Flying Blue Promo Rewards in Oktober 2020

Bjorn

11 oktober 2020

Bjorn Flying Blue Promo Rewards in Oktober 2020

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand oktober. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.


Ook deze maand zijn veel Europese bestemmingen in de aanbieding bij Flying Blue. We zagen in september al veel bestemmingen die ook in de Promo Rewards van augustus te boeken waren. We zien nu opnieuwe dat de Promo Rewards van deze maand, bijna identiek is aan die van september

De luchtvaart ziet er sinds maart er een stuk anders uit. Landen switchen van code geel naar code oranje, en Amerika is zelfs helemaal niet toegankelijk voor Europeanen. Flying Blue, het spaarprogramma van KLM en Air France dat vooral klanten in Europa heeft, moet daarom toch iets doen. Sinds augustus zijn daarom vooral veel Europese bestemmingen toegevoegd aan de Promo Rewards. 

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France maakt iedere maand nieuwe Promo Rewards bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM of Air France met kortingen tot 50%. Heb je eerder gevlogen met KLM, of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue Miles kunt besteden. 

De Promo Rewards voor oktober hebben een reisdata van 1 oktober t/m 31 maart 2020. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Zoals we eerder al schreven zijn er door alle reisrestricties voor Nederland en Frankrijk, vooral Europese Promo Rewards. Wil je in het najaar er nog even tussenuit, dan zijn deze vliegtickets wellicht interessant.

De reisdata voor deze tickets liggen tussen 1 oktober en 31 maart. Onderstaande lijst zijn bestemmingen met Schiphol Airport als vertrekpunt. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Luxemburg Vanaf 4.500 Miles Economy
Gdansk Vanaf 6.750 Miles Economy
Turijn Vanaf 6.750 Miles Economy
Bologna Vanaf 7.875 Miles Economy
Wroclaw Vanaf 9.750 Miles Economy
Vienna Vanaf 28.125 Miles Business
Warsaw Vanaf 28.875 Miles Business
Rome Vanaf 31.875 Miles Business
Stockholm Vanaf 32.250 Miles Business
Gothenburg Vanaf 32.250 Miles Business
Milaan Vanaf 32.750 Miles Business

✈️ Tip

Een weekendje naar Luxemburg kost je 9.000 Miles. 

MilaanPraag

Goedkope KLM vliegtickets naar Curacao, Cayenne en Papeete

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard, dan zijn de vliegtickets naar Curacao, Papeete of Cayenne ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets hierboven, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vliegen. 

🌍 Bestemming 💳 Flying Blue Miles ✈️ Boekingsklasse
Cayenne 50% korting Business
Curacao 50% korting Economy
Fort de France 50% korting Business
Papeete 50% korting Business
Pointe a Pitre 50% korting Business
Saint-Denis (Réunion) 50% korting Business

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 50%. Uiteraard is het combineren van enkele vliegtickets mogelijk en heb je zo de mogelijkheid om goedkoop in Economy naar Curacao te vliegen om vervolgens uitgerust en relaxed in Premium Economy terug te vliegen na een heerlijke vakantie.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want Promo Rewards zijn vaak beperkt. Kijk op de website van Rijksoverheid om te controleren naar welke bestemmingen je mag vliegen i.v.m. het Coronavirus. 

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken.

Creditcard

American Express:
Flying Blue Gold

Eerste jaar gratis