in de Zara in Rotterdam niet mogelijk was ivm corona. Ik zou hier niet terug komen, corona of geen corona.

Lees verder

1/5

Zara zelf is mijn favoriete kledingwinkel.Het is hier meestal wel druk maar de kassamedewerkers zijn heel snel.

Lees verder

5/5

Ik moest een internetbestelling terugbrengen omdat mijn dochter de kleding niet mooi vond. Ik was verrast over de snelheid waarmee dat gebeurde: binnen vijf minuten stond ik weer buiten. De kwaliteit van een winkel kun je zien door de kwaliteit die die winkel biedt bij klachten. Zara verdient vijf sterren.

Lees verder

5/5

De slechtste zomeruitverkoop ooit. Online verkoop vanaf 21.00 uur, maar voor die tijd zijn bijna alle producten al uitverkocht, hoe komt dat? nog geen 21.00 uur. 's morgens kwam het heel vroeg, zoals ze net open gingen, maar de meeste items waren er niet (de mensen werken niet echt goed), erg rommel, ook de mensen die werken, niet erg behulpzaam en onbeleefd (onprofessioneel), vooral de meisjes die bij de kassa staan (kinderafdeling) ). Ik vroeg hen om de manager te bellen, maar geen van hen was bereid om te bellen, ik vroeg hun naam die ze niet eens willen vertellen, en ze vernederen me voor de openbare oproepbeveiliging omdat ik een foto heb gemaakt van de onbeleefde kassier. De ergste ervaring ooit in mijn leven, ik ben erg verdrietig en teleurgesteld over dit alles. Voor de mensen die daar werken als je niet tevreden bent met je werk, werk gewoon niet. Dit heeft mijn dag echt verpest, ik zal nooit meer terugkomen en niet aanbevelen om te komen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
Sligro Den Haag Westvlietweg Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Andere ZARA modewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ZARA nog meer locaties. Naast ZARA in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ZARA locaties
ZARA Den Haag Mode

ZARA

Den Haag

ZARA Zwolle Mode

ZARA

Zwolle

ZARA Alkmaar Mode

ZARA

Alkmaar

ZARA Almere Mode

ZARA

Almere

ZARA Amersfoort Mode

ZARA

Amersfoort

ZARA Amsterdam Mode

ZARA

Amsterdam