American Express Creditcards

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Bjorn

21 December 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Betaal nu ook met een American Express creditcard bij drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.


De acceptatie van American Express creditcards is het afgelopen jaar opvallend gestegen. We zien dat steeds meer standaard bedrijven zoals supermarktketens Dirk en ALDI nu alle type creditcards gaan accepteren.

American Express sluit het jaar nog even af met een nieuwe samenwerking met Kruidvat en Trekpleister. Bij beide ketens kan voortaan betaald worden met alle kaarten waaronder American Express. 

Betalen met een creditcard bij Kruidvat en Trekpleister

Met de samenwerking tussen A.S. Watson Group en American Express, kunnen AmEx kaarthouders nu ook terecht bij Kruidvat en Trekpleister. Mastercard en VISA werden al geaccepteerd in winkels. 

Met ruim 900 Kruidvat winkels en 200 trekpleister winkels is er in bijna elke winkelstraat wel één aanwezig. Kruidvat en Trekpleister worden gezien als essentiële winkels en zijn tijdens de tweede Corona lockdown geopend.  

In de webshop van Kruidvat en Trekpleister kan helaas nog niet betaald worden met een American Express creditcard. MasterCard en VISA kaarthouders kunnen wel online afrekenen met een creditcard.

Kruidvat winkelTreikpleister

Waar kan ik betalen met een American Express creditcard?

Voor je dagelijkse boodschappen kun je met een creditcard al terecht bij onder andere  Dirk van den Broek, Jumbo Supermarkten en ALDI. De welbekende (R)ookworsten haal je bij de HEMA, en je aspirines tegenwoordig bij drogisterij Kruidvat of Trekpleister. 

Sinds deze maand kan men ook betalen met een creditcard bij alle Makro vestigingen. Je kunt nog tot het einde van jaar gebruik maken van de €10,- cashback van American Express.

We hebben op CardMapr al ruim 100 bekende merken toegevoegd waar betaald kan worden met een creditcard. Met CardMapr ontdek je altijd de dichtstbijzijnde winkels waar betaald kan worden met een creditcard. 

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

Bij mij werkte de kaart nog niet. misschien dat het nog geactiveerd moest worden?

Yordi B., 08 Jan 8:47

jammer dat ze online niet de kaart accepteren in deze tijden

Frank, 23 Dec 20:29

Andere artikelen

Flying Blue Miles sparen terwijl je Netflix, Videoland of Disney+ streamt Flying Blue Tips & Tricks

Flying Blue Miles sparen terwijl je Netflix, Videoland of Disney+ streamt

Er bestaan steamingdiensten waarmee je tijdens het kijken van je serie ook nog eens Miles spaart! Met een American Express creditcard blijf je KLM Miles sparen, ook als je niet mag vliegen.

Flying Blue Promo Rewards in Maart 2021 Flying Blue Vliegtickets

Flying Blue Promo Rewards in Maart 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand maart. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.

Bitcoins uitgeven met een creditcard, hoe en waar kan dat? Tips & Tricks Creditcards

Bitcoins uitgeven met een creditcard, hoe en waar kan dat?

Met de huidige Bitcoin-koers wil je misschien je Bitcoins uitgeven. Met deze creditcard kun je betalen met Bitcoins in bijna iedere winkel.