American Express Creditcards

Tijdelijk 5 euro cashback bij supermarktketen Dirk met een American Express creditcard

Bjorn

20 September 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Tijdelijk 5 euro cashback bij supermarktketen Dirk met een American Express creditcard

American Express heeft tijdelijk een cashback actie i.s.m. supermarktketen Dirk van den Broek. Je ontvang €5 cashback bij een minimale besteding van €10 aan boodschappen.


Sinds eind juni kunnen American Express creditcardhouders al betalen bij Dirk van den Broek. De grote supermarktketen accepteert net als Jumbo Supermarkten en ALDI nu ook American Express creditcards. 

We vermoeden dat ter ere van deze nieuwe samenwerking tussen American Express en Dirk, deze cashback actie tot stand is gekomen. 

Dirk van den Broek supermarkt

€5 cashback bij Dirk met American Express

Bij besteding van 10 euro of meer in een Dirk supermarkt, levert dat je met deze cashback actie 5 euro op. De aanbieding is geldig van 15 september tot 13 oktober 2020. Je ontvangt de cashback binnen enkele dagen automatisch teruggestort op je rekening.

Je American Express creditcard moet wel geregistreerd zijn voor deze actie. AMEX-kaarthouders hebben een e-mail ontvangen over deze aanbieding, maar zoals andere AMEX promoties is deze ook te bekijken in de American Express Experience app.

Heb je geen mail ontvangen? Aanmelden kan ook via deze link. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is alleen geldig voor de eerste 6.000 kaarthouders die zich aanmelden. Zowel de Flying Blue American Express kaarten als de reguliere American Express creditcard kunnen meedoen.

Let op: deze aanbieding werkt niet bij een Dirk III slijterij. 

Supermarktketen Dirk van den Broek

Inwoners uit het Noorden en het Oosten moeten helaas een stukje rijden voor deze €5 cashback. De supermarkten van Dirk zijn vooral gevestigd in en rondom Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Met CardMapr ontdek je natuurlijk de dichtstbijzijnde Dirk supermarkt bij jou in de buurt. Klik hier om alle Dirk supermarkten te zien in Nederland.  Naast American Express kun je ook met een MasterCard en VISA creditcard betalen. Apple Pay wordt uiteraard ook geaccepteerd. 

Creditcard

American Express
Flying Blue: Gold

Eerste jaar gratis

Deel je mening

Kreeg al een mailtje hierover. handig!

Sam P., 21 Sep 11:34

Andere artikelen

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen Creditcards

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen

Online aankopen afrekenen via iDEAL met Revolut nu mogelijk. Revolut is hiermee de eerste buitenlandse bank waarbij iDEAL werkt.

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister American Express Creditcards

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Betaal nu ook met een American Express creditcard bij drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay Creditcards

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Apple Pay nu ook voor ING creditcards. Vanaf nu kun je jouw ING creditcard toevoegen aan Apple Pay in Nederland. Naast de normale betaalpas is nu ook de creditcard aan de beurt.