Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Bjorn

21 December 2020

Bjorn Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Betaal nu ook met een American Express creditcard bij drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.


De acceptatie van American Express creditcards is het afgelopen jaar opvallend gestegen. We zien dat steeds meer standaard bedrijven zoals supermarktketens Dirk en ALDI nu alle type creditcards gaan accepteren.

American Express sluit het jaar nog even af met een nieuwe samenwerking met Kruidvat en Trekpleister. Bij beide ketens kan voortaan betaald worden met alle kaarten waaronder American Express. 

Betalen met een creditcard bij Kruidvat en Trekpleister

Met de samenwerking tussen A.S. Watson Group en American Express, kunnen AmEx kaarthouders nu ook terecht bij Kruidvat en Trekpleister. Mastercard en VISA werden al geaccepteerd in winkels. 

Met ruim 900 Kruidvat winkels en 200 trekpleister winkels is er in bijna elke winkelstraat wel één aanwezig. Kruidvat en Trekpleister worden gezien als essentiële winkels en zijn tijdens de tweede Corona lockdown geopend.  

In de webshop van Kruidvat en Trekpleister kan helaas nog niet betaald worden met een American Express creditcard. MasterCard en VISA kaarthouders kunnen wel online afrekenen met een creditcard.

Kruidvat winkelTreikpleister

Waar kan ik betalen met een American Express creditcard?

Voor je dagelijkse boodschappen kun je met een creditcard al terecht bij onder andere  Dirk van den Broek, Jumbo Supermarkten en ALDI. De welbekende (R)ookworsten haal je bij de HEMA, en je aspirines tegenwoordig bij drogisterij Kruidvat of Trekpleister. 

Sinds deze maand kan men ook betalen met een creditcard bij alle Makro vestigingen. Je kunt nog tot het einde van jaar gebruik maken van de €10,- cashback van American Express.

We hebben op CardMapr al ruim 100 bekende merken toegevoegd waar betaald kan worden met een creditcard. Met CardMapr ontdek je altijd de dichtstbijzijnde winkels waar betaald kan worden met een creditcard. 

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

Andere artikelen

Revolut heeft nu een bankvergunning en depositogarantiestelsel in Nederland Creditcards

Revolut heeft nu een bankvergunning en depositogarantiestelsel in Nederland

Revolut is nu officieel een bank in Nederland met een vergunning en een depositogarantiestelsel. Spaargeld van klanten is tot €100.000,- gedekt.

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2022 Flying Blue

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand januari. Goedkope vliegtickets met kortingen tot 50% bij KLM en Air France.

Inchecken met een betaalpas of creditcard in het openbaar vervoer mogelijk in 2022 Creditcards

Inchecken met een betaalpas of creditcard in het openbaar vervoer mogelijk in 2022

In de zomer van 2022 kunnen reizigers met een betaalpas of creditcard in- en uitchecken in het openbaar vervoer. Het is dan ook mogelijk om met een telefoon met Apple Pay of Android Pay te reizen.