ALDI Dordrecht

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Dubbeldamseweg Zuid 72 in Dordrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Dordrecht op CardMapr.

ALDI

Dubbeldamseweg Zuid 72 in Dordrecht

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Dordrecht

In Dordrecht aan de Dubbeldamseweg Zuid 72 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Dordrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0165 583 800
Routebeschrijving
ALDI Dordrecht
ALDI Dordrecht
ALDI Dordrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 320 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Altijd goed!

Lees verder

4/5

Prima winkel hoor. Hebben een hoop en is vaak open. De Aldi is qua prijzen goed te doen en daar doen we het natuurlijk voor. We letten op de centen. Ik heb wel 1 negatieve ervaring en 1 negatief gerucht. De eerste heeft geen punten gekost en de tweede ook niet want het is een gericht. Maar eerst dus de negatieve ervaring. Ik ging hier dus pas heen en toen vroeg mijn goede makker Thom mij om een peer mee te nemen. En wat denk je? Nou ik krijg natuurlijk geen reactie maar schat zo in dat je het wel kunt raden. Geen peren (zie ook foto). Dan denk je: Nu hebben we het wel gehad (ook dit is een aanname ik weet niet wat jullie denken), maar toen wilde ik perenijs kopen en dat hadden ze ook niet1!1!! Uiteindelijk vroeg ik aan de medewerker wat op een peer lijkt en hebben we een ananas voor mijn makker Thom gekocht en hier was hij blij mee. Dus daarom was ik ook blij. En dan het gerucht. Er is een keer iemand aangereden door een vorkheftruck die de pallets de winkel in smijt. Desalniettemin. 5 sterretjes voor deze toko!

Lees verder

5/5

Fijne winkel, groot maar wel wat smalle ruimte tussen de schappen. Door zijn ligging (geen concurrentie) 's avonds wat minder druk en ideaal om snel wat boodschappen in te slaan. Uitstekende parkeergelegenheid. Is maandag/vrijdag tot 20.00 geopend en zaterdag tot 18.00, dit (nog wel) in tegenstelling met bijv. de Aldi Admiraalsplein in Wielwijk.

Lees verder

4/5

Vanmorgen wandelde er een tengere mevrouw uit de deur bij de Aldi, ze was op leeftijd(rond de 80??) en liep moeilijk, zelfs de twee stappen van de deur naar haar scootmobiel waren lastig te lopen, ineens komt achter haar de kassajuffrouw en kiept zonder pardoes haar mandje op wielen om, de boodschappen rollen over de grond. De tengere oudere mevrouw krijgt een grote bek, want hoe durfde ze het mandje op wielen mee naar buiten te nemen. Ze nam het mandje direct mee naar binnen. De mw bleef versuft achter en kon nog net voorkomen dat haar kassabon door de wind werd weggeblazen. Op dat moment heb ik mijn neigingen om iets te roepen en te doen maar onderdrukt. Wat een onbeschoftheid.

Lees verder

1/5

Super leuk en was druk😄

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Dordrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Dordrecht

Benieuwd naar andere locaties in Dordrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dordrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dordrecht
SPAR Koellin Dordrecht Dordrecht Supermarkt

SPAR Koellin Dordrecht

Grote Markt 75

Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Proeflokaal Bregje Dordrecht Dordrecht Restaurant
Game Mania Dordrecht Speelgoedwinkel

Game Mania

Voorstraat 292

Dirk van den Broek Dordrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Cornelis de Wittstraat 84

Bakker Bart Dordrecht Bakker

Bakker Bart

Achterom 14

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeelt over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Dordrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen