Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2023 Heerenveen

Heerenveen is een plaats en gemeente in de provincie Friesland in Nederland. De stad is gelegen in het noorden van het land en is vooral bekend om zijn sportactiviteiten, met name ijshockey en schaatsen.

Heerenveen heeft 38 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Heerenveen kunt doen en beleven.

City Guide Heerenveen

Heerenveen is de thuishaven van de ijshockeyclub SC Heerenveen en het Thialf-stadion, een internationaal bekende schaatshal. De stad heeft ook een historisch centrum met een aantal interessante gebouwen en monumenten. Verder heeft Heerenveen een aantal parken, waaronder het prachtige Willem-Alexanderpark.

  • Heerenveen is de vijfde grootste plaats in de provincie Friesland.
  • De stad heeft ongeveer 40.000 inwoners.
  • Heerenveen is een van de belangrijkste plaatsen voor schaatsen in Nederland.
  • De stad heeft een historisch centrum met enkele interessante gebouwen en monumenten.

Leuke dingen om te doen in Heerenveen

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Heerenveen?

City Guides

City Guides in Friesland

Wil je een dag in Heerenveen combineren met een andere stad in Friesland? Met onze City Guides van populaire steden in Friesland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Heerenveen.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Heerenveen? Laat het ons weten via de contactpagina.