ALDI Eindhoven

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Tongelresestraat 227 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Eindhoven op CardMapr.

ALDI

Tongelresestraat 227 in Eindhoven

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Eindhoven

In Eindhoven aan de Tongelresestraat 227 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0499 367 000
ALDI Eindhoven
ALDI Eindhoven
ALDI Eindhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 135 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima winkel in een rustige buurt.

Lees verder

5/5

Wat een stelletje chagrijnige mensen werken hier. Geef je aan dat iets kapot is en kijken ze je aan van ja en nu? Als je geen zin hebt om te werken doe dat dan ook niet. Kom je vrolijk winkel binnen en verlaat je de winkel super chagrijnig. Was laatste keer voor mij dat ik hier iets zal kopen neem een voorbeeld aan mensen van de Lidl.

Lees verder

1/5

Ik ga vaak naar een ander Aldi filiaal terwijl deze dichtbijzijnst is. Zo klein en benauwd. Het is een ongezellige winkel waar veel aan moet gebeuren. Het is de meest dode ALDI van Eindhoven. Als we op het personeel komen, komen deze woorden totaal overeen. Onvriendelijk en onbehulpzaam. Een wat dikkere meneer met zwarte haren achter de kassa en soms in de winkel en een kale man (waarschijnlijk manager) maken de winkel ongezellig. Zij begroeten en lachen niet eens en kijken je aan alsof ze je een dief bent. Ook de kassa's, oh wat zijn deze een drama. De band links is groot maar rechts wanneer je klaar bent met boodschappen,stopt de cassiere gewoon omdat je aan het inpakken bent. Zo smal en kort dat ik vlugjes mijn boodschappen moet inpakken. Wat mij betreft sluiten deze ALDI of er wat moois van maken. Het is echt toe aan innovatie!

Lees verder

1/5

Goed koop market

Lees verder

4/5

Altijd goede "Duitse" kwaliteit of het nu om de etenswaren, of non food gaat altijd goéd, zeker ook qua prijs / kwaliteit verhouding, en vriendelijk en behulpzaam personeel ook achter de kassa's😅🤗😁

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Jumbo Eindhoven Supermarkt

Jumbo

Stationsplein 24-01

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
Aktiesport Eindhoven Eindhoven Sportwinkel
ZARA Eindhoven Mode

ZARA

Piazza 33

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Eindhoven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen