Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van april 2024

Bjorn

1 april 2024

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van april 2024

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards van april. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Gdańsk, Zürich, Chicago, Ottawa en Shanghai met kortingen tot 50%.


Vlieg voordeliger tussen april en september 2024 met de Flying Blue Promo Rewards van april 2024. Perfect voor het verkennen van steden in de lente of het ontspannen op zonnige stranden tijdens de zomermaanden.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France en andere luchtvaartmaatschappijen, komt elke maand met nieuwe aanbiedingen. Deze Promo Rewards bestaan uit vluchten die door KLM, Air France of andere Skyteam-leden worden verzorgd, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Als je regelmatig met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt of in het bezit bent van een American Express Flying Blue creditcard, ontdek dan in deze blog hoe je jouw Flying Blue-punten goed kunt benutten.

De Promo Rewards aanbiedingen van april hebben een reisdata van 1 april t/m 30 september 2024. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is het frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super deal te vinden. 

Vanaf Schiphol zijn er deze maand 4 Europese bestemmingen in de aanbieding. De Europese Promo Rewards van april zijn allemaal in Economy Class. Je kunt vliegen naar Gdańsk, Genua, München en Zürich voor 5.625 Flying Blue miles.

Hieronder alle korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Naast deze vluchten vanaf Schiphol zijn er zijn nog 8 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een tripje naar Gdańsk kost 11.250 Miles retour. 

Gdańsk
Gdańsk, 5.625 miles
Shanghai skyline
Shanghai, 18.750 miles

Goedkope KLM vliegtickets naar Chicago, Ottawa, Shanghai, Washington D.C. en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar Boston, Washington D.C.,Ottawa, Shanghai of bijvoorbeeld Peking zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

Op de bovenstaande bestemmingen kun je tot wel 50% korting krijgen. En natuurlijk kun je vliegtickets combineren tot een mooie persoonlijke deal. Zo vlieg je bijvoorbeeld heen in Economy en lekker relaxed terug in Premium Economy of zelfs Business Class.

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van april zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van april die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Woon je aan de grens van Duitsland of België, dan kan het soms voordeliger zijn om Düsseldorf (DUS) of Brussel (BRU) te selecteren. Dit kan in sommige gevallen honderden tot duizenden miles schelen. 

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om een deel te betalen met miles en de rest in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor bijvoorbeeld een retour.

Gratis Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold Card aan, en ontvang tijdelijk 6.000 Miles cadeau. Genoeg voor een enkeltje naar een Europese bestemming deze maand. Lees ons artikel 'Waar kan je betalen met American Express?' om dagelijks gratis miles te verdienen met een American Express creditcard.

Promo Rewards van mei in je mailbox?

Waren de Flying Blue Promo Rewards van april niet wat je in gedachten had? Hou dan de bestemmingen van mei in de gaten, want Flying Blue vernieuwt elke maand haar aanbiedingen.

Ontvang de nieuwste deals elke maand gratis in je inbox of via WhatsApp. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Flying Blue Promo Rewards.