Zuiderzand Otterlo

Zuiderzand

Bij Zuiderzand gelegen aan de Mosselsepad in Otterlo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Zuiderzand is één van de 4 locaties in Otterlo op CardMapr.

Zuiderzand

Mosselsepad in Otterlo

Betalen met creditcards bij Zuiderzand in Otterlo

In Otterlo aan de Mosselsepad bevindt zich Zuiderzand. Bij Zuiderzand kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Zuiderzand een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Zuiderzand

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Zuiderzand. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Otterlo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 240 317
Routebeschrijving
Zuiderzand Otterlo
Zuiderzand Otterlo
Zuiderzand Otterlo

Recensies

Wat zeggen anderen over Zuiderzand?

Zuiderzand wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 91 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gewoon komen eten hier. Beste restaurant van de wereld. Fantastische kaart, je moet alles proeven. Plek ziet er goed uit, personeel is erg fijn. Aanrader!

Lees verder

5/5

Bijzonder leuk restaurant op het Lorkenbos. Vrolijke bediening die meedenkt. Wij bivakkeerden in een vakantiehuis op het park en de eerste keer maakten we gebruik van de afhaalkaart. Ook aan die gerechten wordt zorg en aandacht besteed zo bleek. Overigens is er ook een eenvoudige snackkaart voorhanden. De 2e keer dat we er wilden eten bleek men te zijn volgeboekt. Meer mensen durfde men niet aan omdat de bediening en keuken het ieder naar de zin wilde maken en men dat niet kon garanderen met meer mensen. Liever zo dan achteraf teleurstellen. Dus bedachten we i.o. deze oplossing: we namen een afhaalmenu voordat de grote groep kwam We konden zelfs de wijn meekrijgen. Als de groep weg was (rond 20.00) zouden we het nagerecht op het terras gebruiken. Betalen hoefden we pas later als we terugkwamen voor het nagerecht. Maw wij en zij waren blij met deze flexibele oplossing. Wat ons betreft: een restaurant dat oog heeft voor hun gasten, het eten en de details. Aanrader!

Lees verder

5/5

Prima restaurant. Een zaak zonder capsones, waar je krijgt waar je om vraagt maar dan net even anders. Het aardige daarvan is dat je in eerste instantie denkt: wat krijgen we nou? Heeft de kok zich vergist? Maar er bij de tweede hap achter komt dat je aangenaam verrast wordt. Daar moet je natuurlijk van houden, niet iedereen zal er blij mee zijn, maar ik vond het zeker aangenaam. Enige minpuntje: beetje gierig met de bijgerechten. Je krijgt wel de opmerking dat je meer kunt vragen maar veel mensen vinden dat bezwaarlijk. Er staat dan wel weer tegenover dat er minder wordt verspild. Ik vind dit restaurant een absolute aanrader, zeker als je de geijkte keuzes eens mét even anders wilt ervaren.

Lees verder

4/5

De gastvrijheid is super, Cynthia heeft aandacht voor de klant en Bob maakt heerlijke gerechten! Een verademing in rust ook als je midden in het centrum van Otterlo staat en je afvraagt in welke kermis je terecht bent gekomen met fietsen, toeristen enzo.... dikke aanrader, in bosomgeving!

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten en een zeer gastvrije bediening. Laat je niet van de wijs brengen, je rijdt idd een camping terrein op. Goede value for money en eerlijk eten. Een gastvrijheid die voelt als een verademing als je teveel in het westen restaurants bezoekt waar je deze gastvrijheid gewoon mist. Komen zeker nog een keer terug. Dankjewel toppers van Zuiderzand!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Zuiderzand

Goed nieuws! Bij Zuiderzand in Otterlo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Otterlo

Benieuwd naar andere locaties in Otterlo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Otterlo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Otterlo
Restaurant Cèpes | Otterlo Otterlo Restaurant
Kröller-Müller Museum Otterlo Musea

Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6

Eetcafé De 3-Ster Otterlo Bar & Uitgaan

Eetcafé De 3-Ster

Kerklaan 13-15

Zuiderzand Otterlo Restaurant

Zuiderzand

Mosselsepad