American Express Creditcards

Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

Bjorn

3 December 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Tijdelijk 10 euro cashback bij Makro met een American Express creditcard

American Express creditcards zijn vanaf nu te gebruiken bij Makro Nederland. Ontvang tijdelijk €10 cashback bij groothandel Makro als je betaalt met je AMEX creditcard.


Goed nieuws voor alle ondernemers in Nederland met een AMEX creditcard. Makro accepteert als eerste groothandel in Nederland alle creditcards inclusief de creditcards van American Express. 

In september meldde American Express al het goede nieuws dat particulieren voortaan hun boodschappen kunnen doen bij supermarktketen Dirk van den Broek. Naast de overige supermarktketen, heeft American Express Nederland niet stilgezeten en mag nu ook Makro Nederland in haar portfolio zetten. Goed nieuws voor ondernemend Nederland!

Makro Nederland

€10 cashback bij Makro met American Express

Ter ere van deze samenwerking heeft American Express opnieuw een cashback voor trouwe creditcardhouders. Tussen 1 december en 31 december ontvang je bij Makro €10 cashback bij een minimale besteding van €100. 

Net als andere cashback-acties moet je American Express creditcard geregistreerd zijn voor deze actie. AMEX-kaarthouders hebben een e-mail ontvangen over deze aanbieding, maar zoals andere AMEX promoties is deze ook te bekijken in de American Express Experience app.

Heb je geen mail ontvangen? Aanmelden kan ook via deze link. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is alleen geldig voor de eerste 4.750 kaarthouders die zich aanmelden. Zowel de Flying Blue American Express kaarten als de reguliere American Express creditcard kunnen meedoen.

Deze aanbieding is eenmalig geldig en wordt binnen 5 werkdagen na de aankoopdatum automatisch bijgeschreven op het account van de hoofdkaarthouder.

Tip

Tijdelijk is de Makro ook voor particulieren zonder Makro-pas toegankelijk. Iedereen kan dus gebruik maken van deze promotie. 

Betalen met creditcard bij Makro

Met CardMapr ontdek je natuurlijk de dichtstbijzijnde Makro bij jou in de buurt. Klik hier om alle Makro vestigingen te zien in Nederland.  Naast American Express kun je ook met een MasterCard en VISA creditcard betalen. Apple Pay wordt uiteraard sinds augustus ook geaccepteerd.

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

handig voor kerstinkopen nu de makro voor iedereen open is

sander, 09 Dec 12:30

Andere artikelen

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen Creditcards

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen

Online aankopen afrekenen via iDEAL met Revolut nu mogelijk. Revolut is hiermee de eerste buitenlandse bank waarbij iDEAL werkt.

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister American Express Creditcards

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Betaal nu ook met een American Express creditcard bij drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay Creditcards

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Apple Pay nu ook voor ING creditcards. Vanaf nu kun je jouw ING creditcard toevoegen aan Apple Pay in Nederland. Naast de normale betaalpas is nu ook de creditcard aan de beurt.