ZARA Den Haag

ZARA

ZARA is één van de 155 bedrijven in de categorie kledingwinkels in de stadsgids van indebuurt Den Haag. ZARA is gevestigd aan de Wagenstraat in Den Haag
ZARA

Wagenstraat 9 in Den Haag

Betalen met creditcards bij ZARA in Den Haag

In Den Haag aan de Wagenstraat 9 bevindt zich ZARA. Bij ZARA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Mode, scoort ZARA een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 302 4820
Routebeschrijving
ZARA Den Haag
ZARA Den Haag
ZARA Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over ZARA?

ZARA wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 1209 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hangt vanaf of er Sale Is of niet, bij een groot uitverkoop is het er zeer chaotisch en ook in de weekeind. Ligt meestal ook aan bepaalde mensen die daar alles uit de rekken trekken. En de kleren op een hoop gooien. Op rustigere dagen is het er wel netjes en zijn de medewerkers ook behulpzamer. Er zijn ruime paskamers en er is voor ieder wel wat te vinden. Grote keuze aan kleding. De kleding is wel trend gevoelig, dus je moet wel van bepaalde stylen houden. Maar er is ook gewoon casual kleding te vinden. Al met al toch wel de moeite waard om er rond te kijken.

Lees verder

4/5

Zara is een Spaanse onderneming met 6 holdings , de winkels bevinden zich over de hele wereld het hoofdkantoor van de nl filialen zit in Amsterdam, Engels is de voertaal hoe bizar dit ook klinkt, het merendeel van het personeel zijn studenten met tijdelijke kontrakten, door de enorme druk die op de schouder ligt van de medewerkers zijn de meeste na 6 maanden of eerder weer weg , Zara bezit een mooie lijn aan kleding diverse bekende modeontwerpers werken voor Zara , gezien het feit dat er modieuze kleding wordt aangeboden is de prijsverhouding niet duur en zeker niet tijdens de sale. Iedereen zou graag dat geen wat hem goed staat en of goed past nergens van deze kwaliteit elders goedkoper vinden , de bezoekers maken er zelf een zooitje van door alles te passen en vervolgens weer bij de paskamer te dumpen , lippen stift vet kragen en of mayonaise smeren de bezoekers zelf op de gepaste kleding wat vervolgens uit de roulatie gaat dus als u naar Zara gaat wees dan zelf een mens en geef zelf het goede voorbeeld als dat u iets af gaat kraken waar u toch uiteindelijk uw aankoop vind , anders moet u naar de primark gaan dan slikt u wel even en denkt u als bezoeker toch wel even terug aan Zara !

Lees verder

5/5

Het is hier druk. Moet nu buiten staan wanneer is te druk

Lees verder

3/5

Helaas erg onvriendelijk personeel en weinig kassa's open al is het weekend. Indeling van de winkel is niet logisch bij de kinderen wel logisch.

Lees verder

1/5

Ja, geweest en het zag er leuk uit maar niet naar de zin en prijzig bovendien.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258