Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van oktober 2022

Bjorn

4 oktober 2022

Bjorn Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van oktober 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor oktober. Goedkope KLM vliegtickets naar o.a. New York, Los Angeles en San Francisco met kortingen tot 50%.


Oktober is begonnen, en dat betekent weer nieuwe Flying Blue Promo Rewards bij Flying Blue. In deze blog bespreken we de tiende editie van 2022. In deze editie zijn vliegtickets te boeken met een reisperiode tot eind maart 2023. Perfect om aan het einde van het jaar er nog even tussenuit te gaan.

Wat zijn Flying Blue Promo Rewards?

Flying Blue - het loyaliteitsprogramma van o.a. KLM en Air France - maakt iedere maand nieuwe aanbiedingen bekend. Promo Rewards zijn vliegtickets uitgevoerd door KLM, Air France of andere Skyteam leden met kortingen tot 50%. Vlieg je vaker met deze vliegmaatschappijen of heb je een American Express Flying Blue creditcard? Lees in deze blog waaraan jij je Flying Blue punten kunt besteden. 

De Promo Rewards voor oktober hebben een reisdata van 1 oktober 2022 t/m 31 oktober 2023. Je kunt deze goedkope vliegtickets dus ver vooruit plannen. 

Goedkope KLM vliegtickets binnen Europa

Flying Blue is een frequentflyerprogramma van KLM en Air France. Dit houdt in dat er ook veel vliegtickets in de aanbieding zijn met een vertrekpunt vanuit Frankrijk zoals Parijs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere steden in Frankrijk te combineren of door juist een super goede deal te vinden. 

Deze maand vallen de Europese bestemmingen een beetje tegen. Vanaf Schiphol is alleen Berlijn in de aanbieding.

Hieronder een deel van de korteafstands- en middellangeafstandsvluchten met Schiphol Airport als vertrekpunt. Er zijn nog 4 andere bestemmingen te boeken met Frankrijk als vertrekpunt.

✈️ Tip

Een weekendje naar Berlijn in december kost je 7.500 Miles. 

New York SkylineLos Angeles - Hollywood teken

Goedkope KLM vliegtickets naar New York, Los Angeles, San Franciso en meer

Heb je genoeg Flying Blue Miles gespaard en wil je andere continenten zien? Vliegtickets naar New York, Los Angeles of bijvoorbeeld San Francisco zijn dan ook een optie. Ten opzichte van de vliegtickets uit het bovenstaande lijstje, heb je bij deze vliegtickets de mogelijkheid om vanaf elk vliegveld in Europa te vertrekken.

In tegenstelling tot de Europese bestemmingen, heeft Flying Blue behoorlijk uitgepakt met aanbiedingen voor langeafstandsvluchten. Niet eerder zagen we zo veel vliegtickets naar Amerikaanse steden. Perfect voor een roadtrip door West Amerika met een huurauto langs alle parken. 

De genoemde bestemmingen hebben een korting van 25%. Uiteraard is het combineren van vliegtickets mogelijk. Zo is het mogelijk om in Economy heen te vliegen en in alle rust in Economy Comfort of Business Class terug. 

Alle prijzen en informatie valt te lezen op de website van Flying Blue. Wacht niet te lang, want ook deze Promo Rewards van oktober zijn weer beperkt.

Hoeveel Flying Blue miles kost een vliegticket?

Naast de maandelijkse Promo Rewards van oktober die je hierboven ziet, kun je ook alle andere bestemmingen met KLM boeken. Omdat deze vliegtickets niet in de aanbieding (promo) zijn, heten deze Rewards tickets

Via de onderstaande tool kun je berekenen hoeveel Flying Blue Miles je kwijt bent voor een enkele vlucht naar een door jou gekozen bestemming.

Extra Flying Blue Miles cadeau

Nog niet genoeg Flying Blue Miles gespaard? Vraag een American Express Flying Blue Gold card aan, en ontvang tijdelijk 20.000 Miles cadeau. Genoeg miles om twee retourtjes Europa te boeken of een enkele ticket naar Amerika te boeken.

Nieuwe Promo Rewards in je mailbox

Vielen de Flying Blue Promo Rewards van oktober tegen? Hopelijk zit er volgende maand wel een leuke bestemming tussen. Maandelijks maakt Flying Blue een nieuwe lijst bekend met bestemmingen. Benieuwd naar de vliegtickets van november? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt ze automatisch in je mailbox.