ZARA map

ZARA

7.8 · 364 recensies

hilvertshof 29, Hilversum

ZARA
ZARA ZARA
ZARA ZARA
ZARA

Over ZARA

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Aan de hilvertshof 29 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt ZARA. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 364 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ZARA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 453 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ric
Google Maps Logo

Hou niet van de Zara. Smaken verschillen.

Ric 2 maanden geleden
Dirk Jonker
Google Maps Logo

door heen gelopen

Dirk Jonker 2 maanden geleden
Johan Bogers
Google Maps Logo

Slechts 1 kassa open, lange rij

Johan Bogers 4 maanden geleden
Saskia Muis Pringos
Google Maps Logo

Vanmiddag voor het eerst sinds tijden weer gezellig naar de Hilvertshof. Ff lekker naar de ZARA...... Wat een tegenvaller. Wat een chagrijnig personeel loopt er bij jullie rond. Vooral op de herenafdeling, waar we moesten zijn. Bakkkes op onweer en er kan geen groet vanaf. Ja, jou als klant observeren, alsof je een potentiële winkeldief bent met een arrogante blik. Maar als klant je wel afzetten met een papieren tas. Waar je gewoon voor moest betalen. Dat is pas diefstal! Nee, voortaan lekker weer online shoppen. Hoef ik ook niet meer tegen die chagrijnige smoelen op te kijken.

Saskia Muis Pringos 4 maanden geleden
Steyn de Boer
Google Maps Logo

Stelletje ramdebielen. Adverteren met click en collect tot 5 uur en de dag voor kerst om 3 uur dicht gaan. Vieze honden

Steyn de Boer 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ZARA

Alle ZARA modewinkels

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Benieuwd naar andere ZARA modewinkels in Nederland? ZARA heeft in totaal 26 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ZARA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ZARA modewinkels
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast ZARA nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.