A-Fusion Food & Drinks map

A-Fusion Food & Drinks

9 · 648 recensies

Zeedijk 130, Amsterdam

A-Fusion Food & Drinks
A-Fusion Food & Drinks A-Fusion Food & Drinks
A-Fusion Food & Drinks A-Fusion Food & Drinks
A-Fusion Food & Drinks

Over deze locatie

Aan de Zeedijk 130 in het gebied 'Burgwallen Oost' in Amsterdam ligt A-Fusion Food & Drinks. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 648 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, A-Fusion Food & Drinks accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Burgwallen Oost hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Magne Willemen
Google Maps Logo

Wat een leuke verrassing als je in Amsterdam bent en lekker wil eten. Tent ff gegoogeld en totaal geen spijt van. Hele aardige bediening en heerlijk vers Aziatisch eten mooi gepresenteerd. Kan niet wachten tot ze in ook in Eindhoven komen. Super zaak

Magne Willemen 3 weken geleden
Joris Luder
Google Maps Logo

Heel lekker eten, vriendelijke bediening. Maar zo vreselijk commercieel dat je er toch het welkome gevoel mist dat je zou willen. Lastig om er een vinger op te leggen. Zeker geen afrader, maar ik oef er niet zo nodig nog eens heen en dat ligt niet aan de kwaliteit van het eten.

Joris Luder 2 maanden geleden
Sharon Pitai
Google Maps Logo

Crème de la Crème! Eten is verrukkelijk. In 3 maanden tijd 30% duurder geworden maar de moeite waard.

Sharon Pitai 2 maanden geleden
VeraCamilla
Google Maps Logo

Een fantastisch leuke avond gehad en waanzinnig gegeten. Het restaurant zit van begin tot eind ramvol, maar na een miscommunicatie over de tijd van onze reservering bleek er gelukkig toch een plekje voor ons vrij. We bestelden het bib gourmand deluxe menu en hebben genoten van elke hap. De eigenaar kwam regelmatig langs om te checken of alles naar wens was, en is onwijs vriendelijk en enthousiast. Met een grote glimlach liepen we eind van de avond naar buiten.

VeraCamilla 3 maanden geleden
Ed Win
Google Maps Logo

A-Fusion heeft zijn prijzen flink verhoogd. Wij komen (dat wordt nu kwamen) er al jaren, maar de porties zijn gehalveerd en de prijzen bijna verdubbeld. De kwaliteit is wel goed, alleen is er voor vegetariërs bijna niets meer te krijgen.

Ed Win 4 maanden geleden
Paulien van Arkel
Google Maps Logo

Als je echt goed Asian wilt eten, high quality! Wij gingen voor het luxe menu en dat was top klasse!

Paulien van Arkel 6 maanden geleden
Geert-Jan Rietkerk
Google Maps Logo

Wat een kwaliteit. Een professionele keuken en een professionele bediening. Heel fijn om hier samen te eten. Vergeet niet te reserveren want het restaurant heeft een erg goede naam.

Geert-Jan Rietkerk 9 maanden geleden
Daan Zumbrink
Google Maps Logo

De enige woorden die ik nodig heb zijn: "Beste restaurant waar ik ook heb gegeten en heel aardige medewerkers."

Daan Zumbrink 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij A-Fusion Food & Drinks

Goed nieuws! Bij A-Fusion Food & Drinks in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.