Curve

7 · 1 reviews

Mastercard

Zit je met meerdere creditcards in je portemonnee? Maak je leven eenvoudiger en beheer ze allemaal moeiteloos met slechts één gratis Curve Card. Laat Curve de betalingen automatisch doorsturen naar de juiste creditcard, zodat je nooit meer hoeft te stressen over welke kaart je moet gebruiken.

  • Vervanger voor al jouw creditcards
  • Gratis aan te vragen en te gebruiken
  • Geen wisselkoersopslag voor vreemde valuta
Curve

Over deze kaart

Tegenwoordig is het bezitten van meerdere creditcards steeds gebruikelijker geworden. Dit is te danken aan de verschillende spaarprogramma's, verzekeringen en andere voordelen die creditcards bieden. Hierdoor kan het gebruik van een specifieke creditcard op een bepaald moment erg handig zijn, zoals in Amerika waar het bezit van meerdere creditcards gebruikelijk is.

Door verschillende creditcards te bezitten, kunnen consumenten profiteren van de unieke voordelen van elke kaart. Zo kan men bijvoorbeeld een creditcard met een aantrekkelijk spaarprogramma voor dagelijkse uitgaven gebruiken, terwijl men voor reizen een andere kaart kiest die betere verzekeringen of kortingen biedt.

Maar hoe behoud je het overzicht en wanneer gebruik je welke kaart? Om deze reden lanceerde Curve in 2016 de Curve Card: één creditcard voor al je bestaande creditcards. Hiermee kunnen uitgaven automatisch en zelfs achteraf naar de juiste creditcard worden doorgestuurd.

Hoe werkt Curve?

In de Curve-app kun je al je Visa- en Mastercard creditcards toevoegen die je in gebruik hebt. Na het toevoegen van je kaarten is alleen je Curve creditcard nog nodig. Of je nu in een winkel of online betaalt met je Curve-kaart, de transactie wordt automatisch naar de gewenste creditcard doorgestuurd. Bovendien is het mogelijk om tot 30 dagen na aankoop je transactie naar een andere creditcard in je Curve-account te verplaatsen.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een Curve creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage Gratis
Bestedingslimiet Persoonlijk
Minimum inkomen Onbekend
Wisselkoersopslag 0.00%
Type kaart Debit / Prepaid
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Ja
Welkomstbonus Ja
BKR-toetsing Nee

Verzekeringen

Aankoopverzekering 120 dagen
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een Curve

De Curve is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze Curve creditcard op rijtje gezet.

  • Één kaart voor al je creditcards
  • Gratis aan te vragen en te gebruiken
  • Geen wisselkoersopslag op werkdagen
  • Ontvang gratis €5 bij aanvragen
  • Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay
  • Mastercard netwerk
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de Curve creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
Revolut Standaard
Revolut Premium
Revolut Metal
MasterCard Gold
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
Revolut Metal
Revolut Premium
Revolut Standaard
bunq Metal Card
bunq Travel Card
MasterCard Classic
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Curve creditcard. Op CardMapr staan 11.016 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over Curve

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 1 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Curve creditcard.