Knab in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Bjorn

2 juni 2021

Bjorn Knab in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Apple Pay is nu ook beschikbaar voor Knab betaalpassen. Vanaf nu kun je jouw Knab betaalpas toevoegen aan Apple Pay in Nederland.


Apple Pay met Nederlandse creditcards

De vorige Apple Pay update verscheen alweer eind vorig jaar. Na een lange stilte komt nu ook Knab eindelijk met deze onmisbare integratie. Het gaat hierbij om particuliere en zakelijke betaalpassen. De Knab Creditcard is helaas (nog) niet te gebruiken met Apple Pay.

Het is nog (even) afwachten op ABN Amro en SNS Bank wanneer zij ook Apple Pay introduceren voor creditcards. Gelukkig kan men bij deze banken al wel een Maestro en V-Pay betaalpas toevoegen aan de dienst. 

Knab werkt nu met Apple Pay in Nederland

Zoals we al schreven is Apple Pay op dit moment alleen te activeren voor Knab betaalpassen. Wanneer de creditcards van Knab aan de beurt zijn is nog onduidelijk, maar het is ook mogelijk om een American Express Green Card creditcard aan te vragen via Knab. Door een samenwerking met tussen Knab en American Express is dit mogelijk. 

Kies je er toch voor om een American Express Green Card aan te vragen via Knab, dan kun je al terecht bij meer dan 7.000 fysieke creditcard locaties, Alle American Express creditcards werken met Apple Pay.

Voor online aankopen bij webshops als Coolblue en Amac kan Apple Pay ook gebruikt worden.

Apple Pay Creditcard Knab

Hoe voeg ik mijn Knab betaalpas toe aan Apple Pay?

Het toevoegen van een Knab betaalpas gaat via de Wallet-app van Apple. Zorg dat je de laatste update hebt geïnstalleerd uit de App Store.  

  • 1. Open de Knab App
  • 2. Ga rechtsonderin je scherm naar 'Instellingen'
  • 3. Tik vervolgens op ‘Bankpassen’ en kies je betaalrekening
  • 4. Druk op 'Zet in Apple Wallet'
  • 5. Lees en accepteer de voorwaarden
  • 5. Betaal voor het eerst met Apple Pay!


Uiteraard kun je de Knab betaalpas ook toevoegen op je Apple Watch en Macbook. Voor het toevoegen op een iPhone heb je minimaal een iPhone 6 of hoger nodig.