Zuiderzeemuseum map

Zuiderzeemuseum

9.2 ยท 6631 recensies

Wierdijk 12 - 22, Enkhuizen

Zuiderzeemuseum
Zuiderzeemuseum Zuiderzeemuseum
Zuiderzeemuseum Zuiderzeemuseum
Zuiderzeemuseum

Over deze locatie

Aan de Wierdijk 12 - 22 in het gebied 'Centrum Zuid-Oost' in Enkhuizen ligt Zuiderzeemuseum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 6.631 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Zuiderzeemuseum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 11 locaties in Enkhuizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Zuid-Oost hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Tamara Meester
Google Maps Logo

Een heel leuk museum waar van alles te zien en te doen is! Een museum waar je eigenlijk tijd te kort voor komt. We hadden namelijk gelezen dat je er gemiddeld 2 uur bent, dus dat hadden we ook ingepland, maar wij hadden dus aan die 2 uur niet genoeg! Binnen vond ik het klein en daar was je zo door heen, maar buiten was echt enorm! Zo leuk hoe alles nagebouwd is. Ook zag je dus mensen aan het werk, het museum is niet alleen een museum maar functioneert ook nog steeds. Het leuke is ook dat er vrijwilligers waren die zo in hun rol zaten dat ze onze telefoons maar bijzondere dingen vonden en kregen we commentaar op onze "kleding" waar ze heel verbaasd over waren. Ook is er een snoep winkeltje waar je dus echt oud hollandse snoep kunt kopen, mijn moeder voelde zich echt weer een klein kind, alleen had ze nu gelukkig iets meer als een kwartje te besteden! Kort om een bezoekje is zeker waard aan dit museum! #zuiderzeemuseum #lachen #leren #plezierhebben.

Tamara Meester 3 weken geleden
T. van de S.
Google Maps Logo

Veel te zien en ook te beleven, ook voor de heel jonge bezoeker. Daarnaast zijn oudhollandse produkten te verkrijgen zoals kaas, snoep en bakkersprodukten. Ook mooi om te zien hoecde oude op stoom werkende wasserette functioneert en hoe borstels en bezems gemaakt worden. Daarbij komt het leuke vaartochtje naar en van het museum om get helemaal af te maken. Zondermeer een hele dikke aanrader.

T. van de S. 1 maand geleden
Tim de Hoog
Google Maps Logo

Prachtig museum! Het leven aan de Zuiderzee in de 19de en 20ste eeuw wordt mooi in beeld gebracht. De gebouwen zijn interessant en de verhalen binnen zijn leerzaam. Van de werkende stoommachine tot de arbeidershuisjes van Marken valt er veel te zien en te doen. Minpunt is wel dat sommige gebouwen onderhoud nodig hebben want de verf bladdert op bepaalde plekken. In enkele werkplaatsen tref je vergeelde kranten en bijna verroeste blikken aan.

Tim de Hoog 1 maand geleden
Dyann Vanhemert
Google Maps Logo

Ontzettend gaaf museum voor jong en oud. Zeer leerzaam, schattig op gezet en zeer veel te doen. Activiteiten als een eigen springtouw maken, klopen boten timmeren of versieren kosten extra geld en er zijn oudhollandse winkeltjes zoals een kaasboer, bakker, visrokerij en snoepzaak waar je iets zou kunnen kopen. Ook het binnen museum is zeer interesant en indrukwekkend. Wij hebben enorm genoten en zullen absoluut wederkeren!

Dyann Vanhemert 1 maand geleden
Richard Bijl
Google Maps Logo

Geweldig mooi museum met een mooie culturele erfgoed tentoonstelling. Dit in zowel het binnen- als wel het buitenmuseum.Zeker de moeite waard om dit museum te bezoeken in Enkhuizen. Adres: Wierdijk 12- 22, 1601 LA, Enkhuizen

Richard Bijl 3 maanden geleden
Rob Bosma
Google Maps Logo

Het Zuiderzeemuseum heeft een prachtige collectie cultuur van rond het IJsselmeer. Kleding, klederdracht, de manieren van feesten, het harde werken, het soms barre leven, originele vaartuigen. Echt interessant en verrassend. Afkomstig uit Urk, Volendam, Spakenburg, Stavoren.......

Rob Bosma 5 maanden geleden
Jowie Sijberden
Google Maps Logo

Ontzettend genoten, mooi om zo de oude Zuiderzee/IJsselmeer vissers plaatsen te zien. Oude ambachten super.

Jowie Sijberden 9 maanden geleden
ArieJan Hoogeboom
Google Maps Logo

Een heerlijkedag gehad, ben er een 40 jaar geleden ook geweest. Alleen jammer dat op sommige huisjes maar 2 talig waren. Nederlands en Duits. Waarom geen Engels.

ArieJan Hoogeboom 10 maanden geleden
Regina Z
Google Maps Logo

Prachtig hoe ze inspelen op deze met tijd met corona

Regina Z 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Zuiderzeemuseum

Goed nieuws! Bij Zuiderzeemuseum in Enkhuizen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Enkhuizen

Benieuwd wat je naast Zuiderzeemuseum nog meer in of rondom Enkhuizen (Centrum Zuid-Oost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Zuid-Oost.