Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

Bjorn

3 December 2020

Bjorn Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

American Express creditcards zijn vanaf nu te gebruiken bij Makro Nederland. Ontvang tijdelijk €10 cashback bij groothandel Makro als je betaalt met je AMEX creditcard.


Goed nieuws voor alle ondernemers in Nederland met een AMEX creditcard. Makro accepteert als eerste groothandel in Nederland alle creditcards inclusief de creditcards van American Express. 

In september meldde American Express al het goede nieuws dat particulieren voortaan hun boodschappen kunnen doen bij supermarktketen Dirk van den Broek. Naast de overige supermarktketen, heeft American Express Nederland niet stilgezeten en mag nu ook Makro Nederland in haar portfolio zetten. Goed nieuws voor ondernemend Nederland!

Makro Nederland

€10 cashback bij Makro met American Express

Ter ere van deze samenwerking heeft American Express opnieuw een cashback voor trouwe creditcardhouders. Tussen 1 december en 31 december ontvang je bij Makro €10 cashback bij een minimale besteding van €100. 

Net als andere cashback-acties moet je American Express creditcard geregistreerd zijn voor deze actie. AMEX-kaarthouders hebben een e-mail ontvangen over deze aanbieding, maar zoals andere AMEX promoties is deze ook te bekijken in de American Express Experience app.

Heb je geen mail ontvangen? Aanmelden kan ook via deze link. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is alleen geldig voor de eerste 4.750 kaarthouders die zich aanmelden. Zowel de Flying Blue American Express kaarten als de reguliere American Express creditcard kunnen meedoen.

Deze aanbieding is eenmalig geldig en wordt binnen 5 werkdagen na de aankoopdatum automatisch bijgeschreven op het account van de hoofdkaarthouder.

Tip

Tijdelijk is de Makro ook voor particulieren zonder Makro-pas toegankelijk. Iedereen kan dus gebruik maken van deze promotie. 

Betalen met creditcard bij Makro

Met CardMapr ontdek je natuurlijk de dichtstbijzijnde Makro bij jou in de buurt. Klik hier om alle Makro vestigingen te zien in Nederland.  Naast American Express kun je ook met een MasterCard en VISA creditcard betalen. Apple Pay wordt uiteraard sinds augustus ook geaccepteerd.

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

handig voor kerstinkopen nu de makro voor iedereen open is

sander, 09 Dec 12:30

Andere artikelen

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

Hoe besteed je Flying Blue Miles aan vliegtickets en wat kost een KLM vlucht? (tool) Flying Blue

Hoe besteed je Flying Blue Miles aan vliegtickets en wat kost een KLM vlucht? (tool)

Heb je ook punten gespaard bij Flying Blue? We vertellen je hoeveel miles een vliegticket kost bij KLM en hoe je het beste een gratis vlucht kunt regelen. Met onze tool bereken je snel hoeveel je nog moet sparen.

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juli 2021 Flying Blue

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van juli 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand juli. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.