American Express Creditcards

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Bjorn

21 December 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Betaal nu ook met een American Express creditcard bij drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.


De acceptatie van American Express creditcards is het afgelopen jaar opvallend gestegen. We zien dat steeds meer standaard bedrijven zoals supermarktketens Dirk en ALDI nu alle type creditcards gaan accepteren.

American Express sluit het jaar nog even af met een nieuwe samenwerking met Kruidvat en Trekpleister. Bij beide ketens kan voortaan betaald worden met alle kaarten waaronder American Express. 

Betalen met een creditcard bij Kruidvat en Trekpleister

Met de samenwerking tussen A.S. Watson Group en American Express, kunnen AmEx kaarthouders nu ook terecht bij Kruidvat en Trekpleister. Mastercard en VISA werden al geaccepteerd in winkels. 

Met ruim 900 Kruidvat winkels en 200 trekpleister winkels is er in bijna elke winkelstraat wel één aanwezig. Kruidvat en Trekpleister worden gezien als essentiële winkels en zijn tijdens de tweede Corona lockdown geopend.  

In de webshop van Kruidvat en Trekpleister kan helaas nog niet betaald worden met een American Express creditcard. MasterCard en VISA kaarthouders kunnen wel online afrekenen met een creditcard.

Kruidvat winkelTreikpleister

Waar kan ik betalen met een American Express creditcard?

Voor je dagelijkse boodschappen kun je met een creditcard al terecht bij onder andere  Dirk van den Broek, Jumbo Supermarkten en ALDI. De welbekende (R)ookworsten haal je bij de HEMA, en je aspirines tegenwoordig bij drogisterij Kruidvat of Trekpleister. 

Sinds deze maand kan men ook betalen met een creditcard bij alle Makro vestigingen. Je kunt nog tot het einde van jaar gebruik maken van de €10,- cashback van American Express.

We hebben op CardMapr al ruim 100 bekende merken toegevoegd waar betaald kan worden met een creditcard. Met CardMapr ontdek je altijd de dichtstbijzijnde winkels waar betaald kan worden met een creditcard. 

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

Bij mij werkte de kaart nog niet. misschien dat het nog geactiveerd moest worden?

Yordi B., 08 Jan 8:47

jammer dat ze online niet de kaart accepteren in deze tijden

Frank, 23 Dec 20:29

Andere artikelen

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen Creditcards

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen

Online aankopen afrekenen via iDEAL met Revolut nu mogelijk. Revolut is hiermee de eerste buitenlandse bank waarbij iDEAL werkt.

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay Creditcards

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Apple Pay nu ook voor ING creditcards. Vanaf nu kun je jouw ING creditcard toevoegen aan Apple Pay in Nederland. Naast de normale betaalpas is nu ook de creditcard aan de beurt.

Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard American Express Creditcards

Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

American Express creditcards zijn vanaf nu te gebruiken bij Makro Nederland. Ontvang tijdelijk €10 cashback bij groothandel Makro als je betaalt met je AMEX creditcard.