Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van november 2022

Bjorn

2 november 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van november 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor november. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. Barcelona, New York, Miami en Tokyo met kortingen tot 50%.


November is officieel begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij Flying Blue. In deze blog bespreken we de 11ᵉ editie van 2022. In deze editie zijn vliegtickets te boeken met een reisperiode tot eind april 2023. Perfect om in het voorjaar van 2023 er op uit te gaan.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue - het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France - maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam leden met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards van november hebben een reisdata van 1 november 2022 t/m 30 april 2023. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super goede deal te vinden. 

Deze maand vallen de Europese bestemmingen een beetje tegen. Vanaf Schiphol is alleen Berlijn in de aanbieding. Begin dit jaar zagen we meer Europese bestemmingen zoals Frankfurt, Rome of Turkije. Dat laatste voor bijvoorbeeld de beste all inclusive Antalya

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Er zijn nog 4 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een weekendje naar Barcelona kost je 9.750 Miles. 

New York SkylineLos Angeles - Hollywood teken

Goedkope KLM vliegtickets naar New York, Los Angeles, Miami, Tokyo en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar New York, Los Angeles, Miami of bijvoorbeeld Tokyo zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

In tegenstelling tot de Europese bestemmingen, heeft Flying Blue in november behoorlijk uitgepakt met aanbiedingen voor langeafstandsvluchten. Nauwelijks zien we zo veel vliegtickets naar Amerikaanse steden. Perfect voor een roadtrip door West Amerika met een huurauto langs alle parken. 

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Economy Comfort of Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van november zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van november die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande Flying Blue miles tool kun je berekenen hoeveel Miles je moet sparen voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming. Zo weet je precies hoeveel miles je nog moet sparen voor een vlucht.

Heb je niet genoeg miles voor een retourtje? Je hebt ook de mogelijkheid om de heenvlucht te betalen met miles en de terugweg in euro's. Zo kun je sneller gebruik maken van je miles en ben je niet genoodzaakt om door te sparen voor een retour. 

Extra Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 40.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.

Nieuwe Promo Rewards in je mailbox

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van november tegen? Hopelijk zit er volgende maand wel een leuke bestemming tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen. Benieuwd naar de vliegtickets van december? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt ze automatisch in je mailbox.