American Express Creditcards

Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

Bjorn

3 December 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

American Express creditcards zijn vanaf nu te gebruiken bij Makro Nederland. Ontvang tijdelijk €10 cashback bij groothandel Makro als je betaalt met je AMEX creditcard.


Goed nieuws voor alle ondernemers in Nederland met een AMEX creditcard. Makro accepteert als eerste groothandel in Nederland alle creditcards inclusief de creditcards van American Express. 

In september meldde American Express al het goede nieuws dat particulieren voortaan hun boodschappen kunnen doen bij supermarktketen Dirk van den Broek. Naast de overige supermarktketen, heeft American Express Nederland niet stilgezeten en mag nu ook Makro Nederland in haar portfolio zetten. Goed nieuws voor ondernemend Nederland!

Makro Nederland

€10 cashback bij Makro met American Express

Ter ere van deze samenwerking heeft American Express opnieuw een cashback voor trouwe creditcardhouders. Tussen 1 december en 31 december ontvang je bij Makro €10 cashback bij een minimale besteding van €100. 

Net als andere cashback-acties moet je American Express creditcard geregistreerd zijn voor deze actie. AMEX-kaarthouders hebben een e-mail ontvangen over deze aanbieding, maar zoals andere AMEX promoties is deze ook te bekijken in de American Express Experience app.

Heb je geen mail ontvangen? Aanmelden kan ook via deze link. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is alleen geldig voor de eerste 4.750 kaarthouders die zich aanmelden. Zowel de Flying Blue American Express kaarten als de reguliere American Express creditcard kunnen meedoen.

Deze aanbieding is eenmalig geldig en wordt binnen 5 werkdagen na de aankoopdatum automatisch bijgeschreven op het account van de hoofdkaarthouder.

Tip

Tijdelijk is de Makro ook voor particulieren zonder Makro-pas toegankelijk. Iedereen kan dus gebruik maken van deze promotie. 

Betalen met creditcard bij Makro

Met CardMapr ontdek je natuurlijk de dichtstbijzijnde Makro bij jou in de buurt. Klik hier om alle Makro vestigingen te zien in Nederland.  Naast American Express kun je ook met een MasterCard en VISA creditcard betalen. Apple Pay wordt uiteraard sinds augustus ook geaccepteerd.

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

handig voor kerstinkopen nu de makro voor iedereen open is

sander, 09 Dec 12:30

Andere artikelen

Werken of studeren in een hotel met Hilton WorkSpaces Tips & Tricks

Werken of studeren in een hotel met Hilton WorkSpaces

In alle rust werken of studeren in een hotelkamer met Hilton WorkSpaces. Huur een werkplek voor een dag in één van de 14 Hilton Hotels in Nederland.

Flying Blue Miles sparen terwijl je Netflix, Videoland of Disney+ streamt Flying Blue Tips & Tricks

Flying Blue Miles sparen terwijl je Netflix, Videoland of Disney+ streamt

Er bestaan steamingdiensten waarmee je tijdens het kijken van je serie ook nog eens Miles spaart! Met een American Express creditcard blijf je KLM Miles sparen, ook als je niet mag vliegen.

Flying Blue Promo Rewards in Maart 2021 Flying Blue Vliegtickets

Flying Blue Promo Rewards in Maart 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand maart. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.