ZARA map

ZARA

7.6 · 615 recensies

Diezerstraat 80-82, Zwolle

ZARA
ZARA ZARA
ZARA ZARA
ZARA

Over ZARA

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Aan de Diezerstraat 80-82 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Zwolle ligt ZARA. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 615 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ZARA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 68 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Simone van Tol
Google Maps Logo

Leuke kinderafdeling, maar verder een verschrikkelijke winkel. Je moet steevast het personeel in het Engels om hulp vragen, ALLE paskamers werden gesloten op een drukke donderdagmiddag, lange wachtrijen bij de kassa, kleding die zij vergeten af te rekenen waardoor het alarm afgaat bij vertrek ( weer terug de rij in…) Vervolgens ga ik voor een artikel de volgende dag terug, sta ik voor een dichte deur. Openingstijden van 10 uur kloppen niet, ging een uur later open. Sta je dan met twee jonge kinderen.. De volgende keer bestel ik weer online!

Simone van Tol 2 weken geleden
Gerron Van Het Ende
Google Maps Logo

Aangekomen in deze winkel met mijn maten Wilfred en Wouter ontstond de meeste grootse waanzin ter aarde. Ons kwam ter oren dat de paskamer gesloten zijn. Niet een maar alle paskamers waren gesloten in deze fysieke winkel. Er ontstond een walgelijke situatie waarbij oude oma's zich gingen verkleden in de winkel. Daarmee sijpelde het laatste libido uit onze lichamen weg. Toen Wilfred een ordinair blousje paste en deze niet mooi vond had hij geen andere optie om deze aan de onvriendelijke medewerkster te geven. Tevens ontstond de situatie dat de medewerkster een gezicht trok dat zij niet wist wat een blouse was. Bedankt voor het lezen. Groetjes, Walter P

Gerron Van Het Ende 2 weken geleden
Roel music
Google Maps Logo

Vreselijk personeel !!! Staan ,waaronder ikzelf, in een lange rij voor de kassa ,en een stel van die "dozen " staan gewoon.met elkaar te dollen en dan zeggen ze ga maar na die andere kassa, komt daar zo'n giecheltante en zegt deze kassa gaat dicht ....heb de troep naast me neergegooid en weggegaan...NOOOOT WEER DEZE WAARDELOZE WINKEL IN ZWOLLE

Roel music 3 weken geleden
Adam Barszczowski
Google Maps Logo

Nog nooit zo lange rijen voor een kassa gezien . Meer dan 20 man. Kom je eindelijk bij de kassa krijg je te horen dat je 15 cent extra moet betalen omdat dit geen kinder kassa is!! Waanzin. Service bij ZARA ver te zoeken. Nooit meer!

Adam Barszczowski 1 maand geleden
Jordy De Vries
Google Maps Logo

Zo hier aan de andere reviews te zien doet het zara weinig maar hier toch mijn verhaal. Donderdagavond, druk in de stad. Zo ook bij de zara. Enorme rijen bij de kassa’s. kassa op de heren afdeling gesloten. Kassa’s op de dames en kinder afdeling bemand door chagrijnige dames die in gedachten niet aan het werk zijn. Bij het vragen aan een van de weinige medewerkers die er te vinden zijn of er misschien een extra kassa open mocht kregen wij nul op rekest. Na het wijzen op de lange rijen bij andere kassa’s begon mevrouw te lachen. Direct de uitgezochte aan mevrouw overhandig en weg gegaan. Hier zien ze mij niet meer weer! Schandalig!

Jordy De Vries 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ZARA

Goed nieuws! Bij ZARA in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ZARA

Alle ZARA modewinkels

De Zara staat voor luxe, modieuze en kwaliteit kleding. Hier scoor je jouw kerstjurk, winterjas of dat ene shirt voor in de zomer!

Benieuwd naar andere ZARA modewinkels in Nederland? ZARA heeft in totaal 26 vestigingen waaronder deze in Zwolle (Binnenstad-Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ZARA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ZARA modewinkels
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.